מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערשני09/10/2007
זאב שלום
יש לי שיער מתולתל. לאחרונה אני מרגישה שהוא שביר וכשאני מסתרקת לאחר מקחלת יש הרבה שיער על המסרק. אני צובעת ומידי פעם גוונים. מה עושים? אני משתמשת במרככים ובמסיכה של בוטיאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין10/10/2007זאת נשירה עונתית אני ממליץ להתשמש בשמפו נגד נשירה + סרום נגיד נשירה 3.5 של וולה אס פי הנמכר במספרות וזה יעצור את הנשירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער עבה שמתנפח כשהוא יבש...בר09/10/2007
כל פעם כשראני אוספת את השיער הוא ניראה נפוח וגדוש כשהשיער פזור זה ממש יפה אבל מה אני עושה כשאני אוספת את השיער ?
יותר נוח לאסוף מאשר להשאיר פזור!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
זאב לוין10/10/2007את יכולה להשתמש בגלייז או קרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיזו עוד אפשרות יש ?
בר12/10/2007משהו פחות שומני?
כל הקרמים נורא שומנים והורסים את השיער!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו עונה????
בר16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילשיר09/10/2007
היי, השיער שלי מאוד דליל ואני מעוניינת לעבור השתלת שיער. האם קיים פתרון טוב יותר? האם ישנו מקום עליו אתה ממליץ שכדאי לעבור שם את הטיפול? פשוט אני לא כל כך יודעת לאן לפנות והיכן כדאי לברר פרטים... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
רונן פלג11/10/2007אולי תחפשי באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sunnyשירי09/10/2007
שלום, שמי שירי ואני בת 15.
כמו הרבה בנות בגילי, גם אני מחפשת איך להבהיר את השיער, אבל התלתלים שלי יפים וארוכים ואין בכוונתי להרוס אותם בכך שאשתמש במיי חמצן או אלכוהול.
ואני מחפשת דרך טיבעית ובריאה להבהרת השיער, כבר עשיתי sunny שלא כל כך שרף לי את השיער, אבל גם לא כל כך עזר, כי הצבע נשאר אותו דבר.
וקראתי שצריך להשתמש משהו עם לימון.. פעמיים בשבוע, לא מתאים לי לחזור על הצבע כל הזמן, אני מחפשת משהו שאבצע פעם אחת ולתמיד!!!
(צבה השיער שלי חום שוקולד כהה מאוד)
אשמח לתגובה מהירה!! בתודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
זאב לוין10/10/2007אין צבע שיכול לצבוע את השיער פעם אחת ולתמיד. תמיד תצטרכי לחדש את השורש, אני לא ממליץ להתשמש בשום פנים ואופן בלימון כיוון שהוא מכיל חומצה. עלייך לגשת למספרה ולעשות את זה באופן מקצועי או להפסיק עם השטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו זה די דחוףדנה09/10/2007
השיער שלי ממש דק בצבע שטני בהיר (לא כל כך בהיר)
במקור הוא ארוך וחלק אבל הקצוות מסתלסלות בלחות
היו לי שתי שאלות בקשר לזה..
איך אני יכולה להפסיק את ההסתלסלות ? (האם זה קשור לקצוות שרופים?)
בקשר לדקות שלו , יכול להיות שזה מחוסר ויטמינים?( כי אין לי תזונה כ"כ טובה מבחינת פירות וירקות ) אם כן , איזה מאכלים מומלץ לאכול?.
ורציתי לשאול על שטיפה לצבע שחור .
האם היא תכהה את השיער לצמיתות ?
ותוך כמה זמן היא יורדת?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין10/10/2007יתכן שהקצוות מסתלסלים כיון שהם מפוצלים ודקים. לגבי ויטמינים עלייך לגשת לרופא עור/משפחה ולעשות בדיקת דם מינימלית שתגלה אם יש לך חוסר בויטמינים. לא שטיפה ולא צבע לא נשארים לתצמיתות על שיערך השטיפה דוהה באופן אינדיבידואלי וזה תלוי בסוג השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער!מיטל09/10/2007
שלום שמעתי שצמח הסרפד טוב לנשירת שיער ,איפה אני יכולה להשיג את הצמח ואיך להשתמש איתו על השיער? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל - תנסי לחפש בגוגל
זאב לוין10/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת צבע שיערsepa09/10/2007
אני מחפשת כל דרך כדי לחזור לצבע הטבעי של השיער שלי בלי חומרים כימיים. 2 שאלות:
1. האם removal color אכן מוריד הצבע לגמרי?
2. אם אני משתמשת בשטיפה בכל צבע שהוא ולאחר שהשטיפה יורדת האם גם הצבע יורד איתה ואז חוזרת לצבע הטבעי? או שמא נשאר הצבע של הצביעה הקודמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sepa
זאב לוין10/10/2007removal color כן מוחק את הצבע אך לא תמיד בהצלחה מלאה, תלוי בצביעות הקודמות, ייתכן שתצטרכי פעולה נוספת של גוון טבעי שלך לאחר הצביעה. דרך יחידה להגיע לשיער טבעי זה להפסיק לצבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה איומה!!!!!!!!מיטל09/10/2007
שלום רציתי לשאול בקשר לנשירת שיער מאוד רצינית כל היום נופלות לי שיערות ,השיער שלי דק ודליל מאוד!! לפני המון זמן הפסקתי להשתמש במרכך והתחלתי להשתמש בשמפו פיטוציאן וזה עוזר קצת..רציתי לשאול אם אני יתחיל לשתות גם ברזל זה יעזור יותר , ובקשר לסירוק השיער הבנתי שהברשה עדיפה על סירוק .? אם כן מה ההבדל ביניהם ? לא נגעתי בשיער משהו כמו 8 חודשים אני לא מסתפרת ולא גוזרת קצוות אני מאריכה את השיער אך השיער צומח מאוד לאט ..אפשר להגיד שכמעט ואין לי שיער הוא מאוד דליל ודק!!!! האם אתה יכול לעזור ולייעץ לי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין10/10/2007כמו שאני ממליץ לשאר הגולשות עלייך לעשות בדיקות דם כדי לדעת מה גורם לנשירה. אם הכל תקין את יכולה להתשמש בשמפו 1.5 +סרום 3.5 של וולה אס פי על מנת לעצור את הנשירה. מומלץ להסתפר פעם ב4-5 חודשים. מקווה שעזרתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה כרוניתlior600008/10/2007
אוקיי אז ככה שהייתי קטן היה לי כל הזמן שיער חלק.
עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון השיער שלי גלי כזה..
ועוד בעיה שהוא מתנפח , והנפח גורם לשיער להיראות לא טובב זוועה!
וכל הזמן אומרים לי שאני כביכול צריך להסתפר..
מה אני יכול לעשות לגבי השיער .?? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
רונן פלג11/10/2007מאוד יידוע שעם השנים השיער שלנו עובר שינוי כמו המצב הגופני שלנו .... חחחחח
האם יש לך שיער ארוך ? קצר ?
אם יש לך שיער קצר זה הכל עניין של תספורת טובה וחומר עיצוב טוב שמתאים לשיער שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיייבת עזרא דחווףקרן08/10/2007
היה לי שיער ארוך ומתולתלל..
הוא עבר הרבה שטויות וחומרים כימיים בשיער ואני מתחרטת על זה.
הייתי צובעת לשחור עשיתי מתיחת תלתלים דיללתיי היו לי פסים ואז עשיתי סברה..
אני לא כ"כ מרוצה כי השיער שלי התפצל עוד לפני הסברה כנראה מהמתיחת תלתלייים שעשיתי.
אני מסתפרת המוןן השיער שלי היה ארוך ועכשיו הוא עד לכתפיים נטו.
אני רק גוזרת אותו כדיי שיצמח בריא ואוכל להמשיך עם ההחלקה.
מה אני יכולה לעשות השיער שלי לא מסתדר ליי המגע שלו פעם נעים פעם לא זה כבר ממש מתסכל
כי עשיתי המון בשביל השיער אני חופפת אותו כל יום שמה לו טיפות סרום שמה מסיכותת ויש לי גם נשירה מטואפת.
בבקשה תעזור ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי
זאב לוין10/10/2007המלצה שלי היא להמשיך עם הטיפול במסיכה ולא לעשות צבעים או החלקה במיוחד על סברה אם זה עדיין קיים על אורך השיער ולהמתין בסלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתנעם08/10/2007
השיער שלי ארוך מאוד וגלי כאשר מקצרים אותו הוא מתנפח וכרגע הוא לא מתנפח רק כי הוא ארוך וכבד. קצוות השיער שרופים וחלקם מפוצלים (למרות שהשיער נראה בריא) וזה מפריע לי ולכן אני רוצה להסתפר.
בנוסף, אני נמוכה יחסית והשיער הארוך מנמיך אותי יותר וגם בגלל זה אני רוצה להסתפר.
יש איזושהיא תספורת שאתם ממליצים עליה שגם תקצר את השיער (ותגרום לי להראות נמוכה פחות ובלי קצוות מפוצלים ושרופים) וגם תשאיר את השיער לא נפוח ומכוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעם
זאב לוין08/10/2007אני ממליץ לך על קארה קצר מאחורה ומאורך מקדימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותה הבעיה ויש לי גם פיתרון
טל08/10/2007אז ככה גם אני נמוכה בעלת שיער באורך בינוני שמיתנפח כאשר הוא קצר.
השיער שלי גם לא בריא והגעתי להחלטה שאני הולכת להסתפר.
בחורף גם ככה השיער בקושי מיסתדר ולרוב אנחנו הולכים עם אסוף.
אז אני הולכת להיסתפר קארה עם קצת פוני כזה לצד אני חושבתת שזו תיספורת ממש חמודה ויפה
ככה השיער יתארך ויגדל בריא בלי לצבוע יותר [=
מקווה שעזרתי שיהיה יום טוב.
ואל תישכחי זה רק שיער הוא גדל
אם לא יהיה לך שיער ארוך שנה הבאה אז יהיה לך עוד שנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםסיגל07/10/2007
יש לי גוונים בשער בצבע בלונד-חום,כשאני מייבשת את השער עם פן אז הגוונים נראים "שרופים",ושאר השער נראה דיי בסדר,למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
זאב לוין08/10/2007כיוון שהגוונים שלך עברו פעולה כימית אינטנסיבית הם נראים שרופים יותר עלייך להשתמש במסיכה + שמפו של וולה אס פי ואז תתחילי להרגיש בשינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים?
סיגל08/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
זאב לוין08/10/2007במספרות המורשות של וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה יש כאלה?
סיגל08/10/2007אני גרה בבת - ים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב , אני ממתינה לתשובה תודה!
סיגל09/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב , אני ממתינה לתשובה תודה!
סיגל10/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
סיגל11/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי טיפוח לשיער שעבר גוונים
רונן פלג11/10/2007ענו לך ....
תחפשי מספרה שמוכרת מוצרי וולה, כמעט כל מפסרה מוכרת אותם.
או שאת יכולה להשתש בסדרה של לוריאל שמיועדת לנשים שעושות גוונים ושומרת על השיער ועל הגוון עצמו.
שמפו לומינוקונטרסט + מסכה לומינו קונטרסט - מאוד מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר המגן על השיער- דחווווףף בבקשההרוקר06/10/2007
אני מחפש חומר שיכול להגן על השיער מפני נזקי השמש
ומפני הלחות הגבוהה שבאוויר.
אני משתמש קבוע בכל יום בקרם לחות ואני גר באיזור תל אביב..
הקרם עוזר לי לאחות את השיער וגם ליישר אותו באופן משמעותי.
כשאני הולך במשך כמה דקות בחוץ חשוף לשמש וללחות הגבוהה שבאוויר,
השיער נעשה גלי יותר ויבש יותר...
איזה חומר יכול להגן על השיער מפני הנזקים האלה ??
חשוב לי לקבל תשובה כמה שיותר מהר
תודה מראש ושבוע טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת
זאב לוין07/10/2007הקרם אינו מחיה את השיער אלא רק נותן אשליה של שיער בריא בגלל המרקם השומני, עליך להשתמש במסיכות מקצועיות לטיפול בשיער יבש ופגום, אתה גם יכול להשתמש בגלייז לעיצוב שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם השיער גם מתנפח
Me12/10/2007נסה להשתמש בקרם לחות והזנה רב שימושי של חברת Premier. (לא יקר בכלל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון החלקה יפניתשרית06/10/2007
לפני כמה ימים עשיתי החלקה יפנית , זו לא הפעם הראשונה שאני עושה . זו הפעם החמישית!!
עד עכשיו כאשר עשיתי ההחלקה לא יצאה מושלמת אך אהבתי אותה ולא חזרתי לתיקונים. הפעם יצאתי מההחלקה מאוכזבת ביותר( רצוי להגיד שעשיתי אותה אצל אותו הספר) השיער נראה כמו שהיה לפני שנכנסתי אליו בפעם האחרונה . שאלתי היא, אני רוצה לחזור אליו לתיקונים תוך כמה זמן אפשר לעשות תיקון?? עברו 5 ימים מאז..אני מפחדת מאוד על השיער שלי שכן יש לי נשירה מטורפת!! אם תוכלו לעזור לי בתשובה .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
זאב לוין06/10/2007את יכולה לעשות תיקון החלקה לאחר חודש ימים אבל לפי התיאור שלך אני ממליץ לחזור לאותו ספר שביצע את העבודה הוא יוכל להחליט על ידי בדיקת מצבו של שיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לעשות החלקה יפנית בתקופת ?גילי06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גילי- באיזה תקופה?
זאב לוין06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)