טיפול בבעיות פנימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעיות פנימיות
    רוני
    26/06/2011

מעבר לבעיות האורטופדיות מהן אני סובל (בלט דיסק ב - L-4 ו- L-5 ודלקת בגיד הכתף המשפיעה על התנועה, ישנן מספר בעיות פנימיות מתחום ההפרעה התפקודית בהן הייתי רוצה לטפל באמצעות הכירופרקטיקה. אני יודע שיש כירופרקטים שמטפלים רק במישור האורתופדי הקלאסי ובהגינות הודו בפניי שאינם מסוגלים ומתיימרים לטפל בבעיות כגון אסטמה, דלקת כרונית בדרכי העיכול, הפרה של האיזון ההורמונאלי , תשישות ועוד...
    עם זאת, שמעתי שיש כירופרקטורים המסוגלים באמצעות השיטה לטפל גם בבעיות פנימיות שהזכרתי. האם תוכלו להמליץ לי על כמה מאלה המשתייכים לאסכולה הטיפולית הזאת כדי שאבחר באחד מהם. אני עובד באיזור ת"א וגר בי-ם כך שאילו האזורים בהם נוח לי לקבל טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבעיות פנימיות

הוספת תגובה

• טיפול בבעיות פנימיות - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    27/06/2011

רוני שלום רב,
    הכירופרקטיקההינה מקצוע אבחוני תפקודי ואחר כך מקצוע טיפולי. לידיעתך, אותם עצבים המעצבבים את חוליות השדרה בגבהי עמוד השדרה השונים, כוללים גם עצבים המוליכים לאיברים הפנימיים, אך איפה הבעיה?
    האפקט הטיפולי הכירופרקטי של איזון עמוד השדרה מהיר מאוד ונמצא יעיל מאוד בתפקודי השלד והיציבה אך לצערנו, אין עדיין מספיק הוכחות חד-משמעיות לגבי ההפעה על איברים פנימיים למעט מחקרים התחלתיים ברמת מחקר נמוכה וכמעט ללא קבוצות ביקורת להשוואת היעילות ולבחינת ההשפעה של האמונה בטיפול מול ההשפעה הפיזיולוגית שלו על אותו איבר פנימי.
    לכן, כל כירופרקט אשר מבטיח לך כי הוא יעזור לך עם אותה בעיה פנימית מבלי שישנה הוכחה מדעית נרחבת כולל קבוצות ביקורת הוא לא אחראי!
    הטיפול יכול לשפר או לא לעשות שינוי, אך ככלל, אם הכירופרקט מטפל לך בכל עמוד השדרה, אזי היא בודק ומשפיע על כלל העצבים היוצאים לאיברים, ומה שנשאר לך, זה לצרף לאותו טיפול כירופרקטי, שילוב של טיפול נטורופאטי תזונתי אשר יסגור את הפער של השפעת התזונה ותוספי המזון על תפקוד האיברים.
    זהו בקצרה!
    אנא בקש מהכירופרקט המטפל שלך שיבדוק ויטפל בכל הליקויים שהוא מוצא לאורך עומד השדרה שלך ואז שלב נטורופאט/ית במקביל,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו