מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש עזרהה- שיער מתולתל ובעייתי...יעל05/09/2007
יש לי שיער גלי-מתולתל. קשה לי להסתדר איתו. אני תמיד ממלא את השיער בקרם אבל ממש מלא קרם, פשוט מפוצצת את השיער בקרם משו כמו 10 לחיצות על כל הראש.
אני כל הזמן אוספת אותו או עושה חצי קוקו יותר מזה אני לא מפזרת. הייתי מאוד רוצה לפזר אבל זה קצת בעייתי.... הוא נפוח, מאוד נפוח (אני חושבת)....
ההורים שלי אומרים שיש לי שיער יפה דוקא ואני גם חושבת ככה, אבל שאני מסתכלת במראה ומנסה לעשות פזור אני ישר מתחילה לבכות כי אני לא מצליחה, אני לא אוהבת מה שאני רואה במראה, אני חושבת שאולי התספורת לא מתאימה לי- יש לי שיער בגובה הכתפיים והקצוות שלו בגובה אחיד(מה ששמעתי שלא מתאים לתלתלים) אני ממש רוצה להסתפר ושאני יוכל לפזר את השיער.
אני רוצה כמה עצות ממכם:
1. איזה תספורת לעשות, כלומר איך לבקש שיספרו אותי האם כדאי לי לעשות דילול על איזה גובה שיער לא להסכים ( אני חושבת שיותר קצר מזה זה יהיה נורא!).
2. איך לסדר את השיער כלומר מהי כמות הקרם המתאימה לי איך לפזר את הקרם בשיר בקיצור איך לסדר ומה הכי נכון לעשות.
3. איזה תסרוקות ותספורות מתאימות לי? פזור? קוקו גבוה? חצי קוקו? דירוג? פוני? מה?
4. אני חושבת שדירוג השיער יעזור לי.. מה אתם חושבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי משהו
יעל05/09/2007יש לי שיער מתולתל קצת, כלומר תלתלים פתוחים.....ולא מכווצים כל כך ואחידים בכל השיער...
יש לי מאחורה תלתלים פחות פתוחים ומקדימה כן פתוחים...
קיצור תעזרו לי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
זאב לוין08/09/20071 אני ממליץ על החלקה קלה להורדת הנפח.
בלי תמונה קשה לי להמליץ לך על תספורת.
2 כשמספרים את סוג השיער שלך אסור לדרג ולדלל את השיער כיוון שזה מגדיל את הנפח.
3 לגבי קרם עיצוב את צריכה לשים לפי הכמות הרצויה בשבילך ולפי סוג השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
תמי05/09/2007זה נשמע שיש לך שיער בדיוק כמו שלי- נפוח, גלי מתולתל ולא מסתדר..
אני גם משתמשת בקרם אבל פחות. אני מרטיבה את השיער, מסתרקת ואז מחלקת את השיער לשני חלקים ואז לוקחת קרם (בסביבות 2 או 3 לחיצות לחצי) וכאילו מסרקת את השיער עם הידיים ואז מתלתלת אותו ואז כשהוא מתייבש הוא נהיה פחות נפוח מבדרך כלל ויש לו צורה מאוד יפה.
מקווה שעזרתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עוד עצות? בבקשה......=(
יעל06/09/2007תודה ליובל על התגובה וההתיחחסות אבל אשמח מאוד אם תעזרו ותענו לי על השאלות ששאלתי....מחכה לתגובתיכם....ביי בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה טובה לשיעראינגריד05/09/2007
השיער שלי נצבע המון המון פעמים ללבן (הטבעי הוא חום כהה), מאוד התאכזבתי מהתוצאות, והחלטתי לעזוב את השיער במנוחה, צבעתי את השיער לחום כהה, שדי נשטף לחום בהיר, ויש לי כבר כ4 סנטינטרים של שורשים.
אתם יכולים לי להמליץ לי על מסיכה לשיער פגום וצבוע שלפחות תשפר בקצת את מצב ומראה השיער?
לא אכפת לי מהמחיר...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדנה
זאב לוין08/09/2007עלייך להשתמש בשמפו של וולה אס פי 1.2 + מסיכה לשיער יבש (הידרו) של וולה, לאחר זמן קצר תראי שיפור בשיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - שיער גלי ונפוח שלא מחזיק חלקנינה05/09/2007
באני עלת שיער גלי ונפוח עושה כל חיי פן כל שבוע-ממש מכורה. לאחרונה הפן לא מחזיק. בטיול בארה"ב עשו לי פן ולפני כל נגלת ייבוש התיזו ספרי מסויים שהפך את השיער למשי - השער "נשפך" כאשד והתחושה היתה שכל שערה עטופה במעיין משי, סיליקון - השער לא הפך לכבד כמו עם החומרים השומניים שמציעים כאן והפן נשמר כל השבוע נהדר. האם יש לכם מושג אם יש להשיג כאן חומר דומה?
אני פוחדת מהחלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינה
זאב לוין08/09/2007נראה לי שההבדל הוא לא בחומר אלא במזג האויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת יפניתגיא05/09/2007
שלום
אני מאוד אוהב סגנון תספורות יפניות, וחיפשתי לעצמי תמונות באינטרנט.
מצאתי תספורת מסוימת שאני נורא אוהב, אבל אני ממש תוהה אם היא תראה עלי כמו שעל הבחור בתמונה.
[לינק מצורף!]
http://www.rasysa.com/pkg/style/mens/d.phtml?st=18475&page=4
יש לי שיער דיי חלק, אבל לא ברמה כזאת כמו של האסייתים.
חברים שלי אומרים שאולי בלי פן זה לא יראה כמו המקור..ואני לא אוהב להתעסק יותר מדי בשיער בבוקר
השאלה היא, האם עם שיער טיפה יותר נפוח מזה, זה יכול להיראות כמו בתמונה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע תמידי
אני :)05/09/2007אין דבר כזה! השיער גדל וצבע השיער הנוכחי שלך זה הצבע הטבעי שלו והצבע ברובו גם יורד ככה שכל הזמן תצטרך לצבוע...יש צבעים שמחזיקים יותר ויש כאלה שיורדים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
גיא05/09/2007אני חושב ששרשרת למקום הלא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי סליחה הפרום התבלגן לי לגמרי
אני :)06/09/2007ההודעות היו מבולגנות..אבל כשהגבתי זה היה משורשר להודעה הנכונה ואני אפילו זוכרת שלא הגבתי לך אלא למישהו עם שם משתמש אחר ועכשיו הכל הסתדר בחזרה =\ מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא תשלח תמונה
זאב לוין08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן סיניאור05/09/2007
שלום לכם,
אודה לכם באם תידעוני לגבי שמן סיני. האם יש לו תכונות מיוחדות למריחה על השיער אחרי
ייבוש בפן? ומה מומלץ למרוח לאחר פן (קרם לא שומני) המגן על השיער מנזקי שמש ומוסיף
לחות.
בתודה מראש,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור - שמן סיני
זאב לוין08/09/2007אני לא ממליץ להשתמש בשום שמנים כיוון שזה רק נותן אשליה של שיער משי. עלייך להשתמש בסרום המגן בפני החום לפני הפן בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת.....אושר05/09/2007
השיער שלי על הפנים,במיוחד אחרי הקיץ.לא מצאתי אף ספר שיודע להתמודד איתו,אני רוצה להראות נורמלי לא רק כשאני יוצאת מהמספרה.בא לי להסתפר קצוץ אבל זה מפחיד אותי,בעיקר כי הפנים שלי עגולות.מה לעשות?אצל מי להסתפר?איפה יש הדמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים לי...
אושר05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר
זאב לוין08/09/2007לגבי הדמייה את יכולה להיכנס לחנות פיאות ולעשות הדמיה של תספורות מגוונות, תצייני את מקום מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהשירה05/09/2007
היי רונן/זאב. אני בת 26 עם שיער גלי כהה. השיער שלי תמיד היה מלא, יפה ומלא ברק. בשנתיים האחרונות בערך השיער שלי החל להיתלתל והחלה נשירה משמעותית ביותר. ניסיתי שמפו נבט חיטה שאמרו שזה עוזר. בבדיקות דם לא מצאו שום דבר שחסר לי ובכל זאת הרופא נתן לי כדורי אבץ.
שום דבר לא עוזר! אני לא עושה פנים ולא צובעת את השיער ומאוד מתוסכלת!!!! ממה הנשירה יכולה להיגרם? איך אפשר לעצור אותה? והאם יש לכם המלצה לתספורת (יש לי שיער ארוך) אשר תטשטש את הנשירה (הנשירה בחלק הקדמי של הראש).
אודה לכם מאוד על תשובה מהירה. יום נפלא ושנה טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
זאב לוין05/09/2007נשירה מסוג זה יכולה לקרות מדיאטה חריפה, עצבנות יתר ודאגות יתר. את יכולה להשתמש בטיפול נגד נשירת שיער ושמפו של וולה אס פי, זה בהחלטה יעצור את הנשירה. לגבי התספורת תשלחי תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשער שלי [צבע ]ישראל04/09/2007
אני לא אוהב את צבע השער שלי
אני רוצה לצבוע לצבע שיער אחר
לתמיד
לא כל חודש לחדש
יש כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?? למה לא עונים?
ישראל05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי אבל זה השתרשר למקום אחר =\
אני :)06/09/2007אין דבר כזה! השיער גדל וצבע השיער הנוכחי שלך זה הצבע הטבעי שלו והצבע ברובו גם יורד, ככה שכל הזמן תצטרך לצבוע...יש צבעים שמחזיקים יותר ויש כאלה שיורדים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראל - אין כזה דבר
זאב לוין08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאגנוזה...04/09/2007
איפה אפשר לעשות דיאגנוזה לשיער באיזור תל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך פירוט מימך בקשה.
ישראל04/09/2007שאלתי פה בפורום מה זה דיאגנוזה.
ולא עונים לי :(
1. בזכות דיאגנוזה אני יכול לשנות את צבע השיער לעצמי לתמיד?
בלי ללכת לחדש שוש וכו'?
2. ומה זה בכלל דיאגנוזה?
תודה .!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
...04/09/2007אממ לשאלה הראשונה אין לי מושג גם אני רוצה לדעת זאת.
ולשאלה השנייה זה אבחון של השיער הוא אומר לך מה מתאים לשיערך
ככה זה מה שאני הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהנטע04/09/2007
אני רוצה לרכוש מחליק לשיער, והייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי להגן על השיער מפני נזקי החום שנגרמים מהמחליק.
יש לציין שהשיער שלי חלק-גלי וארוך יחסית, ואין צורך לעבור על השיער עם המחליק הרבה פעמים כדי שהוא יוחלק, מספיק פעמיי-שלוש על כל קבוצת שיער (עבה יחסית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
זאב לוין05/09/2007מפני נזקי חום ניתן לקנות אצל מעצבי השיער סרום המגן על השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים פן?אני יודע שצריך.....ZORK04/09/2007
איך עושים פן כמו שצריך?
אני מדבר על הטכניקה
האם צריך לתפוס את השערות עם המברשת ולמתוח באמצעותה את השערות
ואז להעביר על פן לאורך השער המתוח?
האם זאת הלוגיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
זאב לוין05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיער- לפני או אחרי?תמהונית04/09/2007
את המסיכה שמים לפני החפיפה(על שיער יבש ) או אחרי החפיפה- על שיער רטוב?(במקלחת עצמה)
תודה- אתם גדולים מהחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמהונית
זאב לוין04/09/2007את המסיכה יש לשים לאחר החפיפה בשמפו על קצוות השיער כ-5 ס"מ מהשורש, אפשר גם במקלחת עצמה, להשאיר על הראש בין 5 - 15 דקות ולשטוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה רלוונטי גם למ
תמהונית04/09/2007למסיכה טבעית העשויה מביצה ושמן זית?
ידוע לך במקרה?
תודה- אתה ממש עוזר לי :) נשיקות!!!! :)(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמהונית
זאב לוין05/09/2007אני לא מאמין במסיכות טבעיות ובמיוחד מסיכות על בסיס שמן.ממליץ להשתמש במסיכות שפותחו במיוחד לפי סוגי השיער השונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיעררעות04/09/2007
האם קיימת מסיכה לשיער שתעזור להקטין את הנפח ?
אם כן מהי ואיפה אני יכולה לרכוש אותה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין04/09/2007אין מסיכות שמקטינות את הנפח בשיער, עלייך להשתמש בתכשירי עיצוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גם הטוסטר עושה מקלות בשער?ZORK04/09/2007
האם גם הטוסטר(מלקחיים מחליקות) עושים מקלות בשער כמו שפן עושה?
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zork
זאב לוין04/09/2007כן הטוסטר עדיף מפן לשימוש ביתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הטוסטר מתאים גם לשער מאוד דק?
ZORK05/09/2007האם הטוסטר מתאים גם לשער מאוד דק?
הספר שלי אמר לי שזה לא יתאים לסוג השיער שלי, האם זה נכון?
שלחתי לך תמונה במייל אז תוכל לראות בדיוק באיזה סוג שיער מדובר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?(נדנוד):)
ZORK06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייאשתי, לא עונים :(
ZORK10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער שלי מת..עצובה04/09/2007
שלום רב,
יש לי בעיה גדולה עם השיער ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא פיתרון לבעיה.
השיער שלי נשבר בכמויות אדירות, הגעתי למצב שהשיער שלי נורא התקצר בכל מיני חלקים בראש, בעיקר בחלק הימני, וזה נראה פשוט נורא.
הייתה תקופה ארוכה שעשיתי פן (שנה וחצי בערך), בנוסף לכך עשיתי גם מתיחה לשיער אצל דודה שלי שהיא ספרית, ואני גם סובלת מאנמיה ובלי לשים לב השיער הגיע למצב שבו הוא נמצא עכשיו.
בינתיים הפסקתי לעשות פן (חוץ מהחלק הקדמי) כדי לא להחמיר את המצב שהוא גם ככה חמור, אך השיער לא מפסיק להישבר, השיער יחסית ארוך (למרות שעכשיו הוא בכמה אורכים) וגלי.
אני נורא מתוסכלת וכבר לא יודעת מה לעשות וגם מתפדחת להסתפר בגלל המצב שבו הוא נמצא.
מה אוכל לעשות כדי להחזיר את שיערי למצב הבריא בו הוא היה בהתחלה? איך אפשר לשקם שיער שבור??? במידה ואתם מציעים לי להשתמש במסיכות אנא תאמרו לי היכן אני יכולה להשיג אותן בדיוק.
כתובת מגוריי היא פתח תקווה.
תודה רבה,
העצובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה
זאב לוין04/09/2007לפי התיאור שנתת זה קורה מהחלקת שיער עצמית. קודם עלייך להפסיק עם הפנים ולהתחיל להסתפר 1 לשלושה ארבעה חודשים ובנוסף להשתמש במסיכה הידרו 3.1 של וולה + שמפו 1.2 ולחיזוק אמפולות 3.2 של וולה אס פי הנמכרות בכל המספרות המורשות של וולה. תמיד עדיף להשתמש במחליק שיער מאשר בפן בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)