מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד משהו קטן- מחליק לשיעררעות19/09/2007
אני מעוניינת לקנות מחליק לשיער שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר .
אין שיקול כספי :)
איפה ובכמה אוכל לקנות את המחליק הטוב ביותר ?
ואיפה ובכמה אוכל לקנות את הקרם הזה שמורחים לפני שימוש ? הטוב ביותר כמובן לפי המלצתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים כמה שעונים כאן בקצב..
טל23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
זאב לוין23/09/2007איפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה שיער - כמה שאלות...רעות19/09/2007
שלום שמי רעות , אין לי שיער בעייתי במיוחד הוא אינו מקורזל/ מתולתל אלא חלק גלי אך הבעיה בשיער שלי שהוא מאוד מאוד מלא ! ואין שום אפשרות להתחמק מהנפח ...
המליצו לי פה בפורום לבצע החלקה אבל לא מלאה .
הבעיה שלי שאני לא יודעת כיצד לפנות לספר בעניין , מה להגיד לו בעצם ?
וכמה יעלה לי בערך, הרי זה לא טיפול מלא של החלקה ....?
למישהו יש המלצה למספרה שמתמחת בדברים האלו בהרצליה ?
תודה , מקווה שתצליחו לענות לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין23/09/2007עלייך להסביר למעצב שיער שאת מעוניינת לעשות החלקה חלקית באזור הנפח
המחיר כמעט ולא משפיע על החלקה חלקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסוי שיער לבןשרה19/09/2007
אני נהגתי לצבוע את שיערי מזה כמה שנים באותה מספרה הצבע הטבעי שלי שחור והיה לי מעט שיער לבן בשורשים ליד האזניים. צבעתי בחום כהה ותמיד האזור הלבן לא תפס את הגוון אלא היה יותר אדמוני ותוך שבועיים השורשים הלבנים צצו.
לאחרונה הייתי במספרה אחרת באופן חד פעמי - היא צבעה לי את השיער בחום כהה וליד האזניים באזור הלבן היא שמה איזו משחה ( אני לא יודעת מה בדיוק)שתכסה טוב יותר את הלבן- עכשיו כבר עברו שלושה שבועות והשיער הלבן לא צץ
יש לך עיצה מה לדרוש מהספר שלי כדי שהצבע יהיה יותר יעיל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה
זאב לוין19/09/2007עלייך לבקש מהספר שיבצע באותם אזורים בעיתיים פיגמנטציה לפני צביעת השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
שרה19/09/2007תוכל להרחיב מה זה פיגמנטציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה
זאב לוין23/09/2007פיגמנטציה זה החדרת פיגמנט לקטיקולה של השיערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפיגמנטציה
שרה23/09/2007מה עושים (מבחינה טכנית ) בפועל.
מכסים את האזור בצבע מסוים?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה - התשובה היא כן
זאב לוין23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות
שרה23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנים שהשער באותו אורךרויטל17/09/2007
שנים שאני צובעת לבלונד והשער אינו אורך יש הרגשה שכן אבל בסופו של דבר באותו אורך לכן בשנים האחרונות הכהתי מעט למען יערך. כי אומרים שבבלונד פחות אורך. ועכשיו חזרתי נאושות לבלונד מה עושים כדי שיערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
זאב לוין18/09/2007כדי ששיערך יתחיל להתארך עלייך להתחיל להסתפר אחת לשלושה - ארבעה חודשים ואת תראי ששיערך מתחיל להתארך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני במצוקה בבקשה תענו לי יש בהמשךגלי17/09/2007
עוד כמה שאלות אני לחוצה ועצבנית תענו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
זאב לוין18/09/2007עלייך קודם לחמצן את קצוות השיער ולאחר מכן להשתמש בשטיפה
השטיפה מחזיקה מעמד בין שבוע לשבועיים ועלייך לעשות את התהליך אצל מעצבי שיער בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שמפו אני יכולה לחפוף לשיערגלי16/09/2007
דק ודליל מאוד מאוד ובלי נפח תודה מהמיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת למה השורה הוכפלה מצטערת
גלי16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהילה
רונן פלג17/09/2007סדרת טיפול וטיפוח לשיער דק "ווליום אקטיב" של "קרסטס" מבית לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה
זאב לוין18/09/2007עלייך לחפוף בשמפו לשיער דק של ווליום 1.3 וולה אס פי, בנוסף את יכולה להשתמש במוס היוצר נפח גם הוא של וולה אס פי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה ^^אלינה16/09/2007
שלום ..
אני צריכה עזרה בקשר לצבע השיער שהכי יתאים לי ..
אני רוצה לצבוע את השיער אבל אני לא יודעת באיזה צבע ..
ואני מפחדת לצבוע בצבע שלא יתאים לי ..
כרגע צבע השיער שלי הוא חום ..
העור שלי הוא לא כהה ולא ממש בהיר ..
יש לי עיניים כחולות - ירוקות ..
ויש לי נמשים ..
איזה צבע יתאים לי ???
ועוד משהו ..
יש לי ממש בעיה ..
השיער שלי נפוח ואף פעם לא מסתדר ..
ובגלל זה אני תמיד הולכת בקוקו ..
גם אם הוא מסתדר לפעמים ואני יוצאת עם פזור הוא תמיד מתבלגן אחרי כמה זמן ומתנפח עוד יותר ..
יש משו לעשות בקשר לזה ??
בתודה מראש,
אלינה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער
רונן פלג17/09/2007שלחי לי תמונה זה יותר יעזור ...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה נוראית!!ליז16/09/2007
שלום לך
יש לי נשירה מפחייידההה בשיער! אחרי חפיפה אני יכולה להעביר את היד בשיער וממש נושרות לי קווצות של שער!!
מה אפשר לעשות נגד זה?
חחח אני מפחדת להתקרח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ליז17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליז
זאב לוין18/09/2007איזה סוג שיער יש לך? האם יש לך נשירה במהלך היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיייי אמא יש לי בדיוק אותה בעיה
הודיה18/09/2007גםם לי יש נשירה נוראית!!!!!אני מתקלת מעבירה אצבעות מלא שערות נושרות לי ואני מפחדת להתקלח עכשיו גם בלי להתקלח אני מעבירה את האצבעות בשיער נושרות לי הרבה שיערות...אני בת 15 אולי זה תקופה ככה?אני ממש לחוצה מה אני יכולה לעשות בבקשה תעזרו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמני
טל19/09/2007סובלת מזה כבר תקופה, יש לי שיער לא ממש חלק אבל חלק, עשיתי בדיוקת דם והרופאה אמרה שזה בגלל החוסר ברזל.
אצלי השיער גם מטייל במשך היום וגם בחפיפה, איך אפשר לעצור את זה! די זה מפחיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
זאב לוין23/09/2007הרי יש לך תשובה למה יש לך נשירה בשיער זה עקב חוסר בברזל,עליך להתחיל לשתות כדורי ברזל ותראי שתוך זמן קצר הנשירה תיפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב ורונן כנסו בבקשה
גלי28/09/2007
אני כמה שנים נוטלת כדורי ברזל.
ויש לי נשירה חזקה כל הזמן כל היום לא משנה מתי.
אני רואה את השיער בכל הבית, זה מפחיד הנשיות נעלמת לי
מפני שהשיער עושה לי את המסגרת לפנים.
כולי רועדת מפחד מה יהיה, יש לך רופא שאתה ממליץ עליו מניסיון
של מטופלות או שזאת המציאות לפי דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתחננת תענו לי בבקשה
גלי01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
רונן פלג30/09/2007תתחילי לקחת ברזל..
יש שמפו של קרסטס שמפו" בן פרובנסיון" (מחזק שורשי השיער שמפו טיפולי יעזור לך ) + אקטיוור 7 (ויטמין לקרקפת)
תראי תוצאות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים?
הודיה19/09/2007בבקשה תענו מה אפשר לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן וזאב שנה טובה ופרנסה טובה כנסו
גלי28/09/2007מה עושה סרום לשיער נושר, דק, ודליל נורא מדובר בשיער יבש
מקורזל התלתלים הלכו פארש. האורך לא אורך תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיה
זאב לוין23/09/2007נשירת שיער יכולה להיות עקב תזונה לא נכונה או עקב דיאטות חריפות או סתם נשירה עונתית, עלייך לגשת לרופא עור/משפחה ולעשות בדיקות דם בסיסיות לויטמין בי, במידה והכל תקין את יכולה להשתמש בסרום של חברת וולה הנמכר במספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
גלי28/09/2007
עשיתי את כל הבדיקות ולא עוזר כלום.
4 שנם יש לי נשירה ואף רופא לא מצליח לעזור לי.
אני מיואשת ממזמן, לקחת ים של ויטמנים הכל בולשיט השיער בורח לי מהראש לצערי.
אולי צריך להיות מציאותיים ולאגיד זה מיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לשני הספרים שמקיעים מאמץגלי16/09/2007
השיער שלי נושר ללא רחמים הוא לא אורך
תפנו אותי בבקשה לרופא הכי טוב בעולם
שאתם מאמינים בו בבקשה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספרים שמשקיעים מאמץ לעזור לנו תודה
גלי16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה
זאב לוין18/09/2007עלייך לגשת לרופא עור או רופא משפחה לצורך ביצוע בדיקות דם פשוטה וזה ייתן לך אינדיקציה מאיזה סיבה יש לך נשירת שיער, אולי חסרים לך ויטמינים כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברהיסמין16/09/2007
מה זו ההחלקה החדשה שנקראת סאברה??
מה ההבדל בינה לבין החלקה יפנית ולכל שאר ההחלקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שכתבתי נכון
יסמין16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
זאב לוין18/09/2007החלקת סברה יש בה תוספת של צבע ולאחר החלקה זו אין בשום פנים ואופן לבצע פעולה כימית עם שום צבע אחר. אנחנו ממליצים להשתמש בהחלקות יפניות הנעשות אצל מעצבי שיער בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוונציםליאל15/09/2007
יש לי כנראה שיער מקדימה שנקרע מגל צביעות וכו" ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות תמיד יש לי שוונצים ואני לא יכולה בלי גל למרות שאנני מנסה להגמל ועכשיו אני גם לא יכולה ללכת פזור ,מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב הזה ,אני אציין שאני מתולתלת ופשוט כל השוונצים האלו מתולתלים מקדימה וזה נראה רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
זאב לוין18/09/2007שוונצים זו צמיחה מתחדשת, עלייך להשתמש בחומרי עיצוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשני הספרים היקרים הצילו אותי בבקשהגלי15/09/2007
אין לי שיער בראש כבר אני מאבדת אותו יום יום הוא נושר
עשיתי בדיקות הכל בסדר
אני נוטלת כדורים נגד נשירה לא עוזר כלום
תחנוני שתעזרו לי בבקשה מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה כנסו בבקשה
גלי15/09/2007
יש לי קשרים בשיער 24 שעות מה לעשות?
כמה שאני מסרקת אותו לא עוזר ריבונו של ספרים מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי דחוף אני מחכה תודה
גלי15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז.. קניתי מחליק אבל..נטע12/09/2007
אחרי השימוש השיער נראה חסר ברק (לוקח לו יום-יומיים להסתדר יפה וטבעי),
והוא נפוח נורא. מה אפשר לעשות?
תודה מראש, נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
זאב לוין18/09/2007עלייך להתחיל להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום ואז השיער יהיה מבריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מפן למחליק שיער- רושם +שאלה=?ZORK12/09/2007
היי
אז אחרי שקראתי קצת החלטתי לנסות לקנות מחליק שער להחליף את הפן שלי בתיקווה שיצא משהו שיותר דומה למספרה
אכן עושה רושם שיותר טוב להשתמש במחליק שער מאשר פן בבית, השער נראה כמו פן הרבה יותר מקצועי, הרבה יותר מבריק וחלק לעומת הפן בשימוש עצמי.
עכשיו הבעיה שלי שהשער שלי מאוד דק ואחרי הפן הוא יוצא כאילו דבוק לראש וחסר נפח.
מה אתם ממליצים לשים כדי להעניק לו חיים ונפח?
מוס משחיר את השער ככה שהוא לא מתאים לי
האם טיפות סיליקון עוזרות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
ZORK21/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים פןיסמין11/09/2007
יש לי פן תותחי בבית אבל למרות זאת אני לא מצליחה לעשות פן נורמלי, וגם אם כבר יצא טוב אז אחרי כמה שעות זה נהרס..
השיער שלי לא ארוך ולא קצר והוא בין גלי לחלק ולא צריכה להיות בעיה לעשות לו פן..
אז השאלה שלי היא איך עושים לעצמך פן כדיי שייצא כמו במספרה??יש שיטה מסויימת??
ולמה במספרות זה יוצא מבריק בטירוף?? כי לפי מה שאני יודעת לא משתמשים בשמפו מיוחד..
תודה רבה..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
רונן פלג12/09/2007הכל שאלה של מיומנות וניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)