מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב. יופי של פורום... בייביליסאמסי11/09/2007
יש לי שיערמ ל א ו גלי עד הכתפיים, דרגו לי אותו ועכשיו הקצוות קופצים החוצה כמו "גלגל חיצוני".....
אפשר להסביר לי איך להחליק את השיער בבייביליס? לא הבנתי אם מחזיקים את השיער בין המלקחיים כמה דקות/שניות.. או מיד מחליקים ומשחררים מהמלקחיים. האם המכשיר צריך להיות חם או לצנן אותו מעט?.
פוחדת לגרום לעצמי נזק.
תודה רבה רבה, ושנה טובה ומתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמסי
רונן פלג12/09/20071-יש למרוח חומר הגנה לפני הפעןלה
2-צריך ליבש את השיער לחלוטין בעזרת פן
3-לוקחים קבוצת שיער ואוחזים בה בעזרת המלקחיים ותוך כדי לחיצהגולשים מלמעלה כלפי הקצוות
4-אסור להתעכב על אותו איזור יותר מ-2 שניות
5- לסיום מומלץ למרוח סרום או טיפות סיליקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית מכשיר ליישור/החלקת השיעררוקר10/09/2007
שלום,
אני מעוניין לקנות את אותו המכשיר שנראה בצורת מלקחיים - נראה לי קוראים לזה באנגלית GHD והסיבה שהתלהבתי ממנו כל כך היא שהוא מיישר את השיער (ככל הנראה) יותר בקלות מפן והוא יחסית נפוץ בשימוש ביתי אצל בני נוער (לפחות זה מה שאני ראיתי בחו''ל).
רציתי לקבל המלצה על איזה דגם של המכשיר המומחים פה ממליצים לקנות
ומה נחשב מחיר סביר למכשיר הזה ומהיכן ניתן לקנותו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א'
רונן פלג12/09/2007GHD זהו שם החברה שמייצרת טוסטר והיא נחשבת לחברה מעולה
*חיפוש קצר ב ZAP ייתן לך את התשובות על המחיר רק אל תשכחי שזול מדי עלול לצאת יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק
אלעד15/09/2007קימעת כול המחליקים טובים זה מתחל מ 180 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שווה בכלל?
טל19/09/2007התוצאות הן כמו פן??
ואיזה דגם וחברה כדאי לקנות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות ברשתוכם..
רוקר19/09/2007איזו חברה/דגם הכי מומלץ? ומאיפה באיזור ת''א אפשר לקנות? שמעתי על החברות Moser GHD ו ISO שהן נחשבות לטובות . אני ממש מתלבט מה לקנות כי אני לא מבין בכלל בתחום הזה. בתור מעצבי שיער, אשמח לקרא מאיזו חברה אתם ממליצים לקנות את המחליק(כמובן שאשמח לשמוע על יצרניות טובות יותר ...אם יש כאלו....אני מעדיף לקנות מכשיר כמה שיותר יעיל)
כמה זמן נמשכת ההשפעה של המכשיר הזה על השיער?
האם אפשר לישון עם השיער לאחר היישור בלי שתהיה השפעה שלילית כלשהי בבוקר שלאחר מכן ?
עד היום הייתי נוהג להשתמש כל יום בקרם לחות על השיער שלי(שעבר החלקה אתיופית מלפני חצי שנה בערך). הבעיה היא שאם אני נחשף בחוץ לשמש במשך זמן מסויים, ההשפעה של הקרם מתחילה להיעלם והשיער נעשה גלי יותר ומפוצל יותר...
האם חשיפה לשמש תשפיע לרעה על שיער שעבר יישור במחליק הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השייער שלי ליפה .סתיו08/09/2007
שלום, קוראים לי סתו ואני בת 14 .
אני נולדתי עם שייער חלק , מאוד חלק .
עד שבערך בכיתה ד' הוא התחיל להיות לא נעים , לא כיף כבר לגעת בו , אך הוא לא התנפח .
עדיין אני לא יודעת מה הסיבה לכך .
אני גרה באזור המרכז ואני יודעת שבאזור זה הלחות יותר גבוהה ובגלל זה השייער מתנפח יותר מהר.
בכיתה ו' בערך השייער שלי התחיל להתנפח מהר אחרי מקלחת . ( עד היום הוא מתנפח ).
אני מיואשת , .
עכשיו אני כל הזמן עם שייער אסוף ולא פזור .
וזה התחיל להיות כבר מעצבן .
אז בבקשה - יש לך אולי טיפ בשבילי ?
איזה שמפו ומרכך צריך להשתמש , מה לעשות בשייער לבית הספר , האם יש צורך לשים קרם כלשהו ?
תודה מראש :)
סתו לוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתו
זאב לוין18/09/2007כדי שהשיער יהיה נעים למגע אני ממליץ להשתמש במסיכת הידרו וולה אס פי.
כדי שהשיער לא יתנפח עלייך להתשמש בגלייז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר שלחתי תשאלה ולא ענו לי..ליהי08/09/2007
שלום,
השיער שלי מדורג מאוד ואני מנסה לעשות בו פאן פרוע, שייצא משו כזה :
http://img505.imageshack.us/img505/9948/10838157cv0.png
או כמו פה :
http://img212.imageshack.us/img212/934/10915977ub2.gif
כשאני עושה פאן הוא יוצא לי חלק אבל בלי הנפח כמו בתמונה, איך אפשר לעשות את זה עם נפח?
אגב , הפאן שאני עושה מחזיק לי לשעתיים ואני לא יודעת למה.
אני חושבת שהבעיה בפאן עצמו ואני גם רוצה לקנות פאן חדש, תוכל להמליץ לי על חברות טובות לפאנים?
תודה רבה, הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין08/09/2007עלייך להתשמש בתכשירים לעיצוב שיער ולעשות פנים אצל מעצבי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיפולליאל07/09/2007
יש לי שיער יבש מאוד מאוד ומתולתל וגם די קצר ,כבר שנים שלא הסתפרתי באופן דרסתי אלא תמיד מעט דירוגים ועדין הוא לא ארוך מה ניתן לעשות כדי שיארך מהר יותר ובאיזה שמפו ומרכך להשתמש וכמובן באיזו מסיכה לשיער [אל תשכח בבקשה לציין מאיפה אני יכולה להשיג את המוצרים בהנחה שאני גרה בנס ציונה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
זאב לוין08/09/2007עלייך להשתמש בשמפו + מסיכה לשיער יבש של וולה אס פי, כמו כן את צריכה להסתפר פעם ב3-5 חודשים והשיער יתחיל להתארך. את המוצרים ניתן להשיג אצל מעצב שיער יגאל גוט מנס ציונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במכשיר בייביליס קרמיטלי07/09/2007
לאחרונה הביאו לי מארה"ב מכשיר בייביליס קרמי ללא קליפס (של חברת אנזו מילאנו). אני עושה איתו תלתלים בינוניים משגעים, ללא שימוש בכל חומר שהוא. אני מייבשת את השיער קלות עם פן ואז מגלגלת את התלתלים. רציתי לדעת במה עדיף להשתמש: האם עדיף לשיער לעשות את התלתלים עם פן- מברשת דקה וסלסול חצוני של קווצת השיער, או שעדיף להשתמש בבייביליס ? בקיצור- מה עדיף על מה- בייביליס או פן ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
זאב לוין08/09/2007בייביליס ופן זה שני דברים שונים בתוצאה הסופית, תלוי מה את אוהבת יותר. את יכולה להשתמש בשניהם. לפני השימוש בבייליס את יכולה להשתמש בסרום הגנה מפני החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לשיבהדנה06/09/2007
אני מתחרטת על צביעת שערי מכסוף לבלונד ומעוניינת לחזור לצבע המקורי.איך עושים זאת?
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין08/09/2007על ידי ניקוי צבע אצל מעצבי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן כנס בבקשה!דני06/09/2007
שלום לך!
שלחתי לך תמונה שלי מפנים ולא השבת לי אשמח שתשיב לי פה או במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן תענה בבקשה!
דני09/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין ממתינה לתשובהג'ני06/09/2007
שלחתי לזאב תמונה שלי בתקווה שתוכל לעזור לי בבחירת תספורת (לא קצר) אופנתית ואם יש צורך להחליף צבע אני אחרי לידה ובא לי להתחדש קצת במשהו מיוחד
אנא תענה לי כי זאת הפעם השנייה שאני שולחת אליך מייל
תודה ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ני
זאב לוין08/09/2007כמו שעניתי לך מקודם גם במייל וגם בפורום אני חוזר לגבי התספורת אפשר לעשות לך דירוג יותר מוגדר ולגבי הצבע היתי מוסיף לך רק גווני שמש. אני חושב שזה יראה נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער צבוע לשחוררעות06/09/2007
שלום,
צבעתי באפריל את שיערי לשחור.מאז כמובן צמח השיער ויש שורשים,אך רוב השיער עדיין שחור.
אני מעוניינת לצבוע אותו לג'ינג'י,ורציתי לדעת אם ישנה דרך לעשות זאת למרות שהשיער שחור כרגע? להשאיר את הצבע יותר זמן או משהו כזה...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין08/09/2007צביעת השיער זה לא צביעת קירות, אין אפשרות לשחק כל חודש בגוונים שונים של צבע כיוון שזה מייבש ופוגע בשיער ואם את עדיין מעוניינת לצבוע לצבע ג'ינג'י עלייך לעבור תהליך מורכב של כימיה בהבהרת השיער וצביעתו לצבע הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער נפוח וחסר חייםנ'06/09/2007
יש לי שיער גלי שנעשה חלק כאשר הוא מתנפח ואז הוא נראה זוועה כי השער שלי יבש וחסר חיים. השער שלי מתנפח במהירות, איזו תסרוקת תגרום לשער שלי להיות כמה שפחות נפוח ומה אפשר לעשות כדי שהשיער שלי לא יהיה יבש וחסר חיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימרית
זאב לוין08/09/2007להורדת הנפח ניתן להשתמש בהחלקה קלה, לברק בשיער ניתן להשתמש במסיכה הידרו של וולה אס פי ושמפו לשיער יבש ולאחר החפיפה אפשר להשתמש בכמה טיפול סיליקון וזה יתן לך מראה של שיער מבריק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לא נעים למגע ומתולתל מאודאבי06/09/2007
שלום רב !
אני בן 15 ויש לי שיער מאוד מאוד לא נעים מגע ומאוד מתולתל לא נאה למראה, וגם מלא מאוד.
השיער שלי באורך 6-9 ס"מ וכבר יש לי תלתלים בעורף וזה ממש מציק לי.
אני מנסה לעשות פן ואני לא מצליח, וגם כל החברים שלי לא מצליחים לעשות לי פן, רק הספר מצליח וכל פעם פן זה הרבה הוצאות.
לכל חבריי יש שיער חלק ונעים למגע, והם מעמידים אותו ממש יפה, ואני לא רוצה להיות שונה ולעשות קצוץ אני רוצה להעמיד את שערי כמוהם.
אני יודע שיש החלקה לשיער אבל שמעתי שהיא רק פוגמת בשיער ואני לא רוצה את זה.
אני רוצה לדעת אם יש משהו לעשות כדי ששערי יהיה חלק ונעים יותר למגע מבלי לעשות פן או החלקה.
אולי שמפו, מרכך, קרם מיוחד שיכול לעזור לי?
מקווה שתענו לי על זה במהרה.
ממני אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
זאב לוין08/09/2007אתה יכול לעשות החלקה יפנית או להשתמש במחליק שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחשרון06/09/2007
שלום,
יש לי שיער מתולתל.מקורזל שאתמול עשיתי במספרה החלקה וכן הסתפרתי.
כשהשיער רטוב וגם לח הכל נראה יפה ומקסים אבל כשהוא מתייבש.... מתחילות הבעיות....
השיער נפוח ולא ממש חלק. זאת אומרת כמו מצב ביניים כזה.
אני שמה קרם ומרטיבה שיער כל בוקר אבל לאחר מספר שעות השיער מתנפח לי ולא נראה כל כך יפה.
מה אפשר לעשות להוריד את הנפח? איזה קרם או משהו אחר אפשר לשים שלא יגרום לשיער להתנפח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג07/09/2007תשלבי ביחד עם הקרם לחות גם גלייז(מוס נוזלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2006- שיער מושלם. 2007- ההפך הגמור!ספיר ב.06/09/2007
בשנת 2006 היה לי שיער מושלם... רק לשים קרם בלילה והכל יפה בבוקר שלמחרת.. כולם שיבחו אותי והרגשתי שיש לי שיער מושלם, בדרך כלל הסתפרתי מדורג עם שפיצים (בקצוות) ופוני לצד...
בחורף עברתי לקנדה, קניתי את אותו הקרם פה וניסיתי להשתמש אבל לא עבד... כנראה בגלל המזג אוויר. ומאז השיער שלי הוא פשוט אסון על הראש. הסתפרתי פה בחודש מרץ והייתי כל כך לא מרוצה.. כאילו הספרית לא מכירה את המושג "מדורג+שפיצים+פוני"... זה היה נוראי ומאז ניסיתי לספר את עצמי אבל נכנעתי כי פחדתי.. לאחרונה התחלתי להשתמש במחליק שיער וזה לגמרי הרס לי את השיער..
אני לא יודעת מה לעשות, אני מיואשת... עצות? בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה.. אני צריכה עזרה!
ספיר ב.08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר
זאב לוין08/09/2007אני ממליץ להגיע למעצבי שיער בחו"ל עם תמונה להמחשה כדי שיבינו על מה את מדברת. אני ממליץ לפני שאתה משתמשת במחליק לשים סרום הגנה מפני החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיער מקורזל לשיער חלק?רון05/09/2007
בזמן האחרון אני עושה פאן פעם ביומיים...
יש לי שיער מקורזל... לוקח לי 15 דקות להחליק אותו...
בזמן האחרון אני שם לב שהשיער שלי נהיה חלק גם אחרי המקלחת, ללא פאן!
לא חלק חלק, חלק חלקי כזה.
זה יכול להיות? זה נראה לי מוזר, היה לי את השיער הכי זוועתי איי פעם ופתאום השיער נהפך להיות קצת יותר חלק וגמיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
רון06/09/2007הקפצה... זה חשוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה יהיה מישהו יעזור?
רון07/09/2007מישהו יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
זאב לוין08/09/2007זה בהחלט יכול לקרות כיוון שהשיער עובר החלקה תמידית בחום גבוה, עליך להתחיל להיזהר כיוון ששיערך יכול להתחיל להתייבש ולהישבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)