מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה החומר הכי טוב לשים בשער לאחר פן?ZORK31/08/2007
היי
רציתי לדעת מה החומר הכי טוב לשים בשער לאחר פן , לשער צבוע, שיתן מראה חלק ומבריק ולא חשוב פחות, ישמור על הפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ZORK
רונן פלג31/08/2007סרום או טיפות סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איזה מבין השניים עדיף,ואיפה אפשר
ZORK01/09/2007אז איזה מבין השניים עדיף(יתרונות חסרונות)
,ואיפה אפשר להשיגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים אדומים על שער חום כההrebecca31/08/2007
היי,
יש לי שער ארוך מאוד, בצבע חום כהה, גלי ונוטה להתנפח אם לא משקיעים בו.
האם כדי לי לעשות תספורת מדורגת למרות הגלים והחשמל הסטטי?
אני רוצה לעשות גוונים אדומים, אך לא אדום עז אלא צבע שיראה טבעי על חום, כמו עץ אדמדם, על איזה גוון אתה ממליץ?
ובכלליות על איזה מספרה אתה ממליץ בירושלים?
תודה מראש על העזרה,
וסליחה על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.
rebecca31/08/2007נ.ב שלחתי תמונה למיילים שלכם.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהrebecca
רונן פלג31/08/2007בואי נסכים שנפח בשיערך יהיה בכל מקרה !!!??? אז לפחות שיתנפח בצורה יפה וזאת ניתן לשות בשיטת דירוג.
*לביטול חשמל סטטי תמרחי סרום או קרם לחות
*באדומים יש מבחר עצום ולכן ניתן להמחיש לך גוון רק בזמן יעוץ "על חי" .
*לגבי מספרה אני אבדוק ותן לך תשובה תוך מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה תעשה פתיחת תלתלים לשיער גלי?שני30/08/2007
חוץ מהורדת הנפח האם גם יחליק השיערה לכל אורכה לגמרי<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
רונן פלג31/08/2007השיער יהיה במצב גלי קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לתלתליםשני30/08/2007
אני משתמשת במחליק שיער בנגיעה של שוקי זיקרח,שוקלת לעשות פתיחת תלתלים למרות שאינם מכווצים
האם זה ייראה כמו שימוש אחרי הקרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
רונן פלג31/08/2007כן והכי חשוב שיבצעו את הפעולה עם "אקסטנסו " של חב' לוריאל שהוא חומר מאוד ידידותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לפני פןרעות30/08/2007
אמרו לי שיש סוג של קרם שכדי למרוח לפני פן/מחליק
על איזה קרם מדובר ומה הכי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגן פן
רונן פלג30/08/2007תלוי איזה שיער יש לך.
מגני טוב יש לקרסטס וללוריאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לשיער.. כיצד?צליל30/08/2007
התחלתי לאחרונה להשתמש
במסכה לשיער..
ואני לא יודעת איך בדיוק צריכים להשתמש בה..
האם למרוח אותה מהשורשים ( כלומר מהקרקפת)
עד לקצווות ...
או רק בקצוות .. והאם צריך לעסות את השיער תוך כדי?
אשמח אם תעזרו לי. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה!!!!!!!!!!!!!!!
גלי30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליל
רונן פלג31/08/2007את המסיכה את מניחה על הקצוות כ-3 ס"מ מהשורשים והלאה ומעסה אותה לתוך השיער תוך כדי תנועות "חליבה" מסרקת את השיער עם מסרק רחב שיניים ממתינה את הזמן המומלץ ע"י היצרן ושוטפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה יש ספר טוב בחולון?ישראל30/08/2007
איפה יש ספר טוב בחולון?
ואת שם המספרה בקשה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DuDu
רונן פלג31/08/2007אמיר בקשי בסוקולוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנט אדום בשורש השיער!!!!!!!!!!!!
דיןדין02/09/2007מעוניינת בצבע חום דבשי ובכל פעם שצובעים לי אני יוצאת כתומה , ההצעה האחרונה לעבור לחמצן 4% מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם המספרה?
ישראל02/09/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין מחליק שער לפאן?ZORK30/08/2007
היי
מה ההבדל בין מחליק שער לפאן?
עד היום השתמשתי בפאן
עכשיו שמעתי שלמי שיש שער שרוף עדיף אולי מחליק
מישהו יכול להגיד לי אם כדי לקנות את זה? יתרונות וחסרונות מול פאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מישהו?
ZORK01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לדרוג שער מבלי לאבד ארוך?ZORK30/08/2007
היי
רציתי לדעת
האם ניתן לדרוג שער מבלי לאבד מאורכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
רונן פלג30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפתוח רק חלק מהשיערשני29/08/2007
האם ניתן להוריד נפח ולהחליק שיער גלי ונפוח רק מהחלק העליון של הראש כי התחתון דיי שוכב עם קרמים וגם מכובד השיער יורד מטה,אך בראש עצמו נפוח...
גם בדר|כ הקצוות ממש מתות אחרי החלקה.פתיחה
הניתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
זאב לוין29/08/2007כעיקרון אפשר, אבל קשה לי לתת לך תשובה מדויקת מבלי לראות ולחוש בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין...שני29/08/2007
חומר לפתיחת תלתלים (אנא המלץ על כזה) לבין החלקה עדינה למספר דקות על הראש? האין זהו אותו חומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
זאב לוין29/08/2007קיימים שני סוגים של פתיחת תלתלים עדין יותר וחזק יותר. מעצב השיער מתאים את החומר לפי סוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהרחלי29/08/2007
מה לעשות במקרה של נשירה אבל ממש נשירה!!!?
שמעתי על אמפולות האם הם יעילות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
זאב לוין29/08/2007לפני האמפולות וכל טיפול אחר עלייך לגשת לרופא משפחה או רופא עור ולעשות בדיקת דם של ויטמין בי, אם הכל תקין את יכולה לגשת למעצב שיער ולקנות אמפולות נגד נשירה. המלצה אישית שלי על אמפולות של וולה אס פי או קרסטס באמת עושות עבודה ובנוסף תבדקי את הרגלי התזונה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחלי30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערamita29/08/2007
שלום.
ברצוני לדעת לגבי צבע השיער "Sanny" שהוא צבע שיער ששמים ויושבים איתו בשמש והוא בעל שתי גוונים...או גינגי או בלונדיני...
השיער שלי כרגע הוא כהה...ואני נורא רוצה לבהיר אותו..אני מנסה להגיע לחום בהיר...וחשבתי לשים את הסני. שאלתי היא עם כדי ועם זה ישפיע לי על השיער ויבהיר אותו? ועם זה יבהיר אותו זה ישר יתפוס עלי בלונדיני או שבגלל שהשיער שלי כהה זה רק יבהיר אותו כמו שאני מקווה שיקרה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר amita
זאב לוין29/08/2007אם את בעלת שיער כהה החומר הזה לא יוציא אותך בלונדינית כיוון שהוא יכול לעלות את גוון השיער בין 1 ל 3 דרגות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לבצע גוונים ........בצורה
רונן פלג29/08/2007מבוקרת במספרה תוך כדי שליטה על רמת ההתבהרות הרצויה מאשר להשתמש עם חומר שאת אמורה לנחש את התוצאה הסופית שאת אמורה לקבל !!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרה המרוקאיתתצליל29/08/2007
רציתי לשאול אותך ..
יש לי שיער גלי .. ובחיים לא צבעתי או עשיתי גוונים או משהו בסגנון..
פשוט בתקופה האחרונה התחלתי להשתמש הרבה במחליק שיער
ולכן אני שמה לב שהשיער שלי יבש .. ועם קצוות שרופים
( יש לי גם נשירה רבה ! ) .. ואני חושבת שזה המחליק..
עכשיו אני מחפשת פיתרון שהוא לא להסתפרר..
רציתי לדעת אם אתה מכיר את המסכה המרוקאיתת.. והשמן המרוקאי..
והאם אתה ממליץ על זה!?
תודה מראש : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל
זאב לוין29/08/2007אין שום תכשיר שיאזן לך ויחיאה את השיער מבלי להסתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםרחלי29/08/2007
שלום!רציתי בבקשה שתאמרו לי איך להשתמש עם מכשיר דיפיוזר.
לי האמת יש שיער מתולתל אך ללא נפח...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיפיוזר
רונן פלג29/08/2007חחחח... אין טוב ממראה עיניים ..אבל אני אנסה
השיטה הכי טובה .
בישיבה .. להוריד את הראש למטה , בעדינות ולסרוגין להכניס קבוצות שיער לדיפיוזר לחצי דקה . עד שהשיער מתייבש.
אבל חשוב לפני כן להניח איזה קרם/ג'ל שיעזור בעיצוב השיער.
בהצלחה,
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחלי29/08/2007תודה! ויש לי עוד שאלה...
מה לעשות במקרה של נשירה אבל ממש נשירה!!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)