כאבים בשכם שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשכם שמאל
    יסמין
    05/03/2011

שלום רב,

יש לי כאבים בשכם שמאל חזקים במיוחד שאני יושבת מול מחשב . זה לא קורה כשאני מול טלויזיה. בעבר נבדקתי בגלל בעיה דומה אבל צד ימין ולא שמאל ולאחר צילום וMRI נאמר לי שיש לי רגישות בחוליות C5 עד C 7 ועלי להפסיק שחייה בצורה חזה ולבצע רק שחיית גב ולא לבצע אירובי הפסקתי פעילות ומאז מידי פעם אני סובלת מכאבים בצד שמאל של השכם ומתגבר עם אני נמצאת מול מחשב ולא משנה התנוחה בה אנ י נמצאת . מה עלי לבדוק ? אציין שאני בת 48

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשכם שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בשכם שמאל - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    07/03/2011

יסמין שלום,
    התיאור שאת מציינת יכול להיות של לחץ בתוך מעוד השדרה הצווארי שלך, אם עקב כריות דיסק רכות/בולטות/פגועות/פרוצות או עקב יצירת זיזים ניווניים סידניים בתוך החוליות או כריות הדיסק או היצרות תעלת השדרה הצווארית או עקמת שרירים או גרמית
    או כל שליוב בינהם.
    על מנת לדעת יותר טוב, יש לאבחן במדוייק את מגוון הגורמים ולא הגיד לך רק איך לשחות.
    עלייך לפנות לד"ר לכירופרקטיקה, עדיף אחד מהמומחים אשר ישקיעו בך זמן מספק לאבחון ובוודאי להכווין לך טכניקות טיפול כירופרקטיות המתאימות למצבך, תרגילי מתיחה חיזוק ושיקום ואז, תוכלי להגיע וליישם את המלצות המניעה שקיבלת.
    כרגע, ולפי דברייך, חסר לך המרכיב המקצועי הכירופרקטי השיקומי,
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת הכירופרקטים הרגילים והמומחים לבחירתך הקרובים לאיזור או עיר מגורייך,
    בהצלחה ואל תוותרי עד שתמצאי את הכירופרקט המתאים לך ולמצבך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו