מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות...נועה22/01/2011
שלום,
אני בת 18 ולא מזמן התחלתי טיפולי כירופרקטיקה עקב כאבים בגב וגיליתי שחסרה לי חצי חוליה ושזה מולד.... הכירופרקט אליו אני הולכת (מטעם מכבי טבעי) אמר לי שעלי להפסיק לאכול פחמימות לגמרי (!).... השאלה שלי היא האם זה נכון להפסיק לגמרי לאכול פחמימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות... - תגובה
ד``ר עופר ברוך24/01/2011נועה שלום,
אכילת פחמימות ומתוקים עשוייה להגביר תהליכים דלקתיים כמו גם מוצרים עם שמרים ואלכוהול או מאכלים עם חלבון קשה.
על פניו, אכילת פחמימות מלאות כגון אורז מלא או קינואה אינן ידועות כממריצות דלקת.
עלייך לבקש אסרטיבית מהכירופרקט מהי הסיבה שבגללה הוא המליץ לך לצרוך 0 פחמימות? הגוף זקוק לסך מסויים כל יום.
לגבי החוליה שהתפתחה בחציה, בררי איתו אפשרות של הפנייתך לבדיקת והתאמת מדרסים תומכים עם הגבהה בצד שהחוליה נמוכה יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה...
נועה24/01/2011בקשר לחוליה שהתפתחה בחלקה לפני שהתחלתי ללכת לכירופרקט הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקה בביה"ח איכילוב ואני אמורה להבדק שם רק עוד 4 חודשים (!!)....
ברצוני לשאול שאלה נוספת:
האם בעיה זו בגב תמנע ממני להתגייס? כי לפי דבריו של הכירופרקט שאליו אני הולכת הבנתי שאני לא אמורה להתגייס וזה מאוד מדאיג אותי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה... - תגובה
ד``ר עופר ברוך24/01/2011נועה שלום,
לצבא קריטריונים ברורים לאפשרות רפואית לגיוס בנות ובנים,
בוודאי הם יבדקו או בדקו אותך בעבר ונתנו לך פרופיל רפואי. מעל 45 הינך ברת גיוס.
גם אם מתחת, את עדיין תמיד יכולה למלא טפסי התנדבות לשירות ביחידה המתאימה למצבך הרפואי.
אם תרצי חוות דעת שניה מכירופרקט מומחה (ויש כאלו כמה וכמה בישראל) אשמח לבדוק אותך ואת צילומייך ולבשר לך על אפשרויותייך התפקודיתיות מול רופאי הצבא,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)