מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער עבהמישהי03/09/2007
לפני כמה הסתפרתי, אתמול בערב חפפתי את השיער והוא הספיק להתייבש. יש לי שיער עבה מאוד ודירגתי את השיער, והיום בבוקר הוא נראה עבה מדי
והייתי צריכה לשים קרם כדי לסדר אותו. יש לך איזה טיפ כדי שהשיער שלי יראה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער עבה
זאב לוין04/09/2007אני מתאר לעצמי ששיערך הוא נפוח ולא עבה. מומלץ לעשות החלקה קלה לשיער וזה מה שיוריד לך את הנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההחלקה הקלה
תמהונית04/09/2007יכולה להעשות על שיער גלי-מסולסל ----מבלי להרוס---- את השיער הגלי הטבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמהונית
זאב לוין05/09/2007החלקה קלה לא הורסת את השיער, רק פותחת טיפה את התלתלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתהדרת בשיער שיבהדליה02/09/2007
אינני צובעת, ראשי שיבה, מעל המצח שערי הדליל, חלק מחברותי אומרות שהשיבה מיחדת והיא יפה לי, חלק אומרות לצבוע כי זה "מזקין".
אני בשיבה מסיבות נוחיות, חשש מהתגברות הנשירה וגם יחודיות (הרוב צבועות).
שאלתי: האם יש משהו שאפשר לעשות ולא להזדקק לצביעה דחופה (אצלי כל 3 שבועות)?
האם יפה לשיבה גוונים או מספר פסים?
בתודה על התשובה
בתודה
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
זאב לוין04/09/2007אני ממליץ לצבוע את שיער השיבה בצבעים בהירים וכך את פחות זקוקה לעשות צבע. גוונים ופסים זה תמיד יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...02/09/2007
היי רציתי לשאול שאלה אני צובעת את השיער מגיל 16 מגיל 15 התחילו הפסים אני היום בת 18
כולם אומרים אחרי זה לא ישאר לי שיער אז רציתי לשאול שאני יהיה יותר גדולה
השיער יהרס לי? ינשור? אין לי מושג מה לעשות חשבתי על לעשות שטיפה לחזור לטיבעי
עם תוכלי לענות לי אשמח....תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
זאב לוין04/09/2007השיער לא נהרס עם הצביעות במשך השנים, דעתי האישית היא שהתחלת עם הצבעים קצת מוקדם מדי ובכל אופן מומלץ מאוד להירגע עם צביעות וגוונים אגרסיביים ולעשות דברים עדינים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא אוביקטיבי
נדין04/09/2007אני מעצבת שיער ומבינה הרבה מן הסתם בשיער
התשובות ממש לא אוביקטיביות ושקריות
שיער לא נהרס עם הצבעיות במשך הזמן ?
למי שלא יודע ציבעת השער ובעיקר לבלונד (שאחוז החמצן גבוה )
פשוט שורפים את השיער צביעה = שריפת השיער
למה צריך מסיכה כדי להחזיר לשיער את מה שהוא מאבד בצעביעות
ואם הצביעה לא הרוסת את השיער למה אתה אומר להפסיק עם צביעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עצה (דחוףףף)חסויה02/09/2007
יש לי שיער מדורג ומתולתל ומעודדד נפוח שזה לא יפה ושאני עושה פן, הוא נהרס לי אחרי חצי שעה ואני שמה הרבה לק לשיער שהוא יחזיק וזה הורס לי את השיער וביגלל זה אני כבל לא עושה פן כל בוקר. איזה תיסרוקת אני יכולה לעשות בשיער כל בוקר לבית הספר, אבל שהשיער לא יראה נהפוח מידי?. (חוץ מי קוקו)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויי
זאב לוין04/09/2007אני ממליץ לעבור תהליך של החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערשלי02/09/2007
תשמע יש לך מושג על דברים שאני יכולה לעשות או לשים על השיער כדי שהשיער שלי יהיה יותר בהיר מבלי לגרום לו לקרזול ולההרס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין02/09/2007עלייך לגשת למעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה דיאגנוזה?ישראל02/09/2007
אני לא מרוצה מצבע בשיער שלי..
אמרו לי ללכת לספר טוב שיעשה לי דיאגנוזה!
עכשיו זה ישנה את צבע שערי לתמיד?
וזה לא יישרוף לי את השער או נשירה או משהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאגנוזה=איבחון מקדים
רונן פלג02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה איבחון מקדים?
ישראל02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפתח מילון
רונן פלג02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי במילון.
ישראל02/09/2007אתה לא יכול לפרט לי במילים?
וזה נכון מה שאמרו לי
כדאי לשנות צבע בשער לתמיד לעשות דיאפנוזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
ישראל04/09/2007למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאגנוזה
א04/09/2007כפי שכבר אמרו לך- אבחון מקדים.
זאת לא פעולה שמישהו עושה לך בשיער, דיאגנוזה משמע לך לספר שיבדוק לך את השיער ויסתכל וייעץ לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לשער שלי
ישראל04/09/2007אני לא אוהב את צבע השער שלי
אני רוצה לצבוע לצבע שיער אחר
לתמיד
לא כל חודש לחדש
יש כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןילדה02/09/2007
איך אפשר לעשות פן בבית בלי פן מקצועי שיש לספרים ועדיין להגיע לתוצאות דומות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר
רונן פלג02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה לאחר לידהצפונית01/09/2007
רונן שלום:
ילדתי לפני כ-9 חודשים, לידה שלישית ב- 4 שנים בערך, לפני 4 -5 חודשים החלה לי נשירה חזקה שלא היתה לי לאחר לידות קודמות. למרות ששערי אסוף למין עגבניה כזו במשך היום אני עדיין מגלה שהוא מפוזר בכל חלקי הבית (שלא נדבר על המברשת) בנוסף לזאת הוא חסר חיים ונראה דהוי. אציין כי אני כיום כבת 40, הסתפרתי לפני כחודשיים על מנת לשפר את מצב השיער, ואני צובעת בקביעות מדי חודש - מזה כ15 שנה.
לאור כל האמור כאן מה היית ממליץ לי לטיפול יסודי ומעמיק בשיער? ד. א. הספר שאצלו הסתפרתי אמר כי עיסוי הקרקפת פעמיים שלוש בשבוע עם מיץ לימון טרי ופעמיים בשבוע עם חלמון ביצה - ולהשהות לשעה - יפסיק את הנשירה - מה דעתך על כך? לתשובתך המלומדה אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפונית
רונן פלג01/09/2007אני לא מאמין בתרופות סבתא !!! כיום יש טכנולוגיה מאוד מתקדמת בכל הקשור לנושא הנשירה .
דבר ראשון תבצעי בדיקות דם כלליות, B-12 ,תפקודי בלוטת התריס וזאת על מנת לשלול חוסרים של ויטמינים או תפקוד לקוי במערכת הפיזיולוגית בגופך .
לאחר שללת את ההיבט הפיזיולוגי ניתן לעבור לטיפול שמציעות חברות השיער למיניהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה רבה,
צפונית04/09/2007אבצע את הבדיקות . מה לדעתך יכול לעזור לי כעת בעצירת התופעה? היית ממליץ לי על טיפול מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן שלא מצליחeden201001/09/2007
שלום,
שנים שאני עושה פנים והשיער נהיה חלק בלי בעיה.
בחודש האחרון אין לי מושג למה אני עושה פן אבל חלקים רבים בשיער פשוט לא נהיים חלקים, במיוחד מקדימה. כאילו השיער מתעקש לא להתחלק.
אני לא יודעת מה לעשות....זה אף פעם לא קרה לי....
איך מחזירים את השיער חודש אחורה? לפני חודש הייתי עושה פן והשיער היה גולש, היום הוא גם מתקלקל אחרי יום....
אשמח לעצותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eden2010
רונן פלג01/09/2007התקופה זו של השנה יש לחות מוגברת דבר שמקשה על אורך חיי הפן
את יכולה להשתמש עם מגן פן לפני הפעולה ולסיום טיפות סיליקון על מנת ליצור אטימה מפני הלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, איפה משיגים מגן פן?
eden201002/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה וגם...
ZORK04/09/2007מה זה בדיוק מגן פאן? מה התפקיד שלו?
האם צריך להשתמש בו (אני מבין שלפני הפאן) וגם בטיפות סיליקון לפני ואחרי כול פאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיםורדה01/09/2007
אני בעלת שיער כהה קצר וגלי. מדי פעם אני עושה "פסים". המראה יוצא יפה
אך הספר שלי עושה אותם ע"י חימצון בלבד(בעזרת כובע לפסים), ולא צבע.
האם זו השיטה היחידה. האם אין שיטות פחות מזיקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדה
רונן פלג01/09/2007כן מאחר וצבע לא יכול להבהיר שיער שעבר תהליך צביעה אלא רק שיער טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור...נאווית31/08/2007
א. היכן אני יכולה למצוא באינטרנט קטלוג לתספורות קצורות. (לא קצוצות עד העורף)?
ב. אני בחורה נמוכה שמנה בת 50, מעוניינת להסתפר קצר כמו הסגנון של ג'יין פונדה, ב"חמה מופרעת" או משהו כזה אך זו התספורות או כמו שרון סטון לאחרונה?
ג. למותר לציין שערי טוב נוח לעיצוב הוא אינו מלא אך גם לא ממש דליל?
ד. אודה לכם על תגובתכם אשמח לקבל תגובה?
תודה מראש נאווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאווית
זאב לוין02/09/2007תנסי לעשות חיפוש בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער צבועerin31/08/2007
יש לי אינסוף בעיות עם השיער.. רק לאחרונה עלה בדעתי להעלות אותן לפורום. מקווה שתעזרו לי למצוא פתרונות טובים :)
אז ככה, הכל התחיל לפני כשנתיים. החלטתי לצבוע את השיער מבלונד כהה לבלונד דבש וכל חצי שנה בערך הייתי מחדשת ולפני מספר חודשים החלטתי לחזור לצבע הטבעי שלי אבל לא רציתי לחכות שהוא יצמח מעצמו כי לא רציתי שיהיו לי שורשים אז הלכתי לספר, הוא צבע לבלונד כהה, אהבתי את התוצאה אח"כ חזרתי הבייתה וכעבור שבוע בלבד הצבע התחיל לדהות עד שחזר להיות בדיוק מה שהיה לפני שבאתי אליו.. אני לא מצליחה להפטר מהבלונד הצבוע!! עכשיו כל פעם אני אצטרך לחזור אליו שיצבע שוב ושוב ושוב והשיער שלי גם ככה לא הכי בריא.. יש לי נשירת שיער, השיער שלי יבש כמו קש ואין לו ברק בכלל.. אז השאלה הראשונה זה איך חוזרים לצבע הטבעי? איך גורמים לצבע לא לרדת ישר? והשאלה השניה זה באיזה אמצעי טיפוח לשיער להשתמש על מנת שהוא לא יהיה יבש ושיהיה לו ברק? אמפולות? מסכת שיער? קרם לחות? איזה שמפו הכי טוב?
שיער זה חלק חשוב מהמראה ונורא מפריע לי שהוא כזה.. מקווה שתעזרו לי :)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר erin
זאב לוין02/09/2007על מעצב השיער לעשות פיגמנטציה כדי שהשיער לא ידהה, לגבי הטיפוח אני ממליץ על שמפו 1.2 של וולה, מסיכת הידרו ואמפולה של 1.2 של וולה אס פי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיעראסנת31/08/2007
שלום למומחים,
בגלל תורשה אני צובעת שיער מגיל 20, כבר 15 שנים. תמיד בגוון הטבעי.
בשנתיים האחרונות כמות השעיר הלבן גדולה ואני מוכרחה לצבוע כל שלושה שבועות.
אני מחפשת פתרון להקל על עצמי, כי הצביעה הפכה לטירחה. מה גם ששבועיים אחרי הצביעה כבר רואים שורשים.
האם אני יכולה להשתמש בשטיפה? אשמח אם יש פתרונות מענינים באמתחתכם.
תודה,
אסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסנת
רונן פלג01/09/2007ככל שיש יותר לבן עדיף לצבוע לגוון בהיר יותר ואז השורשים פחות בולטים ועל מנת לטשטש יותר את יכולה לפזר גוונים\ פסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה...בלה31/08/2007
יש לי מצח קטן וקן שיער לא ברור, יש המון שערות קטנות שגודלות בקן השיער של המצח ונותנות הרגשה שהמתח שלי יקטן עוד יותר עם הזמן...
אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר, אבל אני ממש שונאת את השוונסים הללו!
מה עושים כדי לסדר את זה? והאם יש תספורות שלא מתאימות למצח קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה
זאב לוין02/09/2007תשלחי לי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער אפרוגלי31/08/2007
יש לי שיער אפרו ואני מעוניינת לבצע סלסול. אתה מתעסק בסוג שיער זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מוכן לענות????
גלי01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
רונן פלג01/09/2007למה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)