מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחה בשם רנסנסKBBK03/01/2011
יש לי שיער דק יבש וחלש ובקושי גדל. רציתי לדעת האם שימוש במשחת רנסנס יכול לעזור לחיזוק השורשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה בשם רנסנס - תגובה
שגיב בבילה04/01/2011עדיף לך ללכת להיתיעץ עם רופא ולעשות בדיקת דם,לפני שימוש בתכשיר כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער שלי צבע כהה חום אחרי צבעARUI14702/01/2011
איזה צבע יחזיק את השיער שלי בלי הבהרה .
פעם אחת הבהרתי ובטעות כאשר היתחלתי לצבוע לבד .הלך הצבע הבהיר שהיה לי מקסים.
עכשיו השיער שלי צבע חום כהה.
איך אני יכולה לאט לאט להתחיל לצבוע את השיער לצבע בהיר .
האם זה נכון בסופרפארם מישהי מסרה לי שעם ניצבע פעמיים רק אתהשבילים ואז הציע לי לקחת צבע בדיוק בגוון שיש לי כמעט .לא כל השיער .לצבע חום .
כי מי קודמים היו בהירים בלונד דבש .ויצא צבע חום.
השאלה שלי האם נכון כדי להגיע לצבע אחיד .קודם לצבוע פעמיים רק את השבילים בלבד
ולא כל השיער .
בקיצור איך מגיעים לצבע אחיד איזה שלבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער שלי צבע כהה חום אחרי צבע - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011את צריכה להגיע לספר ולעשות ניקוי צבע קל ...ואז לצבוע את השיער לצבע אחיד שאת מעוניינת ,לפי מה שאת מתארת חוץ מהשורשים לא יצבע לך השיער ליותר בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלייק על שיער מתולתל .. עזרה !!מאי02/01/2011
יש לי שיער מתולתל .. אנני כ ל הזמן עושה מחלייק ! אין מצב פשוט שאני יצא מהבית בלי מחלייק ! אבל המחליק התחיל לשבור לי את השיער .. ולאט לאט קרחות ..
יש איזשהיא דררך :
* לעשות שיער חלק בלי מחליק או לפחות שיער גליי התחלתי להשתמש בקרם של : קרמה .. אבל זה לא נירראלי שזה עוובר , יש עוד משוו - שוב .. - חווווווווץ ממחליק / החלקות / פניים ?
זה ממש ממש ממממממש חשווב לי ! :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלייק על שיער מתולתל .. עזרה !! - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011מאי שלום אז לא אין משהוא שיכול להחליק לך חוץ ממחליק או פנים לפי איך שאת מתארת את השיער שלך ניראה לי שעדיף לך להשלים עם השיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשביג'ו02/01/2011
היי.
אני לא יודע אם השיער באמת יפה, אבל הוא נראה מת כזה, ותאמת כן הוא נראה יבש.
יש שמפו לשיער יבש שיכול להחיות קצת את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011כן יש שמפו לשיער יבש ופגום במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקשתי עזרה ברכישת מכונת תספורת ביתיהודה02/01/2011
מכונת תספורת ביתית
יש מצב שהודעתי נמחקה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקשתי עזרה ברכישת מכונת תספורת בית - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011תסביר במה אתה מעוניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסברתי , הוספתי קישורים למכונות שהל
יהודה03/01/2011שהתלבטתי בינהם
ושוב מחקו!
מה עובר עליכם?
לפחות תודיעו לפני מחיקה
תודה על בזבוז זמני
לא נראה שיש טעם לכתוב שוב במילא ימחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסברתי , הוספתי קישורים למכונות שהל - תגובה
שגיב בבילה04/01/2011מיצטער רק שלא רשמת במה אתה מעוניין .בכל אופן מכונת פנסוניק מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הרמינגטון שעולות 300-350ש"ח
יהודה06/01/2011לא אוסיף יותר מחשש להמחקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער בדרגה חלשהאנונימוס01/01/2011
שלום!
יש לי שיער גלי, צורתו הטבעית היא שהוא מאוד נפוח ומלא שערות קופצות.
אני מצליחה להשתלט עליו עם המחליק או עם קרמים למיניהם אבל אני מעוניינת לעשות החלקה קבועה שהשיער יראה יותר טוב גם בלי שטיפלתי בו שעות.
... אני מעוניינת בתוצאה שעדיין יהיה לשיער מעט נפח וצורה ולא שיהיה ישר כמו מקלות...פשוט משהו שיוריד את הנפח שיש היום ואת השערות הקופצות.
שמעתי על החלקה ברזילאית שיכולה להביא לתוצאות האלה אבל יחד עם זה שמעתי הרבה דברים רעים על סוג ההחלקה הזו ושיש בה חומרים מסרטנים אז החלטתי לוותר.
האם ניתן לעשות החלקה יפנית בדרגה חלשה כך שהשיער לא יהיה חלק מקלות ובמידה ולא ,האם קיימת החלקה שיכולה להביא לתוצאה שאני מעוניינת בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער בדרגה חלשה - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011ניראה לי שאת צריכה להחליט אם את מעוניינת בשיער חלק או לדעת להיסתדר עם השיער שלך .אם את מעוניינת בהחלקה לכי ליעוץ שיראו את השיער שלך לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל וחסר חייםאוראל01/01/2011
יש לי תלתלים, בעבר הסתדרתי עם השיער ובעזרת תכשירי שיער הוא נראה מעולה אבל בזמן האחרון השיער "מת".. אני לא יודעת מה לעשות ולא מצליחה לסדר אותו בשום דרך.. התלתלים כאילו נמעכים.. חשבתי להסתפר אבל השיער שלי לא ארוך במיוחד כרגע ואני לא יודעת מה תהיה התוצאה של תספורת.. מה אפשר לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל וחסר חיים - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011לדעתי את צריכה להיסתפר לא חייב להוריד אורך פשוט לעצב לתת חיים לשיער ולבחור לך תכשיר לתלתלים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש ומתולתל
אירית04/01/2011יש לי שיער עד הכתפיים מתולתל ויבש מאוד , אין לי צורה לשיער ותמיד אני אוספת אותו
יש לי פנים עגולות .איזה תספורת תתאים לי ? ואיך לעצב את השיער היבש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקונים לשיעראנונימית31/12/2010
שלום
האם סיליקונים לשיער זה טוב? יש לי שיער תלתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקונים לשיער - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011כן זה בסדר גמור קצת ברק לשיער לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההברק לא, אבל האם החומרים כן מזיקים?
ב03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צביעת שיערdanieli31/12/2010
הי, צבע שיערי הטבעי הוא שחור, לאחר שנה שלא צבעתי את השיער צבעתי אותו בצביעה ביתית לצבע שנקרא חום אספרסו, בסופו של דבר השיער יצא כמעט יותר שחור מאשר קודם.
אני רוצה לצבוע שוב בצביעה ביתית לצבע חום כהה יחסית אבל לא שחור, לא מאוד כהה. בנוסף לזה בשמש השיער שלי תמיד נוטה לגוון אדמדם, אני רוצה חום שלא יראה אדום.
איך אפשר לעשות זאת בצביעה ביתית?
איזה צבע לקנות?
צבעתי לחום אספרסו לפני כשבועיים, לאחר כמה זמן אפשר לצבוע שוב מבלי שזה יפגע בשיער? (כמעט שאינני צובעת את שערי)
אשמח לטיפים נוספים לצביעה מוצלחת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צביעת שיער - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011אני ממליץ לך ללכת לספר שיכול לתת לך צבע שמתאים לך ..בכדיי לתת לך גוון מתאים צריך להרכיב לך מכמה צבעים .לצבע אחד שיענה לך על כול הדרישות שלך ושלא אהיה לך אדום בשיער ...לענות לך איזה צבע להישתמש בסופר סורי לא מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיעראנונימית30/12/2010
שלום
יש לי שיער מתולתל, צבע חום, לא צבוע.
אני רוצה לצבוע את השיער, אך חוששת מלהכנס לשיגרה של צביעת שיער ובכך להרוס אותו. השיער שלי נוטה ליבש, ואיני רוצה לגרום לו עוד נזקים. אך עם זאת, מאוד רוצה לצבוע את השיער.
אשמח לקבל המלצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
אנג'לה טטרו31/12/2010היי רחל ,מצד אחד את צבע אבל לא רוצה להיות משובדת ,הייתי מציעה לך שטיפה ולא לשנות גוון ,רק לתת לו גוון יש שטיפה שאחרי חודש היא דואה ,או שיש עוד אפשרות לעשות כמה גווני שמש ככה שהשיער יגדל את לא צריכה מיד לרוץ למספרה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימרדוד29/12/2010
ראיתי שהמליצו פה על החימר טרי טרי שפ פול מיטשל
איך בדיוק צריך להשתמש עם המוצר ?
צריך לעשות פן לפני ? זה חובה ?
החימר הזה נותן ברק לשיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011אז כן עדיף יבוש טוב לפנייי השימוש וכן הוא נותן ברק לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיתיעץליר29/12/2010
הי .. מעולם לא צבעתי את השיער אבל גם לי בא בטוב שינוי ..יש לי שיער שחור רגיל ארוך חלק אבל הוא נוטה לנשירה שאלתי היא ...
1.עשיתי בדיקות אמרו שהכל תקין אצלי במה בכל זאת אני יכולה להישתמש על מנת לימנוע נשירה
2.אני נורא רוצה ליצבוע בחינה שחורה האם כידאי לי ? למה רובן צובעות את השיער בצבע שחור ולא בחינה ? ואם כן אילו דרכים יש לי ליצבוע את השיער בחינה דרכים בטוחות ....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להיתיעץ - תגובה
אנג'לה טטרו31/12/20101.לגבי נשירה יש לשוורצקוף שמפו ואמפולות לנשירת שיער תגשי לאחד ממספרות מורשות
2.חינה לא נותנת אותה תוצאה של צבע זו בחירה שלך חינה היא טבעית וצבע הוא עם חמצן אבל התוצאה שלה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברת La Mirage ו- Obliphicaשם29/12/2010
שלום
האם החברות האלה טובות? אני רוצה לקנות תכשיר לשיער מתולתל ויבש, לא צבוע.
יש גלייז תפוחים עדין, חזק וחזק מאוד- לה מירז'
יש קרם תלתלים - אובליחיפה
וקרם לחות טיפולי 525 מ"ל - אובליפיחה
מה הטוב ביותר ומומלץ?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם נענתה שאלתי
r04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת La Mirage ו- Obliphica - תגובה
שגיב בבילה04/01/2011הגלייז הוא מוצר טוב רק שאת צריכה לדעת אם את רוצה תילתול חזק או עדין תחליטי איזה את מישתמשת,בעדין או בחזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת, תלתול חזק או עדין?
רחל09/01/2011אני מתלבטת אם לקנות מחברת שוורצקוף (אני מאוד אוהבת את מסיכת הקשמיר-משי שלהם), או לקנות מחברת Opliphica או La mirage
תוכל בבקשה לכוון אותי?
יש לי שיער מתולתל יבש מאוד, לא צבוע, דק (כי ספר עשה לי דילול, לצערי הרב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה שנייה ועדיין לא קיבלתי מענהא29/12/2010
שלום
כתבתי כבר הודעה אחת ולא קיבלתי מענה...
יש לי שיער מאוד יבש ועבה לפעמים גלי לפעמים חלק
מתנפח מאוד עם אני לא מפוצצת אותו בחומר שומני
ויש לו כל הזמן חשמל סטטי
אני לא יכולה ללכת איתו פזור אלא אם כן עושה פן
ככה שהוא תמיד אסוף וגם זה קשה כי הוא עבה
מה אפשר לשים או לחפוף בשביל לרכך אותו קצת
חוץ מזה אני כבר שנים מסתפרת עד הכתפיים בערך
ועכשיו אני מנסה להאריך קצת ואמרו לי שבגלל שהסתפרתי עד לאורך מסויים
הוא לא יצליח להאריך יותר מזה... האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה שנייה ועדיין לא קיבלתי מענה - תגובה
שגיב בבילה02/01/2011יש טיפול לשיער יבש .שמפו סמות'ן זה בא עם אמפולה (של .וולה) אני חושב שזה יכול לתת לך מענה טוב .ובקשר לתיספורת שלך אני בטוח שהשיער יארך לא צריך לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצב שיערמיטל28/12/2010
על איזה מעצב שיער תוכלו להמליץ לי באיזור חיפה? מומחה לטיפול בשיער מתולתל מקורזל חסר צורה עם שוונצים. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעצב שיער - תגובה
זאב לוין29/12/2010אני ממליץ על איציק קרסנטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי מזרחי!!!
טל29/12/2010אני גרה באזור חיפה ואחרי הרבה לבטים והחלקה כושלת ביותר אצל מעצב שיער ידוע ומפורסם בעל שם בתל אביב ש"מתמחה" בהחלקות שיער, ולקח 4000 ש"ח על החלקה שהחזיקה בדיוק חודשיים וזה עוד אחרי 2 טיפולים כי הטיפול הראשון לא הצליח כלל.
חיפשתי משהו יותר זול, ומצאתי את רמי מזרחי ברחוב הלל בחיפה. אין עליו!! דבר ראשון היחס ממש אישי ומדהים, הוא יודע בדיוק מה הוא עושה, רק לטובת הלקוח! ומסביר כל שלב בתהליך. והמחיר מ-ע-ו-ל-ה! זול מאוד!
ממליצה בחום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)