מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורת וחוסר יציבותדפנה25/04/2011
דר נכבד
מזה תקופה ארוכה אני סובלת מדיזי או יותר נכון חוסר יציבות וסחרחורת לאחר
שאני נוהגת הרבה שעות (אני גרה בדרום ומגיעה למרכז כל שבוע) . כמו כן זה קורה לי
גם לאחר ישיבה ממושכת מול המחשב .חוץ מתופעת הסחרחורת אני מרגישה
כאבים בצוואר ובכתפיים כמו נוקשות שרירים שממש קשה לכופף את הראש.התחושה היא
כאילו לא זורם לי דם לראש ואני מסוחררת .זה לא ורטיגו כי אני יודעת מה זה ורטיגו כי סבלתי בעבר מהתקף קשה של ורטיגו כתוצאה מתזוזת גבישים באוזן ולאחר טיפול פיזוטרפי זה השתפר ועבר .רציתי לדעת האם מה שאני מתארת החוסר יציבות והדיזי הזה שממש מפריע לי לתפקוד זה יכול לנבוע מלחץ צווארי והאם לכירופרקטיקה יש את היכולת לעזור לי
במצב הזה או לתת לי כלים שיעזרו לי להפחית את המתח הצווארי שמופיע לאחר נהיגה מתח וישיבהממושכת במחשב .
אודה לכם מאוד על תשובתכם דפנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת וחוסר יציבות - תגובה
ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)26/04/2011שלום דפנה. הייתי פונה לדר" לכירופרקטיקה כדי שיבדוק את צורת הישיבה שלך וההשפעה על הצוואר והכתפיים וכמו כן לבדוק את הצוואר והכתפיים כדי לראות האם השרירים ו/או החוליות אחראיות לסחרחורת והכאבים שמהם את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)