כאבי אגן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אגן.
    לורי
    30/03/2011

אני בת 34 נשואה+2 ילדים. לפני מס' שנים התחילו לי כאבים באגן בצד ימין. הכאב מאוד מציק. כשאני יושבת או נוהגת וכשאני רוצה לקום ולהתחיל ללכת קשה לי מאוד. לוקח לי כמה דקות להזיז את הרגל, אם אני מתאצמת יותר מידי במהלך היום, מרגישה כאבי תופת בלילות.עד כדי להתעורר באמצע הלילה מכאב.
    בלידות של ילדיי הכאבים נעלמים לגמרי, ואחרי הלידה הם חוזרים שוב.
    שום רופא לא הצליח לעזור לי או לפתור לי את הבעיה. הייתי אצל אורטופד הוא שלח אותי למס' בדיקות ביניהם צילום, מיפוי עצמות ובה' הכל היה תקין. הוא אמר לי שיש לי דלקת בגידים, ונתן לי מרשם לארטופן. הכאבים בצד ימין עברו, אבל עכשיו אני סובלת בצד שמאל.
    אותה בעיה אותם כאבים ואפילו יותר גרוע ממה שהיה בצד ימין. גם כתף שמאל מאוד כואבת.
    אני אובדת עצות, ולא יודעת למי לפנות הכאב מפריע להתנהלות שלי ביום יום. קשה לי ללכת, קשה לי לשבת ואפילו לישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אגן.

הוספת תגובה

• כאבי אגן. - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/03/2011

לורי שלום,
    ההסברים שלך מתאימים לאבחנות נפוצות מאוד הקשרורות בתפקוד מפרקי האגן, בין עצם העצה והזנב, לבין עצמות האגן.
    ייתכן מאוד שיש גם מעורבות של מפרקי החוליה האחרונה בחיבור שלה עם עצם העצה.
    הרמז לכל אלו נתת כאשר הסברת שבהריונות לא כאב ואילו לאחריהם, כן. כאשר הבטן בולטת בהריון, היא מושכת לפנים את החוליה האחרונה וכן מסובבת את עצם האגן לפנים, דבר שמקל על הגב.
    יתכן אף שאת הולכת לא ישר במנח האגן וחוליות הגב ולכן כל אלו נגרמו עם השנים.
    בקיצור,
    זה שהאורטופד אמר שהכל תקין, הוא למעשה התכוון שאין סכנת חיים מסרטן, שבר או דלקת חריפה, אך אנו במקצוע הכירופרקטיקה, המקביל לאורטופדיה ולרפואה, לומדים ומוכשרים גם כן באבחון כלל הבעיות השלדיות, ובעיקר בעיות עמוד השדרה והאגן.
    כארש אנו בודקים את ההדמיה והצילומים, אנו משווים גם את המבנה האישי שלך לצורה בה את זזה או עומדת בתנוחותיציבה שונות, כלומר, גם אבחון בריאותי פאתולוגי וגם איבחון כירופרקטי תפקודי, בקיצור אבחון מקיף.
    זה לדעתי הכיוון האבחנתי שאת צריכה, ולפי האבחנות, יקבעו לך טכניקות הטיפול הידניות אשר יוכלו לעזור לך.
    אשמח לעזור אם תרצי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ד"ר עופר ברוך

לורי
    31/03/2011

ראשית תודה על תשובתך, אני אצור קשר עם משרדך לתאום פגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו