התייעצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות...
    נועה
    22/01/2011

שלום,
    אני בת 18 ולא מזמן התחלתי טיפולי כירופרקטיקה עקב כאבים בגב וגיליתי שחסרה לי חצי חוליה ושזה מולד.... הכירופרקט אליו אני הולכת (מטעם מכבי טבעי) אמר לי שעלי להפסיק לאכול פחמימות לגמרי (!).... השאלה שלי היא האם זה נכון להפסיק לגמרי לאכול פחמימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות...

הוספת תגובה

• התייעצות... - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    24/01/2011

נועה שלום,
    אכילת פחמימות ומתוקים עשוייה להגביר תהליכים דלקתיים כמו גם מוצרים עם שמרים ואלכוהול או מאכלים עם חלבון קשה.
    על פניו, אכילת פחמימות מלאות כגון אורז מלא או קינואה אינן ידועות כממריצות דלקת.
    עלייך לבקש אסרטיבית מהכירופרקט מהי הסיבה שבגללה הוא המליץ לך לצרוך 0 פחמימות? הגוף זקוק לסך מסויים כל יום.
    לגבי החוליה שהתפתחה בחציה, בררי איתו אפשרות של הפנייתך לבדיקת והתאמת מדרסים תומכים עם הגבהה בצד שהחוליה נמוכה יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה...

נועה
    24/01/2011

בקשר לחוליה שהתפתחה בחלקה לפני שהתחלתי ללכת לכירופרקט הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקה בביה"ח איכילוב ואני אמורה להבדק שם רק עוד 4 חודשים (!!)....
    ברצוני לשאול שאלה נוספת:
    האם בעיה זו בגב תמנע ממני להתגייס? כי לפי דבריו של הכירופרקט שאליו אני הולכת הבנתי שאני לא אמורה להתגייס וזה מאוד מדאיג אותי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה... - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    24/01/2011

נועה שלום,
    לצבא קריטריונים ברורים לאפשרות רפואית לגיוס בנות ובנים,
    בוודאי הם יבדקו או בדקו אותך בעבר ונתנו לך פרופיל רפואי. מעל 45 הינך ברת גיוס.
    גם אם מתחת, את עדיין תמיד יכולה למלא טפסי התנדבות לשירות ביחידה המתאימה למצבך הרפואי.
    אם תרצי חוות דעת שניה מכירופרקט מומחה (ויש כאלו כמה וכמה בישראל) אשמח לבדוק אותך ואת צילומייך ולבשר לך על אפשרויותייך התפקודיתיות מול רופאי הצבא,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו