מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עידכון - ג'ל לשיער עם ויטמיניםבחור13/04/2007
שלום אז ככה קניתי ג'ל לטיפוח ועיצוב השיער (הוא יקר)
הג'ל הזה הוא עם ויטמינים E . B2. B6. B9. B12. ופרוטאין
1). רציתי לדעת אם הויטמינים האלו תורמים לשיער ?
2). האם הג'ל הזה שונה במידת הנזק שעושה לשיער מג'לים אחרים שעולים 15 ש"ח ?
3). ווקס פחות מזיק לשיער מג'ל ?
הסתכלתי ברכיבים וחיפשתי מידע בגוגל אז לא ראיתי רכיב חלב אולי הרכיב TWEEN 20 הוא חלב
רשימת הרכיבים:
CARBPOL 990
PVP K90
TRIETHANOLAMINE
ALCOHOL SD 40
TWEEN 20
METHYL PARABEN
PROPYL
FRAGRANCE
ALOEVERA
TOCOPEROL
PROTEIN
VIT E. B2.B6.B9.B12
בבקשה תענו לכל 3 השאלות .(וגם המלצה האם כדי להמשיך לקנות אותו מבחינת שמירה על השיער)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מר בחור
רונן פלג14/04/2007לא צריכה להיות בעיה כל שהיא בשימוש עם הגל אישית הייתי מעדיף להשתמש עם גל נטול אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים, לעיצובבאלה13/04/2007
שלום
ויש לי שיער מתולתל יש ונפוח, כמו לרוב הבנות אני רואה בפורום.
למשל אני יוצאת ביום שישי, מה אני יכולה לעשות עם התלתלים שלי?
המליצו לי.
וגם, אם אני חופפת ושמה קרם+מוס ויוצאת השיער אחרי כמה זמן מתייבש,
איזה חומר אוכל לשים כדי שיראה רטוב לאורך זמן ארוך יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
רונן פלג14/04/2007גלייז תפוחים של פול מיטשל,דיזיינר תלתלים של אינדולה ניתן לרכוש במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה , אבל אם אני לא אסתפר בכללשירי (:13/04/2007
אם אני לא אסתפר בכלל ואשאיר ככה לפחות עד תחילת שנת הלימודים הבאה זה יהיה בסדר ? או שזה הורס ת'שיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
רונן פלג14/04/2007עדיף לגזור 1-2ס"מ למטרת בריאות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל עם ויטמינים לעיצוב השיערבחור12/04/2007
שלום אז ככה קניתי ג'ל לטיפוח ועיצוב השיער (הוא יקר)
הג'ל הזה הוא עם ויטמינים E . B2. B6. B9. B12. ופרוטאין
1). רציתי לדעת אם הויטמינים האלו תורמים לשיער ?
2). האם הג'ל הזה שונה במידת הנזק שעושה לשיער מג'לים אחרים שעולים 15 ש"ח ?
3). ווקס פחות מזיק לשיער מג'ל ?
בבקשה תענו לכל 3 השאלות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור
רונן פלג13/04/2007אני צריך לדעת את שם המוצר והחברה של הג'ל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להסתפר ,או להשאיר ככה ? בבקשה תעזורשירי (:12/04/2007
טוב תשמע , אני בת 14 , ויש לי שיער מתולתל .
פעם אחרונה שסיפרו אותי הייתה לפני חצי שנה אני חושבת .
לפני ינואר הסתפרתי עד לקצת אחרי הכתפיים .
כרגע השיער שלי כשהוא מקוות מגיע עד קו החזייה .
אני רוצה להמשיך להאריך אותו אבל יש לי משו' כמו 7-10 סנטימטרים של קצוות סרופים , ואחרי שהערכתי את כל זה אני ממש מפחדת ליגוע בשיער שלי כי אני מתכננת להאריך אותו עוד שנה , שנה וחצי שיגיע לי למותן ..
אני לא יודעת עם ללכת להסתפר ולהגיד להם להוריד לי קצוות כי הם יורידו לי משו' כמו 15 סנטימטרים והשיער שלי צומח ממש לאט , ככה שחבל בכלל שהשקעתי בלהעריך אותו כ"כ הרבה זמן , מה אתה מציע לי לעשות ? כי בגלל שזה שיער מתולתל אף אחד לא שם לב בכלל שזה שיער שרוף . אשמח לקבל תשובה בהקדם , ותודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
רונן פלג13/04/2007כעיקרון השכבה העליונה של שיערך היא זאת ששרופה ולא השכבה שמלמטה ולכן ניתן ליצור תחלופה ועידוד צמיחה ע"י דירוג השיער בצורה מאוד קלה(2-3ס"מ) מבלי לגעת באורך עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוניאבישג12/04/2007
שלום
אני תמיד רואה בערוץ האופנה מאחורי הקלעים ששמים לדוגמניות סיכה עם חתיכת נייר. האם זה עוזר להשטחת הפוני לאחר הפן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
רונן פלג13/04/2007לא זה בכדי למנוע את סימני הלחיצה של הסיכה על השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעעעע לשיערר... דחוףףף!אורר12/04/2007
יש לי שיער חלקק מדורגג הצבעע המקוריי שליי הוא חום בהיר..
צבעתי את השיער לצבעע שחור..
ועכשיו אני רוצה לצאת ממנו ולעשות חום אגוז עם גוונים של פלטין ובלונד..
איךךך אפשר לעשותת אתת זה?!
ע"י הבהרהה ואז צבעע?
והאם אפשר לקנות אתת קרם ההבהרהה בפארמיםם או שרק ספר יוכל לעשות אתת זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
רונן פלג13/04/20071-ניתן לצאת משחור רק בפעולת הבהרה !!!!!!!!!!!!!!!
2-פעולה שכזאת דורשת מיומנות מרובה ולכן עדיף שתיגשי למספרה מקצועית בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!ליטל12/04/2007
שלום קוראים לי ליטל יש לי שער תלתלי קורזל ואני הישתמשתי כבר בכל סוגי הקרמים לתלתלי אף אחד מהם לא מתאים לי וגם שומפים וקונדישנר וגם אחרי החפיה בלילה אני שמה קרם בבוקר אני קמה אני לא מצליחה לסדר אותו.בכל וז ה לא עוזר לי מה אני יכולה לעשות???...
השמח אם תוכלו לעזור לי
בתודה רבההה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שוב אני ליטל
ליטל12/04/2007יש לי עוד שלה השער שלי יחסית קצר הוא בערך עד הכתפיים ואני לא מצליחה להאריך אותו אני היסתפרת הפעם האחרונה לפני שנה והוא לא אורך לי בכלל מה אני יכולה לעשות בשביל שזה יעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליטל12/04/2007אני לא רואה את התשובה שלכם זה לא נותן לי ליראות ??.אתם יכולים לשלוח לי לאימל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליטל
זאב לוין12/04/2007תנסי לעשות פתיחת תלתלים
כדי להאריך שיער צריך להסתפר פעם בשלושה - חמישה חודשים גם בשיער מתולתל,
לא להסתפר זו טעות חמורה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיטל
ליטל12/04/2007
אני ינסה לעשות פתיחה.....אתה לא יכול להביא לי איזה מסכה משהו שאני יוכל להשים מסכה טבעית שאפשר לעשות בבית ?...או משהו אחר שאני יוכל להשתמש בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליטל12/04/2007לא קיבלתי את התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך מידעאורנה12/04/2007
רונן תודה רבה על המידע,
אני תושבת קרית אתא, אולי אתה יודע איפה אוכל למצוא את התכשיר בסביבתי,
בייייייייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
רונן פלג13/04/2007אני אברר עבורך בחברה ואחזיר לך תשובה בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורנה13/04/2007רונן, תודה, מפני שלא הצלחתי למצוא את אתר לוקריאל באינטרנט, או מפצי המוצרים למינהם.
להתראות, אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
רונן פלג13/04/2007מספרת" יוסי ויצמן"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשיער מעורביעל12/04/2007
יש לי שיער שמן בשורשים ומאוד יבש בשער עצמו, איזה טיפול מומלץ?
עד כמה ניתן לגרום לשיער לא עשיר ומלא להתחזק ולהתמלא, ועד כמה זה פשוט סוג שיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בשיער מעורב
זאב לוין12/04/2007יש להשתמש בשמפו לקרקפת שמנה ומסיכת לחות לשיער יבש לשים כ10-15 סנטים מהשורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צבע זה ? -קצת דחוף-טולי12/04/2007
היי...
אני מצטערת על הדחיפות אני פשוט אובדת עצות....
מישהו יכול להגדיר לי בדיוק מהו צבע השיער של בר רפאלי?
אני מניחה שזה נקרא בלונד אבל איזה בלונד זה?
כהה? בהיר? בינוי? דבש ?
דבר נוסף
האם ישנו האתר בו אני יכולה לבדוק איך אני יראה בצבע שיער מסויים לפני הצביעה ?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה צבע זה
זאב לוין12/04/2007הצבע שלה נראה בלונד - דבש, אבל בטלויזיה/קטלוגים יש תאורה מוגברת וצבעונית ולכן קשה להגדיר את הצבע בוודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטולי
רונן פלג13/04/2007בלונד שטיין עם גוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע שיער של בר רפאלי
ליעדוש :>14/04/2007יש לה בכלל פסים בלונדינים, זה לא צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידעאורנה11/04/2007
שלום רב,
קראתי שאחת מהבנות בפורום משתמשת עם קרם/משחה בשם
אטיוור 7, אפשר לקבל מידע על המשחה או הקרם ואיפה קונים אותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה שלום
רונן פלג12/04/2007אקטיוור 7 הינו מבית לוריאל "קרסטס" זהו חומר שמגיע בצורת תרסיס עם מוליך
היעוד שלו לזרז צמיחת שיער מואטת ,חיטוי זקיק השיערה,עצירת נשירה ראשונית ,איזון פעילות עור הקרקפת. ניתן להשיג אותו במספרות מורשות "קרסטס" בלבד!!!!!
עדיף לשלב אותו עם שמפו מאותה סידרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע שיער - בבית! שאלה!דניאל11/04/2007
שלום רב זאב,
גוון השיער שלי חום לאחרונה הפך החום לאדמוני מה שאני מאד לא אוהבת...
היום רכשתי צבע לשיער גוון אפור בלבד וצבע שני בלונד עדין טבעי....
(נראה בדוגמא כשטני)
המוכרת המליצה לי להשתמש ב6 אחוז חמצן ולהוסיף ממש קצת מהאפור ...
היא טענה שאפור יכסה את האדום בשיער...
שאלתי היא אני מאד רוצה להגיע לגוון שטני... האם אפשרי הדבר עם הצבעים שרכשתי?
במידה וכן כמה זמן מומלץ להשאר עם הצבע על השיער 20 דקות מספיק
השיער שלי באורך אחרי הכתפיים...
תודה רבה על עזרתך,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע שיער
זאב לוין11/04/2007המוכרת אמרה לך דבר הגיוני לפי מה שקראתי.אבל קשה לי לענות לך תשובה מפורטת יותר כי אני לא יודע את הגוון הטבע שלך ולא הגוון הצבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ספרית שמחפשת עבודהמיטלוש11/04/2007
ושמעתי שרק בתל אביב אפשר להיתקדם עם המקצוע אני מאזור חיפה ואני מאוד אוהבת את המקצוע אתם חושבים ששוה לי לנסות את מזלי בעיר הגדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ספרית שמחפשת עבודה
זאב לוין11/04/2007גם באזור חיפה והקריות יש מעצבי שיער מעולים, לא חייבים להגיע לאזור ת"א אבל הכל תלוי במה הם השאיפות שלך, בכל מקרה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחותמור10/04/2007
יש לי שיער גלי די ארוך..
כבר הרבה זמן שאנילא מורחת קרם לחות לשיער משום שאני לא אוהבת את התחושה השמנונית שהוא יוצר לשיער..
תמיד אחרי כמה שעות השיער כלכך שמנוני שזה לא נראה טוב..
תוכלו להמליץ לי על משהו קליל,ריחני שיסדר לי את השיער והכי חשוב יהיה בריא לשער?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות
רונן פלג11/04/2007*קרם לחות ויטמינו של לוריאל נטול שמנוניות בעל כושר ספיגה גבוהה במיוחד
*סרום אלקסיר מסדרת "קרסטס" של לוריאל מחליק ומוריד נפח
המוצרים הנ"ל נמכרים במספרות מורשות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)