מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'ינג'ידיילת25/03/2007
אבקש לעזור לי...
אני עם צבע שיער אדום..ורוצה להפוך אותו לצבע רך יותר כמו נחושת..ג'ינגי
כזה..באיזה צבעים עליי להשתמש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינג'י
רונן פלג25/03/2007תחכי לדאייה טבעית ואז תצבעי לג'ינג'י או שתבצעי במספרה מקצועית ניקוי פיגמנט ואז לצבוע לג'ינג'י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי מברשת הגומי שעליה המלצתם בכתבהקארין25/03/2007
והאם צבעי שיער מתאימים לצביעת גבות,ואם כן כיצד עושים זאת?תודה רבה על האתר המדהים הזהה ועל העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
רונן פלג25/03/2007תודה רבה על הפירגון ....פשוט.....עושה טוב בנשמה לגבי המברשת תשלחי לי קישור לכתבה
לגבי צביעת גבות אסור בשום אופן לצבוע גבות עם צבעי שיער את עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך לעיניים בכל פרפומריה יש צבעים מיוחדים לצביעת גבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליזג'ני25/03/2007
אני שלחתי לך תמונה למייל (ועדיין ל אענית לי) בבקשה תייעץ לי, עם לא בלןנד אז אולי צבע אחר שיתאים לי .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי מייל לזאב
ג'ני25/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ני
זאב לוין25/03/2007הי ג'ני
לדעתי יתאים לך בלונד דבש ועדיין תוכלי להישאר עם פסים לבנים, הייתי ממליץ לך גם לעשות תספורת טיפה יותר מדורגת מקדימה
סליחה על העיכוב עם התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ג'ני25/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי!!אדו25/03/2007
אני רוצה לעשות פתיחת תלתלים או החלקה קלאסית ועדיין לא הבנתי כל כך במדויק מה ההבדל בין כל חד מה גורם יותר נזק לשיער עד כמה החלקה הקלאסית מיישרת את השיער ועם איזה מכשיר או איך בכללי מתבצעת החלקה קלאסית??
ואיפה המספרה שלכם?
תודה מראש..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג25/03/2007פתיחת תלתלים/החלקה קלאסית זה אותו החומר רק בחוזק שונה אם את רוצה שיראה כמו פן אז את צריכה החלקה יפנית שזהו שילוב של פעולת החלקה כימית עם טרמית(חום)
במידה והחלטת לבצע יפנית חשוב לבצע איבחון מקדים ע"י הספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לנשירה וקצוות מפוצלים..אפרת24/03/2007
השיער שלי אחרי פתיחת תלתלים, אך עדיין מתולתל יחסית.
יש לי בעיית נשירה וקצוות מפוצלים.
באיזה שמפו ומרכך הייתם ממליצים להשתמש (אם זה אפשרי - משהו שקונים בכל סופר פארם ולא רק במספרות..)?
האם אני זקוקה גם למסיכה או משהו כזה?
(כרגע אני משתמשת, חוץ משמפו ומרכך רגילים, בקרם לחות כל בוקר וזהו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים .....
רונן פלג25/03/2007מקצועיים ניתן להשיג במספרות מורשות בלבד!!!!!!!
שעברו הכשרה על מנת שיוכלו לייעץ ולאבחן לכל לקוחה את המוצר הנכון בשבילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין..
אפרת25/03/2007אין אפשרות להמליץ בין הד אנד שולדר לבין דאב למשל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כמו
רונן פלג25/03/2007שתשאלי רופא על תרופות ללא מרשם או תרופות שחייבות מרשם
חומרים שנמכרים בפרפומריות עונים על צרכים כלליים ואילו חומרים מקצועיים מחייבים את מעצב השיער לעבור הכשרה מקצועית על מנת שיוכל להתאים ללקוחה את הטיפול הנכון והספציפי לשיער שלה ומצבו באותו הרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוהוו אני מיואשת! עזרה פליזזזהדס24/03/2007
עקב זה שלא עניתם להודעה הקודמת אני שולחת שוב...
יש לי תלתלים שבקצוות הם ממש יפים אבל בחלק העליון- השיער שלי דיי חסר צורה וקצת מקורזל.
אני צריכה המלצות על חומרים [קרמים, מוסים וכו'] כי אני לא רוצה לעשות פתיחת תלתלים או משהו כזה...
מקווה שהפעם תענו לי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי...
רונן פלג25/03/2007מתי הסתפרת בפעם האחרונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונן... הפעם האחרונה שהסתפרתי
הדס25/03/2007הייתה לפני איזה שנתיים... אני מפחדת להסתפר כי שאני מסתפרת השיער שלי מתכווץ ברמות! ואני שונאת שהוא קצר [גם עכשיו הוא לא הכי ארוך]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס
רונן פלג26/03/2007טעות נוראית היא לא להסתפר תקופה כל כך ארוכה את פשוט גורמת לכך שקצה השיערה יהיה הרבה יותר דק מהבסיס שלה וזאת הסיבה שהקצוות שלך ניראות פחות מלאות ממרכז השיער
מומלץ לספר קצוות בשיטת הדירוג הקל אחת ל 3-5 חודשים ובכך את יכולה ליצור תחלופה ולשמור אורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית רנן!
הדס28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן*
הדס28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלתלים לא מסתדריםנועה24/03/2007
יש לי שיער מתותל (לא מקורזל) בימי החורף אני עושה פן ובקיץ נוח לי תלתלים. לקיץ אני מחפשת חומר שגם יתן לשיער לחות מספקת וגם יצור תלתלים גולשים ויפים ולא איזה אי סדר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
רונן פלג25/03/2007מתי הסתפרת ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףף =[שירו'ש24/03/2007
שלום =] ,
יש לי בעיה...ובישבלי היא מאוד חמורה..
יש לי שיער מאוד חלק והייתי מאוד רוצה לתלתל אותו אני מאוווד אוהבת שיער מתולתל אבל שום דבר לא תופס לי בשיער
ניסיתי בייביליס ועוד כל מיני שטויות חוץ מסלסול קבוע
יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לתלתל את השיער?! =[
(אם רק סלסול יעזור חחח אני ירוץ )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במידה
רונן פלג25/03/2007ות רוצה גלים קבועים את צריכה לעשות זאת בפעולה כימית במספרה מקצועית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי...אדר24/03/2007
יש לי בשיער המוןןןן חשמל סטטי.... זה מנפח לי את השיער ואין לי מושג מה לעשות עם זה.... וזה נורא מעצבן כי השיער שלי יחסית חלק (טיפהה גלי) אז ממש רואים שהוא מנופח.... אני נוראא ישמח אם תוכלו לעזור לי עם זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי...
רונן פלג25/03/2007ניתן להניח סרום על הקצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן רונן :)לאור24/03/2007
מה שלומך? לונג טיים...
כשהשיער דק... ניתן ליצור אשלייה של שיער מלא בלי השתלות או תהליכים מסובכים מידי?
חג שמייחחחח !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייייייייי טלטול
רונן פלג24/03/2007אני צריך לדעת את צפיפות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםרעות24/03/2007
בנוגע לפתיחת תלתלים...
-השיער נשאר בערך אותו דבר רק פחות נפוח?
-זה משנה את צבע השיער?
-איפה ממולץ לבצע את התהליך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
רונן פלג25/03/20071-הנפח יורד בשני שליש
2-צבע השיער אינו משתנה בצורה בולטת לעין הכי הרבה בחצי טון של התבהרות
3-במספרה מקצועית בלבד
4-תשלחי לי את איזור מגורייך ואוכל להמליץ לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל אבל נפוחרוני24/03/2007
שלום,
אני אהיה שמחה אם תוכלו לעזור לי,
יש לי שיער מתולתל יבש ונפוח.
לפעמים הוא מסתדר לפעמים לא , אני מרוצה מהתלתלים כאילו לא רוצה החלקה, אבל אני רוצה להוריד את הנפח ניסיתי הרבה מאוד קרמים וכולם עוזרים רק ל 10 דק' הראשונות ואז מתייבש.
תעייצו לי בבקשה על קרם טוב.
תודה מראש:
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל אבל נפוח
רונן פלג25/03/2007את צריכה לשלב עם הקרם לחות מוס נוזלי(גלייז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לצבוע לאדום לוהטדורית24/03/2007
תמיד הלכתי עם גוונים בהירים. לפני כחצי שנה צבעתי לגוון אדמדם שהיה
מאוד מוצלח אבל דהה במהירות. לפני שבוע הייתי אצל מישל מרסייה שצבע את השיער
לג'ינג'י עם גוונים בהירים וזה נראה ממש רע!. הבנתי שהוא משתמש בצבע נטול אמוניה
אשר הורס פחות את השיער. גוון עורי נוטה לצהבהב ואני רוצה לשנות את הצבע כמה
שיותר מהר. האם אפשר לעשות זאת כשבוע שבועיים לאחר צבע ? האם להתעקש
על צבע נטול אמוניה מבחינת בריאות השיער ? האם כדאי לנסות קודם שטיפה
באדום לוהט על מנת לדעת אם מתאים לי ואם כן אז רק אחרי פרק זמן
לעשות ממש צבע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית
רונן פלג25/03/2007את יכולה אפילו לאחר שבוע לבצע על הקצוות צבע/שטיפה שהוא נטול אמוניה בלבד הוא לא גורם לנזק להיפך הוא מטפח את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שירליאתת24/03/2007
כן.. עשיתי פעמיים פתיחת תלתלים.. זה עלה לי 250 שקל בפעם הראשונה, ובפעם השנייה הוא לא לקח כסף, כי אמרתי לו שזה לא עזר לי..
לי אישית, זה לא כ"כ עזר.. שיהיה לך בכל מקרה בהצלחה =]
והספרים כאן שבפורומים.... לא הגבתם להודעה הקודמת שכתבתי אתמול. אשמח לתגובה.. תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת [=
אדו24/03/2007היי ליאת תודה על התגובה!
את באמת אומרת שאפילו קצת זה לא עזר לך בלהפחית את הנפח? יש לך אולי תמונות של לפני ואחרי אני ממש נואשת :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לפתיחת תלתליםאדו23/03/2007
בכמה זה יכול לעזור להפחית את הנפח של השיער?
כמה זמן זה מחזיק?
ומה עדיף לעשות החלקת קלאסית או פתיחת תלתלים?
ומה ההבדל בין החלקה קלאסית להחלקה יפנית?
אני יודעת שיש לי הרבה שאלות ותודה רבה שאתם עונים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג23/03/20071-להוריד נפח לשליש
2-בשיער שעבר את הפעולה זה תמידי את צריכה להשלים שורש כל מספר חודשים תלוי בגודל התלתל שיוצא מהשורש
3-תלוי בצורך האישי שלך
4-החלקה יפנית פותרת אותך מהפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)