מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שיערהילי29/09/2007
היי,
צבע עיניי ירוק ואני מחפשת מספר לצבע שיער שהוא שטני , דבש איזה מספר זה?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר צבע
רונן פלג30/09/2007לא ניתן לתת מס' צבע לשיערך מפני כמה סיבות......
צריך לשעות דיאגנוזה על השיער שלך לראות את הצבע הקיים לראות את הצבע של השורש.
ומן הסתם "שף טוב לא מוסר מתכונים".......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים בשילוב שער לבןחן29/09/2007
בשנים האחרונות "התברכתי" בשיער לבן. עקב כך עלי לצבוע את
השיער פעם בחודש.
לאחרונה החלטתי לעשות גוונים, בתקווה שהגוונים יטשטשו את הלבן
ולא אצטרך לצבוע כל חודש אלא כל חודש וחצי.
איזה גוון של גוונים יתאימו לי במיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים
רונן פלג30/09/2007שלחי לי תמונה שאראה את השיער שלך ואז אולי אוכל להמליץ
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים ופאן ?ליאור28/09/2007
עשיתי לפני 4 ימים פתיחת תלתלים ,
אני יכולה לעשות פן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים וגוונים
גלית29/09/2007שלום,
עשיתי לפני 3 חודשים פתיחת תלתלים, האם אני יכולה לעשות כעת גוונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
רונן פלג30/09/2007איזה פתיחת תלתלים עשית של איזב חברה??? תבררי עם הספרית שלך או שתבררי לי איזה פתיחת תלתלים עשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
רונן פלג30/09/2007את יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה באופן דחוף!!!שרית28/09/2007
היי,
יש לי שיער חום מלא וגלי.
במשך תקופה ארוכה עשיתי גוונים בלונדיניים במספרה (צבע הפנים שלי בהיר) .
בפעם האחרונה הספר הכהה לי את השיער כך שקניתי ערכה ביתית של שוורצקוף והבהרתי לעצמי את השיער באופן עצמאי.הגוונים שעשיתי לעצמי נראו טוב (עשיתי את הגוונים על גוונים בצבע חום בהיר שהספר עשה לי).
מה שקורה היום זה שצמחו לי שורשים ואני צריכה לעשות שוב גוונים.
השורש שלי חום אבל השיער מלא בגוונים בלונדיניים.
אני מפחדת שכשאני יעשה את הצבע בשיער יהיו לי הבדלים בין השורש לשיער עצמו.
אמרו לי שיכול להיווצר מצב שהשורש יצא לי ג'ינג'י והשיער בלונדיני.
אני זקוקה לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפות...
רונן פלג30/09/2007אין שום חוק שאוסר או מתיר לחפוף מס' פעמים ביום הכל עניין של הרגשה.
הדגש שתמיד נותנים הוא : שמפו + מייצב שיער(קונדישינר).. ולמה??? אלו שני חומרים שלמשלימים אחד את השני ברמת ה-PH בשיער...
איזה שמפו ??? כמה השיער שלך חשוב לך??? כמה אתה מוכן לשקיע??
עיצוב שיער: הכל תלוי איזה אפקט אתה רוצה?? טבעי ??? רטוב???
ללוריאל יש סידרה מדהימה של חומרי עיצוב "פלייבול" התצואות הכי טובות ושומרות לך על השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב ורונן כנסו בבקשהגלי28/09/2007
יש לי שיער דק ודליל נורא קצת נפוח .
אני צובעת את השיער בצבע שחור, אחריי שבוע
כל הברק של הצבע נעלם למה?
אני לא מרגישה שהצבע קיים, הוא ממש נעלם תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
רונן פלג30/09/2007באיזה מוצרי שיער את משתמשת ??
שמפו ? מייצב שיער? מסכה? חומרי עיצוב??? אתה עושה אמפולות לטיפוח השיער???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונן כנס בבקשה כתבתי לך
גלי01/10/2007כל סוגי השפו של לריאל לא טוב זה הופך לי את השיער לדליל
אני חופפת בשמפו של פנינה רוזנבלום לשיער שמן וזה פחות או יותר סביר
אני נוטלת כדורי b12
משתמשת באמפולות פיטוציאן כבר שנתיים כל חפיפה
לא עוזר כלום אני בוכה ימים ולילות
רונן אני מסבירה לך בטור ספר שיכול להבין אותי
אין לך מושג כמה השיער הרס לי ת'אישיות ותחיים
עשיתי את כל הבדיקות בעולם אין לי כלום הכול בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים?
גלי14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי- תיכנסי..
יסמין14/10/2007את צריכה למצוא שמפו ומסיכה ספציפים שיתאימו לסוג השיער שלך..
אם את אומרת שהוא חסר ברק ויבש ונפוח אז אל תשתמשי בשמפו לשיער שמן!! כי את עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה..במקום להשתמש בשמפו לשיער צבוע שיש בו ריכוז גבוה של חומרים לחותיים את אז לוקחת מהשיער שלך את המעט שומן שיש בו עם שמפו לשיער שמן..שבכלל אין לך שיער שמן..
בקיצור אני גם צובעת ואני ממליצה לך בחום על שמפו של לוריאל הורוד עם הפנינה..ובמסכה לברק מואץ של לוריאל- גם בצבע ורוד..
אם את בקטע של להשקיע ממש בשיער אז המוצרים של וולה sp- ניתן להשיג רק במספרות ..הם יעשו לך את העבודה..יש שמפו ,מסכה וסרום..
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספר אתם ממליצים באיזור הקריות?ZORK27/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מכיר
רונן פלג30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזור חיפה אולי?
zork01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ZORK08/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????????
zork12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?
ZORK15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מפוזר
אלה04/10/2007אני לדוגמא מעדיפה לישון עם שיער מפוזר גם עם יהיה לי קשרים כי אחרי שאת יושנת המון זמן עם שיער אסוף זה יכול לגרום לכעבי ראש ולנשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה..שני27/09/2007
יש לי שיער ארוך אבל לא מאוד,
ואני לא רוצה תספורת קצרה, כי זה לא מתאים לי.
תודה,שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
שני29/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מוצא את השאלה שלך ???
רונן פלג30/09/2007אם את רוצה המלצה על תספורת .. שלחי לי תמונה ואני אנסה להמליץ לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני27/09/2007
אני רוצה להסתפר בקרוב,לעשות שינוי.
אבל אין לי רעיונות מה לעשות.
יש לי סוג שיער גלי וקצת מתולתל.
מחכה לתשובה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונן פלג30/09/2007זה מאוד קשה לענות לשאלה כזו ....אני אשמח לענות אם תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה על בסיס חלב???יסמין27/09/2007
היי יש לי שאלה..
אחותי עשתה החלקה לפני חודשיים בערך ובהתחלה זה היה פצצה אבל עכשיו זה נהיה הרבה פחות חלק ושוב פעם היא תלוייה בפנים.
השיער הקודם שלה היה בין חלק לגלי ..
שמעתי שהכי טוב לעשות החלקה על בסיס חלב..מה ההבדל בין ההחלקה על בסיס חלב לבין החלקות אחרות?
אחותי עשתה החלקה יפנית וממש לא אהבתי..יש החלקות מומלצות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רונן פלג30/09/2007כל ההחלקות הן אותו דבר ...... על אותו בסיס הכל תלוי מי עושה לך .???
אניאישית משתמש עם Q8 של אינדולה ממולצת ..
מאוד מולץ לפני שעושים את ההחלקה לבצע טסט .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לצבע טבעייעל קטי26/09/2007
איך חוזרים לצבע שיער טבעי מצביעה לצבע בהיר יותר?
שמעתי שיש תהליך כימי שמאפשר הסרת צבע קיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דבר כזה אבל..
יסמין27/09/2007אם את במאמצים (כמוני למשל) לנסות להבריא את השיער שלך אז עדיף שתחכי עד שהשיער יגדל וזהו..גם השטיפה הכימית שמורידה לך את הצבע הקיים הורסת ופוגעת בשיער..
אם ההבדלים בין השיער הטבעי לשיער שצבוע בהיר הם ממש גדולים אז תעשי את השטיפה אבל אם ההבדלים לא ממש נראים לעין אז המלצה שלי- תחכי..הסבלנות משתלמת בסוף.
גם אני באותו מצב כמו שלך ואמרתי לעצמי מה אני אסתובב ככה עם שורשים כהים וכל זה אבל זה גדל מהר ממה שאת חושבת..
אבל זה רק ההמלצה שלי- תעשי מה שנראה לך..
רק תזכרי שאם את מחליטה לעשות שטיפה תשאי בתוצאות!! אין יותר בריא משיער שלא עבר צביעה מעולם..!!ואת זה תוכלי להשיג רק אם תחכי שיגדל לך השיער החדש..
בהצלחה..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנק'ס
יעל קטי30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחזרה לצבע בטבעי
רונן פלג30/09/2007אני עדיין לא שמעתי על צבע שמוריד צבע.
ללוריאל יש צבע ללא אמוניה שזה בצעם שטיפה אין איתו שום בעיה מבחינת נזק לשיער.
הנזק שנגרם לשיער צבוע הוא באם את לא מטפחת אותו, לדוגמא: אמפולה פעם בחודש, מסכות פעמיים בשבוע, להסתפר פעם ב4-5 חודשים......
אבל אין ספק שצריך המון אוויר וסבלנות.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההAnaT26/09/2007
שלום:}
השיער שלי כל הזמן יבש וסוג השיער שלי זה באמצע ה"גלי" וה"חלק" אז זה תמיד מתנפח..ויש לי שיער ארוך אז איך אני יכולה לגרום לשיער לא להיות כזה נפוח ויבש?.. וואוליי מבריקק.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהה
רונן פלג30/09/2007אם בעיית נפח עסקינן ... אני יכול להמליץ לך על פתיחת תלתלים של לוריאל אקסטנסו תפתור לך את בעיית הנפח .....
ייתכן מאוד שהתספורת הקיימת לא בדיוק מתאימה לך ...........
יבש ?? מבריק הכל עניין של חומר עיצוב מתאים ...... עם מה איזה חומרים את משתמשת?? האם את עושה מסכה?? אמפולה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער יוצא מאוד שטוח כאשר במחליקZORK26/09/2007
היי
יש לי בעיה שכאשר אני משתמש במחליק השער יוצא כזה שטוח וחסר חיים
עם פן הבעיה פחות מורגשת, אבל השער לא יוצא כזה מבריק וחלק כמו עם המחליק
איך מתגברים על הבעיה?
יש לציין שיש לי שער מאוד דק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
zork29/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק....
רונן פלג30/09/2007מה שאת מתארת בעצם זה את התוצאה הברורה של המחליק וזה העבודה שלו.......
להחליק ולתת ברק /חיות לשיער.
אולי הבעיה אצלך זה חומר עיצור שאת משתמשת בהם לא מתאימים לסוג שיער שלך .....
נשים עם סוג שיער דק צריכות ר=קצת להשקיע יותר משאר נשים ... בגלל שהןם צריכות לתת אשליית נפח ... וכל תלוי בחומרי עיצוב .. תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך יוצרים את הנפח והגמישות?
ZORK04/10/2007אז איך אני יוצר את הנפח הדרוש?
מוס משחיר לי מאוד את השער והופך אותו למאוד לא גמיש
אולי צריך בעצם לתת גמישות לשער כדי שלא יראה כזה שטוח?
טיפות סיליקון לא מביאות את הנפח.
הבעיה כי כשאני באמת משתמש ב180 מעלות במחליק אז הפאן לא יוצא טוב, פחות מבריק ואיכותי
כיצד ניתן להתגבר על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?
zork23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
zork30/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהZORK
זאב לוין03/11/2007אנחנו לא יכולים ללמד אותך עיצוב שיער בפורום אתה יכול לגשת לבית ספר של שוקי זיקרי או מישל מרסייה ולקבל הדרכה תמורת תשלום סמלי עבור יום לימודים בעיצוב שיער עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו ושמירה על שיער?עומר25/09/2007
שלום, אני בן 19 עם שיער יחסית קצר, רציתי לדעת האם זה נכון שלא טוב לחפוף כל יום? או שזאת שמועה לא נכונה? ובאיזה שמפו הכי כדאי להשתמש?
שאלה בקשר לפן - פן רק מחמם את השיער נכון? אז איך אפשר ממש לעצב ולהעמיד את השיער איתו? צריך ווקס בשביל זה או מה? אשמח לשמוע הסבר.. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה באמת לא עונים? שאלה יפה !
תום28/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי כבר .......
רונן פלג30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ראיתי תשובה.. ??
תום30/09/2007איפה ענית בדיוק?......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יענה שוב....
רונן פלג30/09/2007אין שום חוק שאומר כמה פעמים ביום מותר או אסור לחפוף.
מה שכן מאוד מנסים להכניס למודעות שצריך לחפוף בשמפו + מייצב שיער (קונדישניר) לא בבקבוק אחד ....... ולמה?? כי שלו שני חומרים שמשלימים אלד את השני ברמת ה-PH בשיער.
איזה שמפו ?? כמה חשוב לך השיער ?? כמה אתה מוכן להשקיע??
חומרי עיצוב
ללוריאל יש סיפרה מדהימה שנקראת "פלייבול" עם חומרי עיצוב מדהימים שגם מטפחים את השיער הכל שאלה איזה מראה ? טבעי?? רטוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה טבעית לשיעררווית25/09/2007
הי,
יש לי שיער מתולתל ארוך ומרשים. הבעיה היא שכל חומרי עיצוב השיער שהשתמשתי בהם (וניסיתי הרבה) גורמים לי לעור שמנוני ולפצעי אקנה. לאחר התיעצות עם רופאת עור נאמר לי להפסיק כל שימוש בחומרי עיצוב. אני אובדת עצות ... האם יש לכם איזה רעיון יצירתי לעיצוב שיער ע"י שימוש בשטיפה טבעית כלשהי?
תודות
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
רונן פלג30/09/2007לפי מה שאני מבין יש לך בעיה עם חומרי העיצוב לא עם השטיפות ??? האם זה נכון ??
כמו שרופאה שלך אמרה חומרי העיצוב הם מאוד שומניים.... את צריכה לחפש חומר עיצוב לא על בסיס שמן ..... כמו לוריאל יש להם קרם לחות "ויטמינו קולור" מדהים לשיער מתולתל לא שומני בכלל ניתןלשים אותו על השיער יבש או לח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפרושי25/09/2007
שלום לכולם
יש לי שיער מתולתל ואני יודע שאם אני מגדל יש מצב שיהיה לי אפרו,השאלה היא ככה איך אני ישמור על השיער או אפילו שמעתי שאפשר לעשות קירזול.
אני יודע לכל מי שיענה לי ויגיד לי מה אני יכול לעשות
שיהיה לכולם חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי
רונן פלג30/09/2007לא הבנתי מה הבעיה בשיער ?? הנפח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)