מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערבוב צבעיםרונה19/03/2007
צבע שיערי הוא דבש. שנים אני עושה פסים וגוונים על הבסיס הטיבעי שלי, אך לאחרונה אני רק צובעת את השורשים.הצבע שיוצא לי הוא בלונד כתום (למרות שאני צובעת בצבע בלונד הכי בהיר - יש לי פיגמנט אדום בשיער). השאלה שלי : האם ניתן להוסיף אבקת בלונדר לצבע ע"מ לקבל גוון יותר בלונד? רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערבוב צבעים
רונן פלג19/03/2007ברגע שתוסיפי אבקת בלונדר הצבע יהפוך להיות חומר הבהרה ותו לא היות והוא מאדה את הפיגמנטים של הצבע כבר בתוך הצלוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לקצוות שלי??עינבל19/03/2007
שלום לכם..
יש לי שיער תלתליפה - יבש מתולתל וצבוע
פעם ש-9חודשים עד שנה יוצא לי לעשות פתיחת תלתלים קלה!.. - של שוורצקוף..
כמובן שאני גוזרת קצוות - ועושה מסיכה של קרסטס, אבל אני לא מבינה איך זה שאחרי שאני גוזרת קצוות חודש אחרי זה שוב מתחיל לי קצוות שרופים ויבשים ומעצבנים שהורסים לי את צורת השיער
זה מתסכל מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לקצוות שלי??
רונן פלג19/03/2007במידה ואת מניחה קרם לחות עם איזה את משתמשת???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער ארוך ויפה ,הצבוע בבלונדורד18/03/2007
אני מעוניינת לצבוע לבלונד פלטינה בייבי
כיצד לבחור ספר טוב ? (המבחר עצום וכבר התבלבלתי)
וכיצד אדע שאותו ספר אכן משתמש בצבעים איכותיים ?
יש לציין שאיני רגילה למספרות , ואיני נוהגת לעשות פנים ולשחק בשיער יותר מדי...
תוכל לומר לי פלוס מינוס כמה זה צריך לעלות ? (שיער עד המותן)
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שיער ארוך ויפה ,הצבוע בבלונד
רונן פלג19/03/2007האם את מודעת לכך שבכדי להגיע לפלטין את צריכה לעבור פעולת הבהרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמיטל17/03/2007
שלום,
יש לי שיער דליל ודק מאוד.
רציתי לדעת האם החלקה יפנית תיפגע בו ותגרום לנשירה?
מומלץ בכלל לעשות החלקה במקרה כזה? איך השיער יראה אחרי שההחלקה תרד? הוא נשרף?
כמה עולה בערך טיפול כזה והאם יש מקום מומלץ?ושאלה אחרת, מה עושים עם שיער דליל ודק?? אני בת 25 וכבר מתחילות לי קרחות ויש לי שביל באמצע שכבר לא צומחות בו שיערות והוא מן קרחת...
בתודה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
רונן פלג17/03/2007עדיף שתגשי למעצב שיער מנוסה על מנת שיוכל לאבחן את השיער והקרקפת מקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל ויבששיר17/03/2007
יש ל שיער מתולתל הבעיה היא שהוא יבש ושרוף עם הרבה קווצות מפוצלים, והוא גם לא מסתדר בקלות. אני לא רוצה להסתפר מכיוון שהוא יתקווץ עוד יותר מאורך התספורת והיה ממש קצר ונפוח. בנוסף לכך הוא חלש ונושר בכמיות. אני אוהבת את עצמי עם תלתלים ולא רוצה לעשות פתיחת תלתלים או החלקה , האם יש לכם עצה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג17/03/2007את רוצה "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה"
חובה לגזור קצוות אחת למספר חודשים !!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפסת מישבש שיער קבוע לקירדניאל17/03/2007
מחפסת מיבש שיער כמו שיש בקנטרי
כזה שקבוע לקיר
עזרו לי בבקשה תגידו לי מאיפה אפשר ליקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
רונן פלג17/03/2007תעשי חיפוש בגוגל או בזאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובבמאמי16/03/2007
אני רוצה להסתפרר
עכשיוו אני מאריכה את השיער במיוחד
אני רוצה שמההתחלה של הראש זה יהיה קצר וככל שאני יורדת זה נארךך השיער שלמעלה זה יהיה קצר ולמטה זה יותר ארוך.. ישש לתספןורת הזה שםם אם משהוא הבין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובב
רונן פלג17/03/2007תספורת מדורגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לחזור לשטני בחזרה, אבל יש בעיהאור15/03/2007
במקור יש לי שיער שטני, רציתי לצבוע לחום דבש [חום בהיר כזה] והמוכרת נתנה לי צבע שלא טוב,
על השיער השטני שלי היה גוונים בלונדיניים גווני שמש כאלה והצבע פשוט עשה לי ג'ינג'י בשיער ולא כיסה את הבלונדיני בכלל [שזאת הייתה אמורה להיות המטרה]
בתחילת השבוע קניתי עם אמא שלי צבע שהמטרה שלו הייתה להכהות את השיער ולהעלים את הג'נגי ויצא לי שבשורשים וקצת אחריי יש לי אדום [כבר פחות עכשיו זה בלונד ג'ינגי] ובשאר זה חום אגוז.
יום ראשון אני הולכת למספרה כי אני רוצה לעשות "שטיפת צבע" שמעתי שיש כזה דבר,
שדיברתי עם הספר הוא אמר שזה בערך 3 % חמצן ושמשם אני יכולה לצבוע לכל צבע שאני רוצה,
ואני ממש רוצה לחזור לשטני.
אלה הבעיות:
1. האם אפשר בכלל לחזור לשטני אחרי השטיפה?
2. אם צבעתי לפני שבוע עם 4 % חמצן ושבוע [למרות שאחרי הצביעה שמתי מסכות וויטמנים לשיער] והשטיפה בשיער זה עודד 3 % חמצן זה לא יזיק לשיער?
[אני לא חושבת שהחמצן עדיין באחוז גבוה בראש שלי כי שטפתי המון כדי שהאדום ידהה]
3. אם ובמידה אני יבקש שאם אי אפשר לשטני משהו בגווני חום דבש קצת יותר בהיר ממה שיש לי עכשיו, הגוונים הג'ינג'ים לא יבלטו שוב?
אני ממש מיואשת ואני צריכה תשובה עד יום ראשון לפחות, עד לספר..
תודה מראש וסליחה על החפירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
רונן פלג15/03/2007צריך לבצע ניקוי פיגמנט כיום ניתן לעבוד עם חומרים עדינים ברכב הכימי שלהם ולאחר מכן לבצע צביעה עם צבע נטול אמוניה שהוא יותר יציב על השיער במיוחד אחרי פעולה כמו ניקוי/גוונים/הבהרה
בהצלחה
רונן פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שמפו ומרכך להשתמש?אפרת15/03/2007
שלום.
יש לי במקור שיער מתולתל ונפוח.
עשיתי השבוע פתיחת תלתלים, כך שהשיער פחות מנופח ומתולתל אבל עדיין...
אין לו הררבה ברק ולפני הפתיחה+תספורת היו לי הרבה קצוות מפוצלים.
הוא לא צבוע ולא כלום.
באיזה שמפו כדאי לי להשתמש לשמירה על בריאותו, לקבלת ברק ולהפחתת הנפח?
אם יש טיפים נוספים לטיפוח אשמח לשמוע!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שמפו ומרכך להשתמש?
רונן פלג16/03/20071-ליס אקסטרים של לוריאל פרופסיונל
2-אולאו רלקס של קרסטס
שתי הסדרות מתמחות בטיפול לאחר פתיחת תלתלים/החלקה והורדת נפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
חגית א29/10/2008שלום אני רציתי לדעת כמה עולה פתיחת תלתלים כל יום שאני יוצת מין הבית אני יוצת עם סער לא משאו ואם אתם שולכים לי תשובה אז תגידו איזה מרקך ושמפו לישתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אפרת18/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניה...
אפרת18/03/2007אני רואה שהליס אקסטרים מחליק את השיער ואני לא רוצה החלקה נוספת...
השני מאוד יקר: 150 ש"ח שמפו+שמן?
יש אופציות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילה
רונן פלג18/03/2007הוא מחליק את משטח השיערה ולא את השיער עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע וורודדקלה15/03/2007
שלום
אני מעוניינת לצבוע את קצוות שיערי בעצמי, בצבע וורוד בהיר (כזה שאין בחנויות כמו הסופרפארם). אני מעוניינת בצבע ולא בשטיפה..... איפה ניתן להשיג צבע כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
רונן פלג16/03/2007העניין קצת יותר מורכב מסתם לצבוע היות ולא קיים צבע שמסוגל להבהיר את השיער בבת אחת לורוד
קודם כל צריך להבהיר את השיער לגוון בהיר מאוד ולאחר מכן לצבוע אותו בגוון הורוד המיוחל
אני ממליץ שאת הפעם הראשונה תבצעי במספרה מקצועית בלבד לאחר מכן תוכלי לתחזק את הורוד בעצמך בעזרת צבע ורוד מסדרת ה"קרייזי קולור"שניתן להשיג בכל חנות לצרכי מספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע שיער ג'ינג'י בהיר לאדום אשאיציק15/03/2007
יש לי שיער קצוץ ואני מעוניין לצבוע אותו. הצבע המקורי שלי הוא ג'ינג'י יחסית בהיר. בכדי לצבוע אותו לצבע אדום אש צועק ורועש מה עליי לעשות במידה ואני רוצה לעשות שאת לבד בבית? האם יש לצבוע אותו קודם לבלונד (עם בלונדר) או שאפשר פשוט לערבב את הצבע עם מי המחצן?(9%) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריה
זאב לוין18/03/2007יש להשתמש בחומר הבהרה ואח"כ בצבע אדום, מומלץ לעשות זאת אצל מעצב שיער מוסמך ולא בבית,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להאריך שיער מהר?נטלי15/03/2007
שלום,
אני רוצה להאריך את השיער שלי שיהיה עד תחילת המותניים (הוא עכשיו קצת יותר ארוך מהכתפיים, והוא מין מתולתל גלי כזה), אבל אני לא רוצה שיהיו לי קצוות מתפצלים או שיער שביר ולא בריא.
יש איזשהם ויטמינים שכדאי לקחת כדי שהשיער יגדל יותר מהר או שפשוט יהיה בריא יותר?
בתודה,
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
זאב לוין18/03/2007על מנת שהשיער יצמח יותר מהר יש לספר קצוות פעם ב3-4 חודשים ומומלץ להשתמש בשמפו + מסירה לשיער יבש של S.P. של WELLA
בהצלחה
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהאריך שיער במהרה
ויקטוריה29/09/2009אני חולמת על שיער ארוך כל חיי אבל לפני מספר חודשים עשיתי טעות חמורה,הסתפרתי קצר יחסית וגם עשיתי הבהרה,מה שגרם נזק לשיער,הוא יבש בקצבות,דליל נורא ומה שהכי עצוב קצר ולא מתארך. אני נורא עצובה בגלל זה,כי שיער ארוך מחמיא לי מאוד ועכשיו אני חוששת שלא יתארך לעולם. בבקשה,תעזרו לי. מה עלי לעשות כדי שהשיער שלי יגדל ויתארך מהר ככל שאפשר? לאכול משהו מסוים אולי שיש בו ויטמינים הדרושים לכך או להישתמש באיזה תכשיר מיוחד?
בבקשה,תעזרו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תלתלים ואני מסדרת אותם ...שני15/03/2007
כשאני יוצאת בעזרת דיפיוזר, וזה באמת נותן לי תוצאה מרהיבה ואני
זוכה להמון מחמאות.
אבל לפעמים לא כ"כ מתחשק לי להחזיק במשך חצי שעה את הפן וזה..
אני רוצה להסתפר אבל מפחדת, יש שיטות אחרות לסדר את השיער?
\[ד"א פן לא מחזיק לי בשיער..]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
זאב לוין15/03/2007הי שני,
שיטה נוספת לשיער מתולתל היא ביצוע החלקה יפנית עם הבחנה מקדימה, לגבי תספורת- אין מה לפחד, תמיד תוכלי להתייעץ עם מעצב השיער לפני התספורת
בהצלחה
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחס וחלילה החלקה יפנית!! אני אוהבת
שני18/03/2007את התלתליםם שלי מדי פעם לפעם! אני לא רוצה שיהיה לי שיער חלק לתמיד רק מדי פעם כדי לשנות ולגוון. אבל לא צריל להיסחף ולעשות צעד דרסטי כמו החלקה.
לאיזה מקום אתה ממליץ לי לפנות כדי לקבל ייעוץ הולם? אבל שיהיה מקום טוב. ולא איזה חלטוריסט בשרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיום ........
רונן פלג19/03/2007יש קרמים שמורחים אותם על השיער לפני ביצוע הפן ובכך הם מגינים על השיער מנזקי החום של פן/טוסטר וגם עוזרים בשימור הפעולה לאורך זמן
אפשר להגדיל ראש ובסוף התהליך להניח סרום/טיפות סיליקון ךמניעת לחות וסגירת קצוות מפוצלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא עניתם לי.. \=
שני25/03/2007וזה לא קשור לקרמים...
פאנים לא מחזיקים לי בשיער... לאחר פחות מכמה שעות השיער חוזר למקור שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בפאה נכריתאריה14/03/2007
שלום
אשמח לקבל מידע על חומר שמשביח שיער שהוא יבש או מתנפח שהוא עמיד לאורך זמן, חשוב לי שהחומר לא יורד בשטיפה,
במידה ולא קיים אני אשמח לקבל מידע אודות אנשים שעוסקים בפיתוח מוצרי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריה
זאב לוין15/03/2007הי אריה, תנסה לעשות חיפוש ב"גוגל".
בהצלחה
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער אסוףמירית14/03/2007
שלום,
יש לי בעיה שהייתי שמחה אם תמצא לה פתרון, יש לי פנים מאוד יפות ואני מאוד רוצה לאסוף את השיער אבל יש לי בעיה קטנה שהשיער שלי מלא והמצח שלי נראה מאוד משורטט עד כדי שנראה שאני שמה פאה ( וזה מטריד...) הייתי רוצה שתמליץ לי על מכון מסויים לדילול השיער באיזור המצח ( בלייזר לפי מיטב הבנתי לא ניתן לעשות זאת) או איזשהוא קרם מיוחד.... תודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
רונן פלג16/03/2007אני צריך שתשלחי לי תמונה בשיער אסוף במידה ואת מתביישת במסגרת הפורום את יכולה ישירות למייל שלי [email protected] ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)