מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לצבוע תוספות שיער לצבע שליאירית28/12/2010
יש לי שיער אדום צבוע מספר פעמים כבר בצבע של PALETTE מספר 6-888 אדום עמוק שמכיל בקבוק חמצן 9%.
חשוב לציין שלפני זה הייה לי בלונד ועם כל צביעה השיער היה דוהה פחות והצבע יצא כהה.
קניתי תוספות שיער 100% אחוז טבעי ואני רוצה לצבוע אותם באותו הצבע אבל אני פוחדת שיצא לי הבדלי צבעים משמעותיים.
יחד עם זה הצבע האדום הוא כהה ולא זוהר אז אני חושבת שכן יש לו יכולת כיסוי טובה על בלונד..
אז מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהתוספות בצבע בלונד
אירית28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצבוע תוספות שיער לצבע שלי - תגובה
זאב לוין29/12/2010ממליץ לגשת למעצב שיער כדי שלא תגרמי נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהדנה28/12/2010
איזה החלקה תתאים לשיער מתולתל ומקורזל עם שבונצים? ואם בכלל..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
זאב לוין29/12/2010ליפני המלצה אנחנו חייבים ליראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לי לעשות פתיחת תלתלים ?מישהי27/12/2010
אני מעונינת לדעת האם כדאי לי לעשות פתיחת תלתלים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת תמונה למתולתלת אבודה
מישהי27/12/2010תמונה למתולתלת אבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לי לעשות פתיחת תלתלים ? - תגובה
שגיב בבילה27/12/2010אני לא כל כך ממליץ, אבל תלוי כמה השיער שלך סגור(ביסלי) אם הוא סגור מידי זה בסדר לפתיחת תלתלים עדינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה מאוד!דנה27/12/2010
אני צריכה עזרה ממש דחופה. אני בת 16 וחצי ויש לי שיער מתולתל,חסר צורה ועם הרבה שוונצים מקדמת השיער,הרבה מאוד! עשיתי דילול פעמיים,ואני מצטערת על כך וזה עשה לי את השיער ממש נוראי. כל פעם לפני שאני יוצאת אני מרטיבה אותו ושמה המון קרם לחות של פאנטן! והוא מזעזע...שהוא מתייבש בעיקר. ואני גם לא יכולה לאסוף אותו כי אז יש לי מלא שוונצים. הייתי ב-2 מספרות וסתם דחפו לי קרמים שלא עזרו. רציתי לעשות פנים כל הזמן אבל הפנים לא יפים,נפוחים ועם שוונצים.
אני חייבת פתרון מהיר לבעיה. חשבתי על החלקה אבל אמרו לי שזה לא מתאים למי שיש שיער מתולתל עם שוונצים כי אז זה גדול מכוער, אז רציתי לשאול על איזה ספר או מעצב שיער תוכלו להמליץ לי כדי שאפתור את הבעיה אחת ולתמיד כי זה ממש מתסכל. אני גרה בחיפה ואשמח להמלצה(אפילו אם הספר רחוק). אני רוצה מישו שבאמת יפתר לי את הבעיה. תודה רבה רבה!!!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה מאוד! - תגובה
שגיב בבילה27/12/2010ליאן שלום את צריכה להשתמש בגלייז (ניתן לרכוש במספרות) לפי מה שאני מבין זה המוצר היחיד שיכול להשאיר לך את השיער במצב שהשבונצים שלך לא כל כך יראו. בכל אופן צריך לראות את השיער שלך בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיעררחל26/12/2010
אני עושה פן כבר שנים ושי נמאס לי כבר
רציתי לדעת אם מחליק שיער שורף את השיער יותר מפן כי הוא ממש נוגע בשיער?
ואם כן איזה מחליק כדאי לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
רחל27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק שיער - תגובה
שגיב בבילה27/12/2010ממליץ בחום מחליק של ביביליס ואת יכולה להישתמש עם חומר ששומר על שיער מפני חום הפן והמחליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חומר? והמחליק לא שורף את השיער
אורלי05/01/2011יותר מפן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן מרוקאילימור25/12/2010
האם זה בסדר לייבש שיער בפן לאחר שמורחים עליו שמן מרוקאי טיפולי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן מרוקאי - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010מומלץ קודם ליבש את השיער למצב שאת אוהבת איך שהוא ניראה.ואז לימרוח שמן במינון הנדרש לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער יארך?ריקי24/12/2010
יש לי שיער באורך אמצע הצוואר האם יארך לי בעוד שמונה חודשים לחתונת בני?בכמה סנטמטרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער יארך? - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010אז פלאים לא כול כך מהר אהיה לך .השיער צומח כ.חצי ס"מ.עד ס"מ.לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוס לבניית נפח .שרון24/12/2010
שלום , יש לי שיער דק ארוך וחלק האם אני יכולה להעניק לו נפח בעזרת מוס לבניית נפח של נטוראל פורמולה בכך שאני אשים את המוס כשהראש כלפי מטה והשיער "הפוך" ואייבש בעזרת מייבש שיער קטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוס לבניית נפח . - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010לפני שאת מתחילה לתלתל את השיער שלך את צריכה תיספורת עם דירוג נכון את לא יכולה להישתמש במוצרים שמנונים מאוד ולא מתאימים לשיער דק את יכולה להישתמש בהמון תכשירים מיקצועים יותר ומותאמים לשיער כמו גלייז או מוס לתלתול טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדירוג .
שרון27/12/2010לפני כשבועיים הייתי במספרה ודירגתי את השיער כך שתווצר האשלייה של הנפח ,
איזה מוצרים אני צריכה כדי לתת לו נפח לא לבנות תלתל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדירוג . - תגובה
שגיב בבילה27/12/2010אני יכול להמליץ לך על טיפול ווליומייז שכולל שמפו ואמפולה שמעניקה נפח, וביום יום את מישתמשת בשמן לשיער דק לקצבות ....מעבר לזה את לא יכולה להשתמש בכל קרם כי את עושה פעולה הפוכה שמוריד לך את כל הנפח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי , תודה רבה !
שרון29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קשדורית24/12/2010
שלום רב,
השיער שלי עבר הרבה, צבע,גוונים,החלקה...כרגע הוא יש לי שיער ארוך יחסית
אך לצערי מאד מאד יבש ממש סוג של קש....
ניסיתי אין ספור מסכות ואמפולות אך ללא הועיל היש איזה מוצר פלא אפילו
"תרופת סבתא" אשר יכול להחזיר "עטרה ליושנה" ולהחזיר לי את המגע הקטיפתי
והרכות שפעם היו שלי...?
תודה.דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער קש - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010אני ממליץ לך לתת לשיער שלך מנוחה מגבנים.. קודם כול להיסתפר זה מאוד חשוב כול שלושה חודשים ואני ממליץ לך בחום טיפול של sp סידרה חדשה זה הדבר היחיד שיכול לעשות לך טוב למגע בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת שינוי וגיוון - תספורת חדשהאדריאנה22/12/2010
היי שלום לכולם.
יש לי שיער ארוך (עד אמצע הגב) - מתולתל / גלי. אני בכוונה רושמת כך כי כמו שבטח ידוע לכולם פה בפורום, לסוג שיער כזה רצון משלו, יום אחד מסתדר ויום אחד לא.
אני רוצה לעשות שינוי בתספורת - בעבר הייתה לי תספורת קצרה מדורגת קצת (עד אמצע הצוואר בערך) שהייתה נראית כמובן פיצוץ עם פן, וטוב בלי הפן. אבל, כשהשיער מתחיל לצמוח יש מין שלב "ביניים" שקשה לי נורא להסתדר איתו ולרוב אני אוספת אותו.. אני מתלבטת אולי יש משהו חדש שאני לא יודעת עליו, או שהספר שלי לא מספיק מקצועי לייעץ לי...
אשמח לקבל המלצות מקצועיות - לצורך השלמת הפרטים אוסיף כי מבנה הפנים שלי הוא מרובע עם עצמות לסת בולטות.
תודה
אדריאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת שינוי וגיוון - תספורת חדשה - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010אדריאנה את צריכה לסמוך על הספר שלך או.... לשמוע עוד יעוץ. בשביל לענות לך מה טוב בשבילך צריך לראות ולחוש את השיער......עיצה שלי לפנייי שאת מיסתפרת את צריכה לומר לספר שלך איך את רוצה ללכת עם השיער .. עם או בלי נפח פתוח יותר חשוב יותר ללכת למישהוא שאת סומכת עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטי אחרי מקלחת לשיער קצראריק22/12/2010
שלום,
אני בן 27 עם שיער קצר ויש לי בעיה של חשמל סטטי בשיער
בערך 10 דקות אחרי שאני יוצא מהמקלחת השיער מתחיל "לעמוד" בטירוף וזה פשוט נראה מצחיק, ככה זה ממשיך למשך בערך 4 שעות עד שלאט לאט הוא חוזר למצב נורמלי..
בדקתי אם זה קשור לחפיפה אבל זה לא, גם אם אני סתם מרטיב את השיער, זה בדיוק מה שקורה ו-4 שעות השיער נראה פשוט מוזר.
יש מה לעשות נגד זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודיו חפיף
סטודיו חפיף22/12/2010עיצוב שיער סטודיו חפיף .אני לממליץ לסים קרם לחות על בסיס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה למחליק שיער טוביפית21/12/2010
היי,
אני רוצה לקנות מחליק לשיער יבש. שמעתי על מחליקים לשיער שאמורים להיות טובים למטרה הזו.
מישהו יכול להמליץ לי?
זה יכולה להיות גם דעה מקצועית וגם מישהי שהשתמשה..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת המלצה למחליק שיער טוב - תגובה
אנג'לה טטרו22/12/2010יש את המחליק של בבליס שהוא מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך המלצה לעיצוב שיערדוד21/12/2010
אני צריך המלצה למוצר לעיצוב שיער מוצר שהולך חזק בשוק!
אבל משהו באמת יוקרתי וטוב ששווה תכסף ......
אבל לבנים!
מוצר שיעשה תשיער משהו מיוחד שנקבל תגובות טובות ......
יש איזה משהו ?
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ?
דוד23/12/2010משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך המלצה לעיצוב שיער - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010כול מוצר מותאם לפי השיער של הלקוח.ותלוי איזה תיספורת אתה הולך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההה
דוד26/12/2010באמת שאני לא יודע ......
אולי שיער טבעי אבל עם ברק !!
שיהיה שיער בולט כזה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורשים בהיריםדליה21/12/2010
שלום למומחים- יש לי הרבה לבן בשיער והצבע הטבעי שלי חום בינוני. אני צובעת לבד ותמיד השורשים יותר בהירים מיתר השיער. איך מונעים זאת? אני משתמשת ב-6% חמצן ובגוונים של 6 אודה על תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורשים בהירים - תגובה
אנג'לה טטרו22/12/2010את צריכה לקנות צבע שהוא שהוא בסיס מחוזק אני לא מכירה צבעים שמוכרים בסופרים ,יש צבעים שהם מחוזקים שיש בצבע בסיס מחוזק והוא מכסה את הלבן במאה אחוז ולא יוצא שני צבעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה לכל מי שמבין בתלתלים = חשוב !נטלי כהן20/12/2010
העלתי תמונה של השיער שלי.
מה שמסומן בכחול זה בייביליס מה שמסומן באדום זה השיער הטבעי שלי.
יש לי הרבה מאוד חברות שיש להן שיער בדיוק כמו שלי והוא ניראה כמו התלתל שעשיתי בביביליס אבל אצלהן זה טבעי ואני משתמשת באותו הקרם שלהם ועדיין הוא יבש ולא ניראה מבריק ! יש לי תלתלים יפים עם הקרם אבל שהקרם כבר נעלם מהשיער או כבר הפסיק להשפיע השיער הופך ליבש .. מה אני צריכה לעשות כדי שיראה מבריק כמו התלתלים המסומנים בכחול ?! בבקשה תעזרו לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לכל מי שמבין בתלתלים = חשוב ! - תגובה
אנג'לה טטרו22/12/2010יש לשוורצקוף ספריי שיין ,הוא ממש נוח וקל לשימוש מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לכל מי שמבין בתלתלים = חשוב ! - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010אני ממליץ לך להישתמש בגליז לתלתלים או במוס חזק ולקבץ עם דיפיוזר לאחר היבוש לשים שמן פשטן או שמן אחר(חשוב שהשיער אהיה מסופר נכון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)