מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער נושר , עזרה !לי01/02/2011
עד לא מזמן היה לי שיער ארוך מאוד ,ובגלל שהוא היה שרוף ורציתי שינוי אז גזרתי,והרבה.
בנוסף הוא גם היה נושר המון ותמיד אמרו לי שאם נושר,צריך לגזור.
וגזרתי המון ועדיין השיער נושר,מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נושר , עזרה ! - תגובה
זאב לוין02/02/2011אני הייתי ממליץ שקודם כל תעשי בדיקות דם ותראי אם זאת לא חוסר כלשהו .
במידה והבדיקות דם בסדר ועדיין נושר אני ממליץ על באלאנס סקאלפ אנרג'י סרום מסדרת סיסטם פרופשיונל של וולה - ניתן לרכוש במספרות המורשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא צומח סנטימר..כבסיגל01/02/2011
בס"ד
אני אתיופית...וכן כולם חושבים שלאתיופים..יש שיער קש וזה...עד כיתה ד' לא היה לי כזה....עשיתי החלקה אחרי שהיה לי מטולטל מהממם!...
ועד עכשיו כיתה ט'....השיער פשוט מגעיל...לא אורך!הרוס!מפוצל!
למה?מאז (כיתה ד...עשיתי 7 החלקות)שרק לשבוע החזיקו!...
ואני לא יכולה למה זה לא אורך...מרוב ייאוש....אני גוזרת לפעמים קרחות וזה נמאס לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער לא צומח סנטימר..כב - תגובה
זאב לוין02/02/2011קודם כל אני ממליץ לך להסתפר כמו שצריך להוריד את כל הקצוות המפוצלים , ולאחר מכן להשתמש במסכה הידרייט של וולה סיסטם פרופשיונל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פול מיטשל או קרטסטשם31/01/2011
שלום
מה ההבדל בין שני החברות? איך אוכל לבחור את המוצר הטוב ביותר? אני מבולבלת מהמבחר.
יש לי שיער מתולתל ויבש, לא צבוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פול מיטשל או קרטסט - תגובה
זאב לוין01/02/2011אני הייתי ממליץ על פול מיטשל גלייז תפוחים לעיצוב תלתלים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מקשה את השיער כמו ג'ל?
שם01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את תשובתך בשאלה מעלי. תודה!
r02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מקשה את השיער כמו ג'ל? - תגובה
זאב לוין02/02/2011מקשה אבל פחות מג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שיער מתולתל, יבש אך רך ונעים
שם05/02/2011המראה שלו יבש, והייתי רוצה לתת מראה שופע, שרואים תלתל תלתל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםצארלי31/01/2011
איך אני עושה תלתלתים כמו של להיא מהאח הגדול ?
אשמח לקבל יעוץ לתלתלים עם רולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים - תגובה
זאב לוין31/01/2011לתלתלים כמו שאת רוצה את צריכה להשתמש במסלסל/בייביליס .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מסלסל
סמדר01/02/2011שלום ,
יש לי שיער מלא מאוד מסולסל מאוד.
איזה מסלסל כדאי לשימוש ביתי וקל?.
אתמול ראיתי בקניון מוצר של wetline.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער בבית?מיכאל30/01/2011
היי אני בן 17 ויש לי שיער יבש וגלי...
אני מנסה לגדל פוני אבל זה מאוד קשה... אפילו שאני עושה פן כל בוקר עד הערב הוא לא נשאר... הפן ממש לא עוזר.
יש איזו שיטה להחליק את השיער שלי? משהו טבעי אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער בבית? - תגובה
זאב לוין30/01/2011מה שאני היתי ממליץ אם אתה מנסה לגדל פוני זה או :
להחליק את הפוני אחורה עם ג'ל או קרם עד שהוא יהיה מספיק ארוך כדי להחליק במחליק בבית.
או לעשות החלקה רגילה במספרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
מיכאל30/01/2011תודה אבל
א) עד כמה השיער צריך להיות ארוך כדי להחליק אותו עם מחליק בבית?
ב) מה זאת אומרת החלקה רגילה במספרה? גם בשביל זה צריך אורך מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל... - תגובה
זאב לוין30/01/2011בשביל שניהם האורך המומלץ הוא לפחות חצי כף יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו
מיכאל30/01/2011הקטע הוא שקשה לי להגיע לכזה אורך בגלל שהשער שלי על הראש ניהיה כמו ליפה... עד שהפוני יגיע לכזה גודל השיער שלי כבר יראה מגעיל כי הוא יבש וגלי!
יש איזה קרם לשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו - תגובה
זאב לוין31/01/2011אני ממליץ על קרם PERFECT של SHEA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים?
מיכאל31/01/2011איפה אפשר להשיג? אני לא מוצא באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים? - תגובה
זאב לוין01/02/2011במספרות המורשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעשות פוני...ליטל29/01/2011
יש לי שעה חלק בהתחלה, ואז יש לי תלתלים\גלי... אני רוצה פוני בובה שיכסה את הגבות האם כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעשות פוני... - תגובה
זאב לוין30/01/2011אין פה עניין של כדאיות , זה עניין של טעם ליטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתליעל29/01/2011
אני בת 18.
השער שלי מתולתל,יבש ונפוח. אני נוהגת מידיי פעם לעשות פנים אבל בגלל שהשער מלא אז קשה לעשות עליו.
התספורת שלי היא קרה קצר(נסתי להאריך אותו וגם זה לא הלך כי אז הוא היה נפוח יותר.) הספר דאג לדלל כמה שאפשר אבל השער עדיין מתנפח והתלתלים לא מקבלים צורה.
נסתי הרבה סוגים של קרמים ועברתי למוסים אבל עדיין שום דבר לא מסתדר וזה מאוד מאוד מתסכל. חשבתי לעשות החלקה אבל אני דואגת שאחרי ההחלקה הוא רק ייהרס יותר.
עצה-מה לעשות כדי שהתלתלים יקבלו צורה בדרך-תספורת, תכשירים שונים, צורת התעסקות עם השער...(כל דבר אפשרי לבינתיים כל עוד זה לא כימי-החלקה,פתיחת תלתלים ועוד)
ועוד משהו קטן- צביעת שער לבהיר יותר מקטין את חוסר הסדר שנראה בשער כמו שלי?
בתודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל - תגובה
זאב לוין30/01/2011בכדי לקבל תלתלים מסודרים אני הייתי ממליץ לך להשתמש בגלייז של פול מיטשל בצורה הבאה:
להפוך את הראש , ולמעוך את התלתלתים .
החלקה ברזילאית תשקם לך את השיער ותוריד לך את הנפח . ובשום פנים ואופן לא לעשות דילול!!!
הבהרת השיער תעשה לך יותר צרות - אלא אם כן תצבעי את השיער בצבע בלבד ללא הבהרה . בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לסדר שיער קצר עם חימר או וקסנדב מירושלים29/01/2011
שלום, אני בן.. (boy)
ואני רוצה לדעת איך אפשר לסדר את השיער עם פן או מחליק וחימר או וקס.
אני מתכוון לשיער יפה כמו של יהודה לוי באלופה.
הייתי שמח לקישור של וידאו שמדגים איך לעשות את זה או כל דבר שיכול לעזור.
תודה רבה, נדב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לסדר שיער קצר עם חימר או וקס - תגובה
זאב לוין30/01/2011לצערי אני לא מכיר סרטונים כאלה - היתי ממליץ לך לגשת ולקבל יעוץ במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים - שיער נקרע הצילו!!!אורית29/01/2011
עברתי פתיחת תלתלים לפני 5 חודשים על שיער בלונד
השיער נראה כמו מטאטא נורא יבש וחודש אחרי הכימיה התחילה לינשירה מטורפת ושיער פשוט נקרע מנקודת הצמיחה החדשה
כרגע אני נמצאת במצב שחצי מהשיער שלי פשוט נשר ונקרע
עשיתי כמעט כול דבר אפשרי - כמובן מסכות סרום מסכות טבעיות כגון : אבוקדו מיונז וכו
אך אחרי 5 חודשים המצב כלל לא השתנה , ממה שנשאר נהיה פחות יבש אבל עדיין יבש ונקרע.
מה עושים במצב כזה? האם יש תקווה להציל את מה שנשאר? כיצד ניתן למנוע את השבירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים - שיער נקרע הצילו!!! - תגובה
זאב לוין31/01/2011דבר ראשון מאוד מומלת תספורת במספריים חמות זה אוטם את הקצוות ועוזר לשיער לגדול בריא יותר - דבר שני אני הייתי ממליץ לך להשתמש בשמפו מסיכה ואמפולה מסדרת SP / ריפר ) REPAIRׂ
לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור איתנו קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום השיעריובל27/01/2011
אני בת 18 ומחליקה את השיער באופן יומיומי כבר מספר שנים בערך מגיל 14. לפני שהתחלתי עם זה היה לי שיער חלק מלא ובריא, והיום השיער שלי שרוף בצורה מזעזעת דליל ונשבר כל הזמן. אני כל כך רוצה להפסיק עם המחליק הזה ולשקם את השיער שלי ולתת לו לגדול (מה שעכשיו לא קורה כי הוא כל הזמן נשבר מהמחליק) ולא יודעת איך! הסתפרתי עכשיו והשיער שלי קצר אבל אני עדיין לא יכולה להפסיק עם המחליק כי בלעדיו השיער שלי נראה פשוט נורא. קניתי גם כל מיני מסיכות בסופר פארם אבל שום דבר לא באמת עוזר.
חשבתי אולי לעשות החלקה במספרה ואז אני אוכל להפסיק עם המחליקים ולתת לשיער שלי לגדול כמו שהוא. כדאי? אומרים שהחלקה היא מסוכנת עם חומרים מסרטנים.
אולי יש איזשהו תכשיר שבאמת עוזר ומשקם?
אני פשוט אובדת עצות כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום השיער - תגובה
זאב לוין27/01/2011דבר ראשון במידה ואת משתמשת במחליק על בסיס יומיומי לפי דעתי זה חובה להשתמש בתרסיס הגנה מפני חום לפני השימוש . לשיער פגום כפי שאת מתארת אני היתי ממליץ על תספורת במספריים חמות - המספריים החמות סוגרות את הקצוות המפוצלים ועוזרות לו לגדול בריא יותר - אך אין זה מחליק אותו - זה טיפול שיעזור לך להחזיר אותו למצב בריא יותר - לגבי החלקה את צריכה ללכת לייעוץ עם ספר טוב שיוכל לראות אותך וליעץ לך . מבחינת תכשירי שיער אני היתי ממליץ על שמפו מסיכה ואמפולה של וולה SP - ריפר REPAIR זה מבחינת השיקום .
בהצלחה - לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור איתנו קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יובל27/01/2011את השמפו המרכך והאמפולה אפשר לקנות בסופר פארם או רק במספרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
זאב לוין28/01/2011רק במספרות המורשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובליפיחה ספירלשם27/01/2011
קניתי ערכה הכוללת סרום, מסיכה וקרם של Obliphica- spiral לשיער מתולתל.
אשמח לקבל חוות דעת על החברה הזאת.
האם אלה מוצרים טובים לשיער מתולתל ויבש?
זאת פעם שנייה שאני כותבת את ההודעה. אנא לא למחוק אותה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובליפיחה ספירל - תגובה
זאב לוין27/01/2011שלום
אני מכיר את החברה , החברה בסדר השאלה אם את מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבלונד לצבע חוםחני27/01/2011
יש לי כמה שאלות:
1. נאמר לי ששטיפה לחום כהה תופסת יותר טוב מצבע על שיער שנצבע לבלונד בעבר מכיוון שהשיער כבר 'נפתח' ע"י מי החמצן, האם זה נכון ועדיף להשתמש בשטיפות על פני צבע? מה יעבוד בפחות פעמים?
2. עשיתי על השיער הבלונדיני שטיפה לחום בטון 5.. יכול להיות שצבע רגיל יותר יהיה בהיר יותר מראש כי יש בו יותר חמצן? אם כן, איזה טון בצבע זהה לטון 5 בשטיפה של לוריאל קסטינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבלונד לצבע חום - תגובה
זאב לוין27/01/2011אכן אני ממליץ לך על שטיפה , היא מחזיקה יותר זמן . אבל הייתי ממליץ לך לגשת לספר כי בצביעה בייתית מבלונד לחום את עלולה לקבל ירוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל שהפך חלקרעות דהן26/01/2011
שלום,
אני רגילה לצבוע את שערי מזה שנים, והשיער היה מתולתל להפליא.
לפני כשנה הפסקתי לצבוע ושמתי לב לתופעה מוזרה.
החלק הצבוע נשאר מתולתל ואילו החלק "הרגיל" נהיה חלק. רק אגיש שתמיד הייתי מתולתלת.
אני מאוד מאוד רוצה להחזיר את התלתלים ואני תוהה אם זה יכול להיות קשור לעובדה שהפסקתי לצבוע את השיער.
מישהו מכיר תופעה כזאת?
איך אני יכולה להחזיר את התלתלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל שהפך חלק - תגובה
זאב לוין27/01/2011אין קשר בין צבע לתלתלים - עם השנים שיערנו משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו ומסכה של קאדוסיהל26/01/2011
היי חברה,
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש שמפו ומסיכה של קאדוס?
אני אשמח לתגובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים של קאדום
אלי26/01/2011תכנסי לאתר של בית הספר בראש העין הם היבואנים של קאדום ותשאלי אותם הם יפנו אותך למספרות שעובדות עם המוצרים שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יהל27/01/2011הי תודה רבה
עזרת לי מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייביליסמירי26/01/2011
שלום!
יש לי שיער ארוך ומלא,נוטה להיות גלי וקצת יבש.
השיער שלי זקוק מידי פעם למעט סידור. ואני מתעניינת בקשר למכשירי בייביליס.
האם כדאי לרכוש מחליק ומסלסל במכשיר אחד או מחליק ומסלסל בנפרד? אני מעוניינת ליצור מראה גלי ולא מסולסל מידי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייביליס - תגובה
זאב לוין26/01/2011לשימוש ביתי את יכולה לקנות את המחליק שגם מסלסל - ואם את משתמשת במחליק מומלץ להשתמש בספריי מגן מפני חום על מנת שלא תגרמי לנזק בשימוש הביתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)