מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..מיכל..03/04/2007
קודם כל, חג שמח וכשר לכולן :)
אני מעוניינת לעשות החלקה יפנית ויש לי שאלות בנושא:
1. לאחר ההחלקה, יש אפשרות לצבוע את השיער?
2. ניתן לעצב את השיער כרצוני? זאת אומרת לפעמיים לסלסל?
3. איך השיער נראה לאחר שההחלקה כבר פגה? האם השיער נהרס במידה ניכרת והאם יש לכך השלכות נוספות..?
בנוסף, אודה לכם מאוד אם מישהי/ו יכול להמליץ לי על מקום באזור הדרום שעושה החלקה יפנית טובה במחירים סבירים.. ואם אינכם מכירים מקום בדרום, ת"א זה גם בסדר.. :)
תודה רבה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג03/04/20071-ניתן לצבוע לאחר שבועים מיום ביצוע ההחלקה או שלושה ימים לפני
2-כל תספורת,תסרוקת שמתאימה לסגנון חלק
3-באיזור שבו בוצעה ההחלקה זה תמידי משלימים את השורשים בלבד אחת ל-4-10 חודשים
הדבר תלוי בגודל התלתול שלך ובקצב צמיחת השיער
4-חשוב !!!! לפני ביצוע הפעולה על מעצב השיער לבצע איבחון מקדים על קבוצת שיער קטנה בכדי לבדוק את יכולת העמידות של שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת עצמיתענת03/04/2007
היי
ביתי בת ה15 עם שעיר ממש ממש ארוך(עובר את הטוסיק.) היא רוצה להסתפר אבל בתנאי שאני אעשה זאת. בשום אופן לא רוצה לששמוע ממספרה.
שמעתי פעם שאפשר לעשות דרוג לשיער ארוך בדרך פשוטה -לעשות קוקו גבוה,להוריד ראש מטה,ולספר.
האם זה מדוייק?
יש עיצה אחרת איך לספר אותה קצת מדורג לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
רונן פלג03/04/2007זה כמו שתבקשי מרופא שיניים שידריך אותך לעשות טיפול שורש בעצמך -את מבינה את רמת האחריות ? ואם זה לא יהיה מוצלח ?...........וכו..
עדיף שתגשי למספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעראורטל03/04/2007
היי...יש לי שאלה-מאז ומתמיד הסתפרתי קצר,באורך הכתפיים,בחיים לא היה לי שיער ארוך,ועכשיו החלטתי להאריך.השיער שלי גלי ועבה מאד,ממש בעייתי.עשיתי פעמיים החלקה רגילה ו3 פעמים דילול בשנתיים האחרונות.השאלה היא כזו-באיזה קצב שיער מתארך בדר"כ(עכשיו הוא מגיע לי אל מעבר לכתפיים),האם הדילולים שעשיתי פוגעים ביכולת שלו להתארך,והאם יש לכם טיפים לתת לי בנושא??.תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל
רונן פלג03/04/2007שייער מתארך כ-1 ס"מ בחודש בממוצע
אישית אני לא דוגל בלדלל שיער הדבר גורם לשיער להיות יותר קל ובכך הוא יוצר נפח מוגדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע לשטיני מבלונדשרי03/04/2007
היי ,
השיער שלי צבוע בבלונד אחרי הבהרה אני שטינית במקור ההבהרה קרתה בטעות של ספר . רק רציתי גוונים .עכשיו אני רוצה לחזור לגוון שטיני כי הבלונד נורא מחוויר אותי אבל הבעיה היא שאמרו שיש מצב שאחרי הצביעה השיער שלי יהיה ירוק ? ואני צריכה לצבוע בגונים אדומים אבל אני לא רוצה אני רוצה לחזור לשטיני מה לעשות תוכל לעזור לייעץ לי? תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג03/04/2007ניתן להשתמש בצבע נטול אמוניה ובגווני צבע חמים (לא אפורים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנט כתום דחוףףףףףףףףףשרי03/04/2007
שלום רב,
הבעיה שלי היא כזאת אני במקור בהירת שיער בלונד שטיני בדרך כלל הייתי עושה גוונחם בלונדינים בשיערי וזה היה משתלב וטבעי אבל לרוע המזל הספר האחרון שעשה לי זאת "חמצן לי את כול השיער" כנראה שהוא לא ידע מה ההבדל בין פסים בשיער להבהרה כוללת !
הלכתי לספר אחר שצבע את השיער לבלונד ועכשיו אני צבועה שצבעתי שורשים לבד בבית ראיתי שאני ממש יוצאת ג'נג'ית בשורש וזה לא התקרב לבלונד זה נראה מכוער ולא יפה מעצב שיער אמר לי שיש לי כנראה פגמנט כתום אבל אני כבר מפחדת לצבוע במספרה אחרי מה שהספר עשה לי אני אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי מה לעשות זה ממש דחוף תודה אוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנת
רונן פלג03/04/2007היכן את גרה על מנת שנוכל לכוון אותך למספרה מקצועית שבאמת מבינה בכימיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני גרה ....
שרי06/04/2007היי אני גרה בתל אביב לאן תוכל להפנות אותי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסנת
רונן פלג07/04/2007"מישל מרסייה" סניף בן יהודה תבקשי מהפקידה שמישל יאבחן אותך באופן אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת צבע משיער הראשיוסי31/03/2007
צבעתי את שיערי בצבע שחור וזה ניראה נורא , התוכלו ליעץ לי איך מחזירים את הצבע המקורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
זאב לוין01/04/2007אפשר להוריד את הצבע בהבהרה אך לאחר פעולה כימית הצבע לא יכול טבעי אף פעם
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנט כתוםנוגה31/03/2007
היי
אני כבר בערך שנה וחצי צובעת את השיער לבלונד שלא כל כך יוצא כמו שצריך
יש לי שיער מאוד כהה ... הספרית שלי משתמשת ב 12% חמצן ובצבעי סדרה מבהירה , אבל עדיין זה לא ממש יוצא בלונד כלומר בשורש ובחלק העליון של השיער זה יוצא כל הזמן כתום.. וגם אם זה יוצא טוב בהתחלה לאחר החפיפה הראשונה זה חוזר להיות כתום.
בפעם האחרונה שהספרית צבעה לי היא השתמשה ב2 שקיות הבהרה וצבעים וחמצן 12% אך למרבה הפלא השיער יצא כתום כמו שבחיים הוא לא היה.. היא מיד צבעה לי בצבע אפרפר והבלונד יצא טוב... אבל לאחר שבוע אחרי החפיפה הראשונה או השנייה זה חזר לממש כתום...
מה אני יכולה לעשות כדיי זה לא יהיה כתום?? יש פתרון?
והאם השמפו הזה ששומר על הצבע או משהו כזה יכול לעזור לי?
בתודה
נוגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
זאב לוין01/04/2007אם הצבע עדיין כתום אפשר להוסיף בשורש גוונים בהירים ומומלץ להתשמש בשמפו סילבר לשיער בלונד וזה יכול לתת לך תוצאה נהדרת
לא מערבבים בשום אופן שקיות הבהרה עם צבע
בהצלח וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נוגה02/04/2007תודה רבה,
אז אתה בעצם ממליץ לי לעשות צבע עם צבעי סדרה מבהירה וחמצן 12%
ללא הבהרה? או שעדיף הבהרה? כי כמו שאמרתי זה עדיין לא התוצאה המושלמת בעייני.
אם הספרית הייתה משתמשת רק בשקית ההברה ללא הצבע זה היה יוצא יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת שיערטלי31/03/2007
שלום לך
אני עשיתי תוספת שיער עם חרוזים האם זה פוגע בשיער שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
זאב לוין01/04/2007במידה ואם העבודה בוצעה כמו שצריך אז ממש לא
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אדע אם מתאים לי פונירווית30/03/2007
יש לי שיער מתולתל אמנם , אבל הוא חלק למעלה ולא עושה בעיות.. אז החלטתי ללכת על זה ... אני רק מפחדת שזה לא יתאים לפנים שלי .. איך אפשר לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
רונן פלג30/03/2007במידה ויש לך מצח יחסית גבוה ופנים לא עגולות מדי אז רוב הסיכויים שיתאים לך פוני
יתרה מכך את יכולה לשלוך תמונה שלך לקביעה יותר מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן פלגמרים29/03/2007
אחרי שאני יוצאת מהמקלחת והשיער מתייבש הוא נראה נוראי :לא לח, כל השיער קצוות מפוצלים.הקיצר שיער זוועה
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג29/03/2007אני צריך לראות תמונה של השיער מקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מספרים...אירית28/03/2007
היי רונן...
הבעיה שלי היא כזו:צבע השיער הטיבעי שלי הוא חום בינוני ואני צובעת את השיער שלי כבר כמעט 7 שנים לשטני ומידי פעם מגוונת בין בלונד בינוני של מס7 לבין מס 8.. כמה שנים אחרונות השיער שלי התחיל לדהות אחרי צביעה ולקבל "ירקת וצהבת בשיער" כמו שהספר אמר לי, ועכשיו לא משנה במה אני צובעת ממשפחת הצבעים של השטנים זה בסופו של דבר מגיע לירקת הזאת מה שבעבר לא היה, המליצו לי להשתמש בגוון טיפה אדמדם כדי לשבור את הירקת במס 8.04 ולאחר מכן לצבוע ב8.32 בצבעים של אינדולה, מה דעתך, האם זה יכול לעזור לי להיפטר מהירקת אם לא מה כן??כל ספר שהלכתי אליו אפילו במספרות הטובות ביותר לא הצליחו לעזור לי בבעיה..מה אתה ממליץ לי לעשות...?
בבקשה תעזור לי..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית
רונן פלג29/03/2007באופן עקרוני את השורש צובעים בצבע רגיל ואילו את הקצוות בצבע ללא אמוניה באותו הגוון שנצבע השורש מעבר לכך חסרים לי פרטים נוספים על מנת שאוכל לעזור לך להגיע לתוצאה מושלמת שאותם אוכל להשלים רק לאחר בדיקה על "חי" של שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן...
אירית29/03/2007מה ז"א צבע ללא אמוניה..? איך אני יכולה לעשות את זה עם צבע ביתי...זה אפשרי..?
ואיפה אתה נמצע כדי שאוכל לבוא אליך...?
תודה על העצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית
רונן פלג29/03/2007יש לך טלפון בכותרת מתחת לתמונה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות !אדו27/03/2007
-האם עשו אצלכם הרבה אנשים פתיחת תלתלים?
- איך יצא, האם זה באמת עזר להפחית את הנפח ונראה יותר טוב?
-יש לכם אולי תמונות של אנשים שעשו מהלפני והאחרי?
-תוכלו לשלוח לי תמונה של המפסרה שלכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדו
רונן פלג28/03/2007תשלחי לי את המייל שלך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערללה27/03/2007
שלום,
אני מעוניינת להאריך את השיער שלי אבל הפעם לעשות את זה נכון ולספר קצוות באופן קבוע. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעשות קצוות כשרוצים להאריך את השיער.
ושאלה שנייה:
עדיף סאן אין או הבהרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללה
רונן פלג28/03/2007*כל3-5 חודשים
*לאיזה מטרה ? לאיזה תוצאה את רוצה להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספרהרותם27/03/2007
אני גרה באשקלון- אתם יכולים להמליץ לי על מספרה טובה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספרה
רונן פלג27/03/2007אני לא מכיר מספרות באשקלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מיוחדת עד מאוד!אני27/03/2007
לאחר סבבים אצל מס' ספרים רבים, אובחנתי על ידם כבעלת שיער יבש *מאוד* (יש לציין ששיערי לא עבר שום תהליך כימי כלשהו, אלא זהו טבעו של השיער שלי).
שפכתי מאות שקלים על תכשירים מיוחדים של מספרות (לאחר שהתכשירים המוצעים בפארמים השונים העלו חרס ביעילותם) שלא עזרו לי במאום!
הסבירו לי שהשיער שלי יבש מאוד מאוד מטבעו, זה המרקם שלו ולכן הוא כ"כ בעייתי!
השיער שלי מתולתל, דליל אך נפוח (לאחר המקלחת הוא מאוד מאוד מאוד דק- יוצא לי צמה כמו של מקל, אבל כשהוא מתייבש הוא מתנפח למימדים מפחידים, אבל זה לא מפריע לי..אני אוהבת את הצורה של התלתלים שלי, הם חצי בקבוקים, חצי פתוחים), אני נוהגת לגזור קצוות כל 3 חודשים ומקפידה על מסיכה פעמיים בשבוע, אבל...שום דבר לא עוזר, לא קרמים, לא מוסים, לא מסיכות טיפוליות או טבעיות ולא טיפות סיליקון!
השיער פשוט יבש בצורה נ-ו-ר-א-י-ת! קוללתי בשיער מהמרקם הגרוע ביותר!
מה אתם מייעצים לי לעשות? אני כ"כ מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאפילו
אני27/03/2007השתמשתי בסוגים שונים של שמנים (שמן פשתן, שמן מרוקאי ועוד..) והם רק עוד יותר ייבשו לי את השיער..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
רונן פלג27/03/2007תשלחי לי תמונה למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)