מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות לגבי מוצרי מישל מרסייהשני07/02/2011
1. על השמן המרוקאי שלו, כתוב שזה טוב לשימוש לפני החלקה השיער ע"י מחליק או פן. זה נכון? שמן לא שורף עוד יותר את השיער אם שמים אותו לפני החלקה?
2. איך השמן המרוקאי לשיער פגום שלו? והמסיכה לשיער פגום?
3. כמה פעמים בשבוע אפשר לשים את המסכה (במקום מרכך)? אפשר כל חפיפה? אני חופפת יום כן יום לא.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לגבי מוצרי מישל מרסייה - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011את יכולה להישתמש בשמן לפני החלקת השיער עם פן זה יכול להקל ולהחליק יותר טוב עם ברק לגבי מסכה מומלץ פעם בשבוע 5 עד 10 דקות אם בא לך יותר זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה- התלבטות בין וולה לשיסיידואביה א07/02/2011
שלום,
יש לי שיער מתולתל (לא מקורזל, השורש לא מאוד מתולתל) ארוך עד אמצע הגב בערך.
אני רוצה לעשות החלקה, ורציתי לשאול מה ההבדל בין החלקה יפנית, כמו שיסיידו או יוקו, לבין החלקה אחרת כמו וולה או לוריאל.
האם היפניות עושות את השיער יותר חלק?
ומה מותיר את השיער יותר בריא?
האם כשהשיער יצמח לי, הוא יצמח כמו שהיה? התלתלים שלי יפים מאוד אבל טיפה נמאס לי... אני לא רוצה להיפטר מהם לצמיתות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת- alfaparf
אביה א07/02/2011רציתי גם לשאול על החלקה מבית alfaparf; איטליה, האם היא מומלצת בהשוואה לאחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה- התלבטות בין וולה לשיסיידו - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011אני ממליץ לך לעשות עם ההחלקה של וולה .מענה מעולה ולא הורסת את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולה
אביה א08/02/2011תודה שגיב,
זה נקרא נחשב לשיטה יפנית? או סוג אחר של החלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשה דחוף..חסויי06/02/2011
לום..אני צבעתי את השיער לשחור לפני כחצי שנה ואני רוצה לצבוע תשיער לצבע חום שטני לטבעי שלי איך אני עושה תפעולה הזאת בבית?ואמא שלי היא תעשה לי את זה היא אחת שמבינה בדברים האלה טוב..ובחצי שיער למטה יש לי תצבע השחור ולמעלה תטבעי איך אני צובעת את השיער לחום שטני??בלי מספרה בביתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בבקשה דחוף.. - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011את צריכה לעשות שטיפה לנקות את הצבע .אני לא ממליץ לך לעשות בבית זה צריך להיות יותר מבוקר זה יכול לגרום לך נזק לשיער שאהיה מאוד קשה לשקם את השיער .אם את בכל זאת עושה בבית את מחיקת הצבע לא לשים על השיער הטבעי רק איפה שיש צבע בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לא צומח 6-שנים נורמלי?סיגל06/02/2011
בס"ד
זה נורמלי ששיער לא צומח שש שנים?!!כי זה מה שקורה לי......ואממ אני אתיופית וערתי 3 צביעות ואיזה 10 החלקות שלא הצליחו....
מה להסתפר קצוץץ??פאדיחה אני רק כיתה ט..
ועוד לחברותיי תוך שנה שיערם עוקף..את אורך שיערי..תוך שנה אפילו פחות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לא צומח 6-שנים נורמלי? - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011השיער שלך כן צומח מה שקורה אצלך זה שכול ההחלקות שעברת השיער נשבר בקצבות את צריכה להיסתפר כל חודשיים לפחות ואת צריכה לעשות טיפול במספרה לשיקום השיער את יכול להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער בביתטל06/02/2011
שלום!
יש לי שיער חום נוטה לחום כהה אבל לא ממש כהה. פעם אחרונה שעשיתי גוונים זה מעל לחצי שנה ככה שיש שורשים. אני מעוניינת להבהיר רק את קצוות השיער לצבע בלונדיני, כרגע הם שטנים מהגוונים ואני רוצה להבהיר אותם יותר.
איך אפשר לעשות את זה לבד בבית?
אני יודעת שיש קרם הבהרה ואבקה שמערבבים וזה מבהיר את השיער. האם זה יעשה משהו על הצבע הקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער בבית - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011אני לא ממליץ לעשות פעולה כימית לבד רוב הבחורות בסוף מגיעות לתיקונים עם יותר נזקים שקשה לשקם את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווףדחוף06/02/2011
היה לי שיער חלק והוא התחיל להיות גלי ..
אז התחלתי לעבור ביום יום ב'קטנה' על השיער עם מחליק ..
האם השיער ישרף מזה ?
סיפרו לי גם כי אם אמשיך לעשות מחליק ..
עוד איזה 5 - 10 שנים השיער יתחיל לנשור לי .
האם זה נכון ?
יש מחליקים שלא שורפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווף - תגובה
זאב לוין06/02/2011המחליק אינו גורם לנשירה - אני ממליץ להשתמש בסרום המגן מפני חום לפני השימוש כדי למזער את הנזק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתנויה 1005/02/2011
יש לי שיער דק ,מתולתל עם גוונים ועשיתי לפני שנה החלקה ברזילאית עם השהייה לזמן קצר כדי ליצור מראה גלי (המועדף עלי). התוצאות היו מצויינות (חוץ מכאבי הראש...)
אך משפורסם שהחלקה זו יצאה משימוש כי החומרים מסוכנים.
אינני יודעת איזו החלקה לעשות. חשבתי על פתיחת תלתלים והספר אומר שזה ישרוף לי את השיער.
אשמח לשמוע את המלצתכם, והאם קיים חומר חדש בשוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין06/02/2011כדי שנוכל לתת לך תשובה מקצועית בנוגע לאם הפתיחה תשרוף לך את השיער או לא אני צריך לראות את שיערך ואז לתת לך את העצה הטובה ביותר את מוזמנת להגיע לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום פול מיטשלורד04/02/2011
שלום.
שמתי לב שמאז שהתחלתי להשתמש בסרום של פול מיטשל השיער שלי החל
להיחתך קרוב לקרקפת. האם דבר זה אפשרי בעקבות הסרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום פול מיטשל - תגובה
זאב לוין06/02/2011לא אין זאת הסיבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שרוףתמר04/02/2011
שלום .
השיער שלי ממש ממש שרוף ויבש !
אני עושה הרבה פעמים מחלייק יחסית ..
ובפעם האחרונה שהסתפרתי הייה לי שיער שרוף אבל לא ממש ולא גזרתי את כוולו חצי מהשיער השרווף.
ואחרי שגזרתי אותו פתאום התחילה לי להיות נשירה לא ממש חזקה שגושים נתלשים מהשיער אבל יחסית הרבה !
בקייצוור אני לא יודעת מה לעשות והייתי מאוד שמחה עם תעזרו לי בהקדם האפשרי מה לעשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שרוף - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011בקשר לשרוף טוב שהסתפרת את יכולה לעשות טיפול לשיער יבש מאוד או שיער מרדני שלSP מומלץ בחום.בקשר לנשירה לכי לעשות בדיקת דם ולהיתיעץ עם רופא את יכולה להיתקשר להיתיעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וקססווקס03/02/2011
שלום אני שם ווקס ךשיער כדי שיעמיד לי קוצים וזה עושה כזה לבנים על השיער כאילו הווקס הופך ללבן וזה מגעיל איך אני יכול לאימנוע את הלבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וקסס - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011איזה ווקס אתה מישתמש? אולי תנסה ווקס אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת צביעה מאכזבתרונה03/02/2011
שלום רב,
שערי חום שטני. אני צובעת את שער בבית עם NATURTINT 4M פעם בחודש.
כיוון שלאחר שבועיים התגלה בקדמת הראש בבסיס שיער שיבה,הלכתי אתמול למספרה וביקשתי לעשות צביעת שורשים. התוצאה : במקום שער שיבה - צבע אדום בחלק הקדמי של הראש. לא ידוע לי באיזה סוג צבע ספר משתמש, זאת הייתה מספרה אקראית.
איך ניתן לתקן את זה? אני חוששת מצביעת שיער חוזרת . האם אפשר לנסות שטיפה ?
מודה על חוות דעתכם בנושא.
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת צביעה מאכזבת - תגובה
אנג'לה טטרו06/02/2011הייתי ממליצה לך לעשות רק על השורש את הצבע שאת רגילה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאנג'לה טטרושיר02/02/2011
היי
אני לא בטוחה שזה מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי עבודות שלך ומאוד התרשמתי מהרמה בה את עובדת.
אני מעוניינת להגיע אלייך למספרה אבל אני גרה רחוק,לפני שאני באה רציתי לדעת בערך מה טווח המחירים של תספורת+פן, באיזה ימים את עובדת וכמה זמן מראש צריך לקבוע תור.
תודה, שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנג'לה טטרו - תגובה
אנג'לה טטרו06/02/2011היי שיר את צריכה לקבוע מראש מומלץ .תיספורת ופן עד 200
אשמח להכיר אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער השיער!!!יעלה02/02/2011
השיער נקרע לי ומתייבש לי היה לי שיער חלק חלק ופוני וכעת השיער הפך לדליל!
מה לעשות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער השיער!!! - תגובה
שגיב בבילה07/02/2011יכול להיות שאת צריכה תיספורת נכונה שתעניק לך נפח. בכל אופן אני צריך לראות את השיער להתאים לך טיפול הנכון ביותר לשיער את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםאנה02/02/2011
שלום
איזה שמפו הכי טוב לקשקשים ואיזה טיפול הכי טוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
זאב לוין02/02/2011אני היתי ממליץ על שמפו ושמפילינג של וולה SP קליר סקאלפ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לצביעהלינור02/02/2011
היי יש לי שיער בריא דק ארופאי
הצבע הטיבעי הוא צבע חום בהיר שטאני ..עשיתי הבהרה כדי לצבוע לבלונד
צבעתי לאחר מכן לבלונד בהיר מאוד מאוד פנינה הצבע בול כמו שרציתי
אבל הוא דוהה לאחר שבוע מהצביעה ונעשה חום בהיר דהויי
אני צובעת ב 6 % חמצן אולי אני צריכה לנסות עם 9 % מה הסיבה שהצבע
בורח מהשיער כזה מהר?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לצביעה - תגובה
זאב לוין02/02/2011אחרי צביעה יש להשתמש בשמפו סילבר . זה מנקה את הפיגמנט ומשאיר את הצבע ליותר זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)