מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירהמור07/04/2007
שלום רונן
אודה לך אם תוכל לעזור לי בעניין הזה..
לפני שנה בערך התחילה לי נשירה שהותירה לי לבסוף שיער די דליל..
כעת..הנשירה הפסיקה בצורה משמעותית בזכות כדורי "רנסנס" שאני לוקחת כל יום...
כעת..איך אוכל לטפל בדלילות?
לפני כמה ימים קניתי תכשירים של קרסטס לחיזוק השיער ..
האם זה יוכל לעזור ולהחזיר לי את השיער המלא?
יש לי ממש איזורים קטנים שצפיפות השיער בהם ממש מועטת..
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
רונן פלג07/04/2007האם גילית את מקור הנשירה? האם עשית בדיקות דם מקיפות שכוללות B12 ותפקודי בלוטת התריס? תפרטי לי בבקשה אילו מוצרים ספציפיים רכשת מה"קרסטס"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה המשך
מור07/04/2007קודם כל תודה רבה על התשובה:]
ואני משתמשת בשמפו של קרסטס שנקרא מסדרת בן פרבנסיון שזה אמבט חפפה להזנת שורשי השיער וגם באקטיוור 7 שזה ללא שטיפה..
ולא,לא עשיתי את הבדיקות משום שהנשירה הופסקה כמעט לגמרי
נושרות לי בערך 10 שערות ביום..
אבל עדיין..השיער ניזוק מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
רונן פלג07/04/20071-את השמפו יש להשאיר כ-3 דקות על הקרקפת בזמן החפיפה
2-את האקטיוור 7 עדיף להניח כל יום לפני בשינה כאשר הגוף המצב מנוחה טוטאלית ואל תשכחי לעשות עיסוי קרקפת עם כריות האצבעות למשך כ 2 דקות על מנת ליצור המרצה של מחזור הדם והחדרה טובה יותר של החומר לקרקפת
3-אני צריך לדעת איזה שיער יש לך חלק/גלי/מתולתל/עבה/דק/רגיל/צבוע/טבעי/ארוך/קצר ?
על מנת שאוכל להמליץ לך על חומרים נוספים מאותה הסדרה שמתאימים לך ספציפי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג שיער
מור07/04/2007אממ יש לי שיער דק ,גלי..למעלה הוא יותר גלי-חלק ולמטה נהיה יותר תלתלים אבל עדיין ..תלתלים פתוחים כאלה לא מכווצים ..
אני מצרפת קישור עם תמונה..
כמובן שבתמונה אני עם פן
אבל תוכל לראות כך את אורך השיער
http://img339.imageshack.us/my.php?image=fil1074xt2.jpg* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים מהממיםאמירה06/04/2007
שלום- אני מתולתלת פעם אחרונה שהסתפרתי היתה לפני כמעט שנתיים ומאז השיער שלי רק נראה קצר ומכווץ. איך מאריכים שיער? מה עוזר כלומר לשיער להתארך? האם שומנים מסוימים כן מאריכים- מה מומלץ ?אנא עזרתכם דחוווווווווף......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמירה
רונן פלג07/04/2007ממש קשה להבין אותך האם הסתפרת קצוץ?מאיזה אורך התחלת להאריך?
תקחי בחשבון ששיער צומח כ-1 ס"מ בממוצע רוב הסיכויים בגלל שהוא מתולתל אז הוא פשוט צומח לרוחב וברג שיהיה ארוך הוא יקבל את ה"כובד" כלפי מטה ס-ב-ל-נ-ו-ת ! ! !
בכל זאת עדיף שתסתפרי כל 4-5 חודשים אפילו במינימליות על מנת ליצור תחלופה לקצוות השרופים
ובכך לא תאטי את קצב הצמיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים מהממים- אמירה
אמירה09/04/2007אני מסתפרת פעם ב 4חודשים- ולא הסתפרתי קצוץ אלא לפי האורך שיש לי היום- כשאני יוצאת מהמקלחת השיער שלי מגיע עד תחילת הגב- משהו כמו 5 ס"מ אבל כשזה מתייבש אז מתכווץ עד הכתפיים- זה כבר תקופה ארוכה כך.. אולי תמליץ לי על איזה חומר או מסכה טבעית ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער שלי כבר בלונדיניורד06/04/2007
פסים , ורציתי מעט יותר להבהירו .
וללא קשר קראתי בכתבתך (טיפים לבלונדיניות) על כך שכאשר בוחרים מספרה טובה
אין חשש לצבוע לבלונד כי ספר איכותי מתחשב בבריאות השערה .
לא הייתה כאן לגבי התלבטות הצבע !
אלא כיצד לבחור בספר איכותי כשיש מבחר גדול של מספרות
וכולם משקיענים .
זה הכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער שלי כבר בלונדיני
זאב לוין06/04/2007מהאופן שבו המעצב מייעץ לך לגבי כל שינוי שתירצי לעשות ניתן לדעת אם המעצב מיקצועי או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
רונן פלג07/04/2007תאמרי לי את איזור מגורייך ואנסה לכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג שיערשמרית05/04/2007
שלום,
יש לי שיער רגיל-יבש. לפעמים יש לו ימים שהם בסדר ולפעמים הוא נראה נורא יבש. האם השימוש בשמפו שמוגדר - "לשיער יבש מאוד ופגום שעבר טיפולים כימיים" (של שוורצקופ) - יכול להזיק לשיערי? הוא אומנם יבש לפעמים (במיוחד אורכי השיער והקצוות) אבל לא עבר טיפולים כימיים. עשיתי גוונים ללא שינוי הצבע הטבעי שלי לפני כ4 חודשים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית
רונן פלג05/04/2007אין שום בעיה כדאי שתשלבי מרכך מאותה הסדרה היות וכל חברה מאזנת PH בהתאם לחומר שהיא מייצרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי ב19/3 כיצד לבחור ספר טובורד05/04/2007
ושאני מעוניינת לצבוע לבלונד בייבי .
ההודעה שלי הייתה :
" אני מעוניינת לצבוע לבלונד פלטינה בייבי
כיצד לבחור ספר טוב ? (המבחר עצום וכבר התבלבלתי)
וכיצד אדע שאותו ספר אכן משתמש בצבעים איכותיים ?
יש לציין שאיני רגילה למספרות , ואיני נוהגת לעשות פנים ולשחק בשיער יותר מדי...
תוכל לומר לי פלוס מינוס כמה זה צריך לעלות ? (שיער עד המותן)
תודה מראש ! "
ומה שענית לי זה : האם אני מודעת לעובדה שאצטרך הבהרה ...
כן, אני מודעת - אך מדוע לא לענות על שאלת השאלות - שהיא עניין הספר, המספרה - וזה מה שרציתי לדעת ! אפשר לענות מכל הלב ולעניין , ולא לקמץ בתשובה שהיא משפט !
וכלל לא עונה על השאלה .
כל שרציתי לדעת - כיצד בוחרים ספר טוב !
אז אם אתה עונה שאלה בשאלה - היכן העזרה בתור מומחה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם כל הכבוד גברת יקרה
רונן פלג05/04/2007אנחנו כאן על מנת לעזור ולהביא אנשים במודעות שלהם לאיכות שיער טובה ובריאה וגם במצבים מסויימים בהם הם מתלבטים פשוט "לפקוח להם את העיניים"במיוחד כשמדובר בפעולות כימיות מורכבות ואפילו אגרסיביות אז.........לפני שאת שוללת בהינף של "קליק "במקלדת תספרי עד 10
ואז ..אולי..תשאלי ...למה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן!אני05/04/2007
ביקשת שאני אשלח לך תמונה של השיער למייל..קיבלת אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעיונך שלחתי
רונן פלג05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לקראת חתונהאבישג05/04/2007
שלום רב!
בקרוב אני מתחתנת, ובמסגרת זו אני גם עושה תסרוקת בשיער.
השיער שלי הוא שטני- בלונדיני, בחיים לא צבעתי או עשיתי גוונים.
האם עשיית פן לשיער כולל תוספת חומרים שונים, תגרום לשיער להיראות שומני, רטוב ואף כהה יותר?
אם כן, האם כדאי לעשות "שטיפה" לשיער מה שיתו גוון בהיר יותר? האם ישנה שטיפה שיורדת לאחר מס' חפיפות?
אשמח אם תייעצו לי,
תודה רבה,
אבישג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישג
רונן פלג05/04/2007זה בכלל לא מחייב שמעצב השיער ישתמש בחומרים שומניים במידה והתסרוקת שלך מבוססת על שיער אסוף אז טבעי היותר שהאיזור האסוף יראה יותר כהה זה כמו הבדל בין רטוב ליבש .
לגבי השטיפה -ברגע שמבהירים שיער אם בשטיפה ואם בצבע השיער תמיד ישאר בהיר באיזור הצבוע הוא לעולם לא יכול להתכהות מעצמו רק בפעולה הפוכה מבהיר לכהה וגם רק אם הצביעה בוצעה עם צבע נטול אמוניה ועם אחוזי חמצן מאוד נמוכים
מה שכן את יכולה לעשות גוונים בשיער בשיטת התוספות בהלחמה ולאחר האירוע פשוט להוריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחן עיוני בעוד שבועליאור05/04/2007
שלום, אני מסיימת קורס של עיצוב שיער ויש לי מבחן בעוד שבוע..ב- 12.4.07 ... רציתי לדעת אם למישהו יש דוגמא של מבחן כזה ??? שאני אדע למה לצפות ???
בבקשה למי שיש .....אני אשמח מאוד !!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בספר ...
רונן פלג05/04/2007לימוד של משרד העבודה יש לך דוגמאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע בשיערויקי05/04/2007
שלום רב
אני רוצה מאוד לשנות את צבע שיער שכרגע הוא שתני עם גוונים של בלונד
לשחור סיני
אני בעלת עיניים ירוקות וגוון עור בהיר +
כלומר יש לי פיגמנט כהה בשמש אני לא נשרפת
האם זה יתאים לי.
?
מעבר לזה שזה נוקשה?
רוצה שינוי דרסטי ונראה לי נחמד לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון..
רונן פלג05/04/2007שזה שינוי דרסטי אך את לא חושבת קיצוני מדי??!! וכמו שאת בטח יודעת צבע זה קטע אופנתי ואופנה היא מאוד דינמית ומשתנה מתקופה לתקופה אז מה תעשי אם פתאום יבוא יותר בהיר ?
הבהרה??!!!!!!! הרי זה שיער ולא פלסטלינה !!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יודע מה לעשות בשיעראדיר04/04/2007
אני מחר הולך להסתפר ואני לא יודע מה לעשות
עד עכשיו היה לי קוצים אבל לא אהבתי אותם אז שמתי כובע במשך שנה.
עכשיו הגיע הזמן להסתפר הפנים שלי רזות וקוצים זה לא יפה
ואני אוכל סרטים מה לעשות בשיער ואני לא יודע.
יש המלצות מה לעשות בשיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדיר
רונן פלג04/04/2007מה דעתך על כמה גוונים ותספורת מעוצבת בסגנון אנגלי קצר עם שפיצים לכוון הפנים כאשר הפוני מאוד קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי
אדיר05/04/2007אני צריך לראות תמונה איך זה יראה כדי לדעת.
ואני לא רואה שיהיה סער בסמוך לפנים.
אנלדע מה לעשות אני משתגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן Zיתמרים04/04/2007
אם אני ישים שמן זית בשיער ולא בקרקפת האם זה טוב לשיער יועיל לו יטפח אותו?<
חשוב לציין שאני בת 16 וצבעתי את השיער לחום כהה שוקולד
אני רוצה טיפים לשיער יפה.
בנוגע לחפיפות כמה מומלץ ממה להימנע? וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג04/04/2007*סירוק עדיף על הברשה.
*חפיפה כל יום אינה גורמת לנשירת יתר של השיער
*שפשוף וניגוב חזקים של השיער מזיקים לו. מומלץ ליבש את השיער על ידי כריכת מגבת עליו (בסיגנון תרבוש) ללא שפשוף או משיכה.
*חשוב לשטוף היטב את שאריות השמפו מהשיער לאחר חפיפה. שאריות שמפו מפחיתות מהברק של השיער ועלולות לגרום לקשקשים.
* מי ים ומי בריכה עם כלור מזיקים לשיער. מומלץ לשטוף אותם מהשיער מיד לאחר היציאה מהמים.
*רצוי לסרק במסרק רחב שיניים ולא להבריש שיער רטוב.
*למרוח קרם לחות על שיער חפוף ולסרק על מנת שהקרם ימרח על השיער בצורה אחידה
*שיער מתולתל עדיף לחפוף בבוקר ולא לישון עם שיער רטוב
*שמן (זית,פישתן,מרוקאי וכו') רק גורמים לאשלייה של שיער רך ומבריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוג שיערדנה04/04/2007
אני ספרית חובבת ללא השכלה פורמלית בתחום,הייתי מעוניינת בהסבר לעיצוב שיער למדורג. אשמח לצפות בסרטון הדגמה בקישור המתאים. חג חרות שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג04/04/2007במישל מרסייה קולג' נפתח בקרוב קורס לספרים חובבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת גוון שער מתאים לצבע הפניםאופיר03/04/2007
אני שחומה וייש לי פנים קטנות העורך שער שלי עד לכתפיים אייזה צבע בשער ייכול להתאים לי
אני סומכת עליכם ועל הטעם שלכם-אשמח אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
רונן פלג03/04/2007יש קשת רחבה של צבעים חמים שיכולים להתאים לך אדום נחושתי,חום דבש,מהגוני,חום שוקולד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יכול להיות..אלה03/04/2007
שלום,
יש לי שיער מתולתל ונפוח (לצערי), איך זה יכול שכשאני יוצאאת ממקלחת השיער מתולתל והכל, וכשאני לא מיסתרקת, אבל כשאני מיסתרקת הוא נהיה עודד יותר נפוח! ובגלל לא מתולתל ולא יודעת מה,
ואי אפשר לא להיסתרק כי יש ימים שממש רואים את זה ואי אפשר לצאת ככה מהבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
רונן פלג03/04/2007טבעי לחלוטין שזה קורה שיער מתולתל לא מסרקים על יבש על אחת כמה וכמה לא מברישים עם מברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול בבקשה לייעץ
אלה03/04/2007אז אתה יכול בבקשה לייעץ לי, כיצב להבריש ולעמליץ מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
רונן פלג03/04/2007*סירוק עדיף על הברשה.
*חפיפה כל יום אינה גורמת לנשירת יתר שלהשיער
*שפשוף וניגוב חזקים של השיער מזיקים לו. מומלץ ליבש את השיער על ידי כריכת מגבת עליו (בסיגנון תרבוש) ללא שפשוף או משיכה.
*חשוב לשטוף היטב את שאריות השמפו מהשיער לאחר חפיפה. שאריות שמפו מפחיתות מהברק של השיער ועלולות לגרום לקשקשים.
* מי ים ומי בריכה עם כלור מזיקים לשיער. מומלץ לשטוף אותם מהשיער מיד לאחר היציאה מהמים.
*רצוי לסרק במסרק רחב שיניים ולא להבריש שיער רטוב.
*למרוח קרם לחות על שיער חפוף ולסרק על מנת שהקרם ימרח על השיער בצורה אחידה
*שיער מתולתל עדיף לחפוף בבוקר ולא לישון עם שיער רטוב
** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואאם..
אלה04/04/2007אוקי, ואם למשל אני קמה בבוקר,
וכמו לכולם הישער מבולגן מה ליעשות? לא להיסתרק?
תודה מראש,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
רונן פלג04/04/2007פשוט תחפפי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחגל03/04/2007
השיער שלי הוא גלי, נוטה למתולתל ונורא עבה ונפוח.
אשמח אם תייעצו לי מה לעשות כדי שהוא לא יהיה נפוח. כל פעם שאני יוצאת מהבית עם שיער פזור אני פשוט אוספת אותו לקוקו וכבר נמאס לי!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
רונן פלג03/04/2007את יכולה לעשות החלקה קלה ובכך את משאירה את המבנה הגלי בשיער ומורידה את הנפח בשיערך לשליש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
גל05/04/2007כמה יעלה לי לעשות החלקה קלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש.....
רונן פלג05/04/2007לא משנה כמה כי אם את צריכה את זה ורוצה את זה אז את ה"כמה" תמיד אפשר לארגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)