מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק גב עליוןאורלי03/02/2011
לאחר כחצי שנה של כאבים בגב עליון ובחזה בצד שמאל נשלחתי ל mri
אובחנה פריצת דיסק מסויידת בין חוליות d7- d8 בצד ימין !!! עם לחץ על חוט השדרה.
2 רופאים נוירוכירורגיים מהמוכרים והמוערכים אצלהם הייתי המליצו על ניתוח.
רופא אורטופד כיכורג מומחה עמוד שידרה שבדק אותי לא המליץ על ניתוח מאחר ואין סימנים נוירולוגיים פרט לכאבים . הוא ממליץ על טיפול בכאב ע"י כירופרקטיקה, פילטיס ופיזיוטרפיה .
אני מאד מפחדת שטיפול כירופרקטי יחמיר את המצב ומתלבטת מה לעשות.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש אותו דבר
נטלי18/02/2014גם לי יש אותו דבר וגם לי אמרו לטפל בפיזיותרפיה פילאטיס איך אני יכולה לדבר ..להתכתב ..איתך בבקשה אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק גב עליון - תגובה
ד``ר עופר ברוך18/02/2014אורלי שלום,
אנא קראי תשובה שכתבתי לנטלי, במקרה דומה לשלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק גב עליון - תגובה
ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)03/02/2011שלום אורלי. טיפול כירופרקטי יכול להתאים בשימוש בטכניקות עדינות של מוביליזציות באזור הפריצה ללא שימוש במניפולציות שהיא שיטה אגרסיבית יותר.אך אפשר להשתמש במיפולציןת באזורים סביב לאזור הבעיתי אם הכירופרקט יראה זאת לנכון .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)