ציסטה על חוט שידרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה על חוט שידרה
    סמדי
    06/05/2011

איך אפשר להיפטר מציסטה סינוביאלית על חוט השידרה -נשענת עליו
    וגורמת כאבים כנראה משום השענותה על שורשי העצבים-חוץ מלנתח
    כרגע אני בטיפול מסאג'י רפואי שדי מקל עלי
    מלבד זאת כבר הייתי בטיפולים כירופרקטיים וזריקות במרפאת כאב כי יש לי פריצה ובלט ובעיות על L4L5
    איך אפשר לעקוב אחרי הציסטה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה על חוט שידרה

הוספת תגובה

• ציסטה על חוט שידרה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/05/2011

סמדי שלום,
    ציסטה סינוביאלית היא דבר מורכב ולא פשוט, וגם אין דרך לדעת מתי היא עשויה להיספג חזרה, אם בכלל.
    טיפולי מגע עדינים יוצרים אפקט קטן מסויים אך בוודאי לא מדוייק על הציסטה אלא על רקמות כלליות לאורך תעלת השדרה.
    לעיתים קרובות, אנשים חיים עם ציסטות גם ללא כאב, לאורך עשרות שנים, והכוונה היא להגיע איתך דרך טכניקות טיפול כירופרקטיות עדינות ומתיחות עדינות לשאיבת הציסטה חזרה פנימה והורדת החיכוך שלה מחוט השדרה,
    האבחון המדוייק ביותר לעקוב אחר מצבה הוא הדמיית CT או MRI כי אולטראסאונד בדרך כלל איננו יכול לחדור את מבנה העצם המגינה על הציסטה בתוך עמוד השדרה,

אנא פני למעקב נוירוכירורגי ובמקביל, לכירופרקט אשר עלייך לבדוק עימן מהו נסיונו במקרים כאלו,

בברכה ובהצלחה,

דר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו