פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    דימה
    25/12/2007

שלום ד"ר,

יש לי פריצת דיסק L4 L5 S1 עם הקרנה חזקה לרגל אני עושה כעת טיפול כירופרקטי וזה קצת מקל עליי אבל המליצו לי על שאיבת דיסק בבית חולים ואני מובולבל ולא יודע עם זה יעזור או יחמיר כי אם כן אז אשמח עם תחזיר לי תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק, שאיבת דיסק וכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    25/12/2007

דימה שלום,
    אינני יודע ומכיר את מצבך ואבחנתך העכשווית, אך ישנם מקרים בהם אנשים בעלי גמישות יתר כללית ברקמות הגוף, מתקשים לשמור על הישגי הטיפול הכירופרקטי כי מעטפת כרית הדיסק פשוט רכה מדי, עם דלקת וכאבים.
    לכל דרך טיפול יש את הזמן שלה. לפי מה שתיארתה, עדיין ניתן לשלב בטיפולך מתיחות כירופרקטיות מיוחדות (שאל את הד"ר לכירופרקטיקה שלך אם עדיין הוא לא שילב), כריות חום וקור, הקפדה על יציבת שינה ועמידה וישיבה נכונות, ניתן לשלב דיקור סיני במקביל, תרגילי מתיחה וחיזוק גב ובטן. תן לכירופרקטור לפחות שלושה שבועות לנסות ולייצב את מצבך. אם אין שיפור כולל עם הדיקור ניתן לשקול שאיבה אך יש לזכור כי שאיבה מוציאה חלק מנוזלי הדיסק אשר לא יחזרו לעולם. פעולה זאת תשאיר את המרווח בין החוליות קטן יותר עם אפשרות להגברת החיכוך והניוון בין החוליות. היא כמובן גם תקל מיידית את לחץ הדיסק על העצבים וכן תקל על הכאבים והלחץ ברגל ובגב.
    אנא התייעץ עם הכירופרקט המטפל שלך ועם מומחה לדיקור סיני לפני ההחלטה הסופית.
    בברכה ולבריאות,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו