מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעררון20/01/2011
רציתי לדעת אם יש הבדל גנטי בין שיער נשים לגברים
או של נשים יפה וארוך כי הם מטפחות ומסרקות אותו
או שזה גם גנטי? אצל נשים? תודה
ושמתי לב שאני בשמש השיער שלי נהיה בצבע גינגי (אני בן)
ממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
זאב לוין20/01/2011אין שום הבדל ....
שיערך דוהה בשמש ולכן נהיה ג'ינג'י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי מוסג למה ההודעות שלי נמחקותדוד19/01/2011
רציתי לשאול שאלה יש לי שיער דק רציתי לדעת עם איזה מוצר כדאי להשתמש בשביל להעמיד אותו לאחור קרם ווקס ?
אפשר המלצה על מוצר מסוים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מוסג למה ההודעות שלי נמחקות - תגובה
זאב לוין20/01/2011או בג'ל או בקרם או בווקס מה שאתה מעדיף ...
המלצה יכול לתת לך כל ספר לאחר שיראה את שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמספרה שלי
דוד21/01/2011במספרה שלי ובאיזור שלי בכלל אין אנשים שמבינים ממש
אני מחפש משהו מקצועי יוצר ..
אפשר אולי המלצה לקרם לחות ??
תגיד הגלייז תפוחים של פול מיטשל מתאים לי לעיצוב שיער לאחור ?
תודה רבה לך ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו ?
דוד24/01/2011משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי עם הגלייז תפוחים שלל פול מיטש
דוד24/01/2011רציתי עם הגלייז תפוחים שלל פול מיטשל טוב למראה שיער לך ?
או לסירוק השיער לאחור משהו בסגנון ? והאם זה מתאים לבנים . ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גליחסויה19/01/2011
לי יש שיער גלי-מתולתל ארוך..אני אוהבת מאוד את השיער שלי אבל רציתי בכל זאת לדעת אם יש אפשרות להוריד קצת נפח מהשיער כשהוא יבש..שיהיה יותר בכיוון של שיער גלי ולא נפוח-כמו אחרי חפיפה. אני משתמשת בקרם שיער של פנטן ומרוצה אבל יש אפשרות לגרום לשיער להיראות יותר רטוב וללא הרבה נפח גם במשך היום? אני מוסיפה קישור לתמונה עם סוג שיער כמו שלי ואיך שהייתי רוצה שיראה..
אשמח לקבל תשובה תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים?
חסויה21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער גלי - תגובה
שגיב בבילה22/01/2011את יכולה לעשות טיפול לשיער יבש ופגום וביחד את יכולה גם טיפול להורדת נפח, (מוצר מעולהSPׂ *)ׂׂשל וולה ,ביום יום את יכולה להישתמש עם תמצית אלקסיר לשיער יבש ,יתן לך ברק לכל היום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בהיריון ?שני19/01/2011
אני בתחילת היריון יש לי שיער יבש גלי- מתולתל צבוע כי יש גם שיער שיבה, ועבה
האם יש החלקה מתאימה בשבילי , כששאלתי במספרה אמרו לי שקרמית יכולה להתאים ?
מה אתם ממליצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה בהיריון ? - תגובה
זאב לוין20/01/2011את יכולה לעשות החלקה יפנית קרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיערמאיה18/01/2011
שלום ! (:
איך מדללים שיער ? זה כמו דירוג ?
ואפשר לדלל שיער אחרי שעשיתי החלקה יפנית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאאא
מיטל18/01/2011אל תדללי שיער!! זה נורא וזה אסור!! אני דיללתי ואני כל כך מצטערת על זה...הוא הרבה הרבה יותר נפוח ונהיה ממש מגעיל....באמת שלא כדאי את כל כך תצטערי!!!!!!!!!!!!!11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדללי! יומיים לא הפסקתי לבכות!
אלמוני20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער - תגובה
זאב לוין20/01/2011אסור לדלל שיער בשום פנים ואופן - זה גורם ליותר נפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
מאיה22/01/2011אבל אם השיער שלי עבה אין דרך שהוא יהיה יותר דק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה - תגובה
זאב לוין25/01/2011את יכולה לעשות פתיחת תלתלים להורדת הנפח -
או להשתמש בשמפו + מסיכה סמות'ן - של וולה SP זה מוריד נפח מהשיער מזין אותו ומשאיר אותו עם ברק - החומרים האלו נותנים לשיערך הרגשה כאילו הוא היה דק יותר - את יכולה ליצור איתנו קשר טלפוני כדי לקבל יותר פרטים לסוג שיערך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שיערטל18/01/2011
שלום,
יש לי שאלה, אני בחורה בת 29 השיער שלי דק ומאוד עדין והוא לא מצליח להתארך כמו בעבר, חשוב לציין ש3 שנים עשיתי גוונים עד שהחלטתי לחזור לצבעי הטבעי שהוא שטני, רציתי לדעת האם היירדרימס היא שיטה טובה? כמו כן אילו עוד שיטות טובות יש למילוי ויצירת נפח ובאותה ההזדמנות גם להאריך מעט את השיער.
תודה
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שיער - תגובה
זאב לוין20/01/2011קודם כל לסוג השיער שלך כמו שאת מתארת אותו - ישנם שני טיפולים מומלצים :
קודם כל תספורת במספריים חמות - זה יתן לשיערך מראה אחר לגמרי - ולמינציה לעיבוי השיער הוא גם טיפול שמומלץ לך לפרטים נוספים תרימי לנו טלפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער ללא PPDיעל A18/01/2011
האם מישהו מכיר צבע שיער ללא PPD?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער ללא PPD - תגובה
זאב לוין18/01/2011לא קיים צבע בלי PPD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הטוסטרוןאמיר18/01/2011
שלום רב
רציתי לשאול האם רמה נמוכה של ההורמון הגברי טוסטרון או משהו כזה
זה לטובת הנשירה או לרעתה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הטוסטרון - תגובה
זאב לוין20/01/2011תתיעץ עם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הרפואה
אביבה29/03/2011זקיקיי השיערה אצל הגבר "אלרגיים לטסטורון" ולכן רק כמות מוגברת בהחלט יכולה להיות לרעה ולהביא להתקרחות,מעבר לכך ,התקרחות היא גם גנטית אז אם יש במשפחה נטיה לכך אז יש סיכויי סביר שגם לך תהייה אך בכול כלל יש גם יוצא מהכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיעעעערמאיה18/01/2011
אני בת 16 ואני מממממשממש בדודה לצבוע ת'שיער כיאלו ממש כבר מלא זמן ולא החלטתי לאיזה צבע... אני חשבתי על שטני או חום בהיר שוקולד... יש תמונה מצורפתת אני אשמח אם תליצו לי איזה צבעמתאים ולא יראה מגוחך תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עוניים?
מאיה18/01/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיעעעער - תגובה
שגיב בבילה22/01/2011אני לא הייתי ממליץ לך לצבוע ,אם את כן צובעת צבעי את שיערך לצבע לא מנוגד מאוד מהטבעי שלך בשביל.שלא להיות קשורה למספרות ,פשוט יקרה מצב שתתחילי לצבוע בבית והשינויים יהיו מהירים כמו אצל כולם והדרך להרוס את השיער אהיה מאוד קצר ,,בהצלחה חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה זה דחוף !לירון.17/01/2011
היום אחרי מיקלחת הרטבתי את השיער (לא חפפתי רק הרטבתי אותו) ואז שמתי עליו קרם שניסיתי לסרק גיליתי קשר ענק ניסיתי לסרק ואז קראתי לאמא שלי והיא פתחה את הקשר אבל מה ניתלשו הרבה שערות שאני אומרת הרבה אני מיתכוונת לזה ! לפחות קצווה אחת !
השאלה שלי היא זה יצמח בחזרה ? שערות שניתלשו צומחות ? שזה אף פעם לא יצמח ?
יש דרכים לזרז את זה ?
בבקשה תענו לי מהר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה דחוף ! - תגובה
זאב לוין20/01/2011אל תדאגי , זה יצמח בחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהאנה16/01/2011
שיער שלי קצת שרוף
ממש דק וחלק ואני לא משתמשת במחליק או מייבש...
רציתי לדעת איך אני יכולה לעשות שיער בריא
או שיער שלא ייראה שרוף בלי להסתפר
כי כל פעם שאני אומרת לספרית לעשות לי רק קצוות ממש מורידה הרבה
עכשיו שרוף קצת לא ממש הרבה
איזה מסכה הכי טובה לשיער? וכמה פעמים לשים בשבוע?
אשמח לדעת איך אני יכולה לעשות שיער בריא ולשמור על זה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה - תגובה
שגיב בבילה16/01/2011את צריכה להסתפר ולא חייב להוריד מהאורך אין שום מסכה או תכשיר אחר שיכול לעזור לך עם הקצוות השרופים את יכולה להשתמש במסכה לאחר התספורת עם פעם בשבוע מסכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה - תגובה
שגיב בבילה16/01/2011את יכולה גם לעשות טיפול סדרת ווליומייז עם קומפלקס ,(של וולה) מעניקה נפח וחוזק אם את רוצה יותר פרטים את יכולה להיתקשר אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה
אנה17/01/2011הטיפול סדרת ווליומייז עם קומפלקס
דווקא לפני יומיים הייתי ברסקו אם הייתי יודעת הייתי באה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה - תגובה
שגיב בבילה22/01/2011מהיכן את אנה אם את מהצפון את מוזמנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףDANA16/01/2011
שלוםם וואי אני בבקשה צריכה עצה השיער שלי יבש וארוך עכשיו אם נגיד אני שמה קרם אז הוא הופך את השיער לשומני ואני משתמשת בשמפו לשיער יבש....ממה לעשות כדי שהוא לא יהיה יבש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
שגיב בבילה16/01/2011תשתמשתי בקרם שהוא לא שומני ואת יכולה להשתמש עם תמצית אלקסיר לשיער יבש ופגום הוא מעולה (שמן של וולה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסלסל שיער ונפחhhh16/01/2011
לגבי המסלסל - האם הוא עושה גם בייביליס (גלים) וגם בקבוקים (כמו חוט של
טלפון רגיל)
והאם צריך לעשות החלקה לפני שעושים סילסול ?
יש לי שיער גלי מתולתל ודק מאוד והוא קשה לסידור אני חייבת קרם אחרת הוא לא
מעוצב , על איזה מסלסל אתם ממליצים לי ?
האם מסלסל מעניק נפח לשיער ?
שאלה נוספת: האם יש קרם שיכול גם לעצב וגם ליצור נפח באותו קרם?
אני יודעת שיש מוס ליצירת נפח ואת אמרת שאשים מוס אבל אני צריכה קרם שיצור את
התלתלים- גלים , מוס לא נראה לי מספיק כי הוא רק יוצר נפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסלסל שיער ונפח - תגובה
זאב לוין16/01/2011את יכולה עם המסלסל לעשות גם גלים וגם בקבוקים - אך צריך להשתמש במוס לשיער לפני . - אין צורך בהחלקה לפני סלסול .
אני ממליץ על מסלסל עם מד חום - והגודל ממוצע - לא דק מדי ולא עבה מדי .
מסלסל אכן מעניק נפח לשיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה , שאלות נוספות
hhh17/01/2011לגבי המסלסל , מה זאת אומרת מסלסל עם מד חום? ראיתי גם שיש מסלסל עם 10
אפשרויות - זה אומר שיש כמה אפשרויות לצורות של גלים ובייביליס ?
ויש איזו חברה שאתה ממליץ עליה שהיא אולי גם במחיר סביר ?
איזה מוס יש לשים לפני הסילסול?
בלי שום קשר למסלסל , אם אני רוצה ליצור גלים - תלתלים (בשיער שהוא פחות או יותר
כזה אבל מאוד דק כלומר לא עם נפח ) האם יש קרם שיכול גם לעצב גלים - תלתלים וגם
ליצור נפח באותו קרם? ואם כן, אז של איזו חברה?
אני יודעת שיש מוס ליצירת נפח אני צריכה קרם שיצור את התלתלים- גלים , מוס לא נראה
לי מספיק כי הוא רק יוצר נפח
ושאלה אחרונה , האם שמפו של חברות כמו פנטן , הוואי וכו' שמבטחיים להעניק לשיער דק
נפח באמת עושים זאת?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החלקה ברזילאית..איילת15/01/2011
שלום, מישהו יכול לעזור לי?
לפני יומיים עשיתי החלקה ברזילאית אצל ספר.
אתמול באמצע הלילה התעוררתי כולי מזיעה, כנראה כתוצאה מחלום רע..
כמובן שגם השיער ספג זיעה ונראה מנופח ולא טוב. מיד ניגשתי לאמבטיה ובעזרת הפן ייבשתי אותו לגמרי.
האם פירוש הדבר שההחלקה נהרסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי החלקה ברזילאית.. - תגובה
זאב לוין16/01/2011הסירי דאגה מליבך ההחלקה לא תהרס מזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!
איילת16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפה אחרי פתיחת תלתליםשירלי15/01/2011
לפני כחודש עשיתי פתיחת תלתלים, והספר אמר לי לחפוף ולשים מסיכה כל יום, רציתי לדעת האם זה הכרחי? האם אני צריכה לחפוף ולשים מסיכה כל יום בגלל שיש לי שיער מתולתל או בגלל שיש לי עכשיו חומרים כימיים בשיער עקב הפתיחה ובגלל זה זה הכרחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפה אחרי פתיחת תלתלים - תגובה
זאב לוין16/01/2011את לא חייבת לחפוף כל יום - אלא להשתמש במסיכה כל חפיפה - במידה ואת חופפת כל יום - אז גם את המסיכה כל יום מכיוון ששיערך עבר פעולה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)