לחיצות חוליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיצות חוליות
    תמיר
    21/05/2011

היי רציתי לדעת הייתי בכירופרקטר ולפני זה היה לי בעייה זרמים בידיים הבעיות שלי שהיו לי בלטי דיסק צווארי c5-6-7 והוא לחץ כחלק מהטיפול מלמעלה עד למטה בחויליות שממש כאב לי.ואז דווקא אחרי שיצאתי מהטיפול נהיה זרמים גם ברגליים.שאלתי אותו אמר שיש לי גם בעייה בחוליה התחתונה.וכל המטרה להחזיר את החוליות למקום שלא יצור לחץ על הדיסק?האם יש דבר כזה ?לחיצות על החוליות?ולמה יש זרם חדש ברגליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיצות חוליות

הוספת תגובה

• לחיצות חוליות - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    22/05/2011

תמיר שלום,
    לחץ של דיסק שהתרכך ונפגע בעברך, יכול ללחוץ על עצבים ההולכים לידיים, וגם יכול ללחוץ על חוט השדרה בצוואר ולהשפיע על הגב התחתון והרגליים, אבל.... כל זאת בהנחה שאין לך לחץ ודיסקים פגועים בגב התחתון, לכן,
    חזור לכירופרקטור שלך והיוועץ עימו לגבי אבחון מסודר גם לגב התחתון והרגליים, ואולי יש להפנותך להדמיית CT בגב התחתון?
    דבר לכירופרקט שלך ואם אין שיפור, פנה לחווד דעת שניה אצל מי מהכירופרקטים המומחים בישראל,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו