מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר להחלקה קלאסיתאדו23/03/2007
האם זו שיטה נפוצה? כמה זה עולה? האם זה גורם נזק לשיער?
האם יש במקום כלשהו תמונות של לפני ואחרי???
תודה מראש..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג23/03/20071-מאוד נפוצה
2-במספרות טובות המחיר נע 250-800 תלוי באורך
3-בכל פעולה כימית קיים סיכוי לנזק אך אם מעצב השיער ביצע איבחון נכון לשיער שלך ספציפית
והשתמש עם חומרי הגנה ופעל לפי הוראות החברה עימה הוא עובד הנזק הוא כמעט ולא מורגש
כמובן שתצטרכי להמשיך לטפל בבית בחומרים המיועדים לשיער שעבר החלקה/פתיחת תלתלים
4-במידה ואת מבצעת פנים חשוב להשתמש עם חומרי הגנה מפני נזקי חום של מכשירים חשמליים
פן/טוסטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז רונןשירן לוי23/03/2007
לא ענית לי...... אז איך בכל זאת אני נפתרת מהצבע הג'ינג'י????????? אני לא יכולה לסבול את זה ניסיתי כל דבר אפרי לצאת מהצבע הזה??? אז השאלה שלי אם אני ישתמש בחמצן אחוז 12 ויוסיף צבע אפור ( אפור ישבור את הג'ינג'י) ? והחמצן יבהיר את השיער?? תענה לי בבקשה זה פשוט זוועה מה שיש לי עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
רונן פלג23/03/2007תשלחי לי למייל את המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי עוד שאלהקארין23/03/2007
מדוע אין לישון עם שיער רטוב?אוכל לקבל הסבר מפורט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
רונן פלג23/03/2007יש לך אחלה תשובה בגוף הכתבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהההההההשירן לוי23/03/2007
שלום, השיער הטבעי שלי הוא גוון חום כהה. צבעתי אותו לחום שיצא עם אפקט ג'ינג'י
אז עשיתי גוונים כדי לטשטש את הגוון הג'ינג'י הלא רצוי השאלה שלי היא אני מנסה לצאת מהגוון הג'ינג'י לצבע בלונד אך איני מצליחה ברצוני לדעת איך לצאת מהגוון הזה ? אפשר לצבוע עם שפורפרת צבע אפור ומעורבבת עם חמצן 12 ו-9 אחוז? ואז יצא לי גוון בלונד? והגוונים שעשיתי קודם יצאו בחזרה? בתודה מראש סיגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגללללללללללללללללללללללללללללל
רונן פלג23/03/2007צבע אינו יכול להבהיר שיער צבוע אך ורק שיער טבעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש מיואשת ואני צריכה תשובה.שירן לוי23/03/2007
בבקשה תעזור לי לפתור את הבעייה אודה לך מאוד בתודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל אשמח .......
רונן פלג23/03/2007לעזור אך.....במה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מעבר לבלונד
ורד24/03/2007שלום רב, שערי עבר הרבה צביעות בגוונים שונים, ובשנתיים האחרונות היה צבוע בבלונד.
התחשק לי לעשות מהפך, גזרתי את שערי הארוך וצבעתי אותו לחום בינוני.
בקיצור אני מאוד לא מתחברת לצבע החדש ורוצה לחזור לבלונד.הספר שלי משתמש להבהרה
בחומר הכי ידוע ומקובל בשוק (האבקה הלבנה הזאת ),ואני חוששת ששוב הבהרה תגרום נזק בלתי הפיך לשערות. האם יש אפשרות לחזור לבלונד במינימום נזק ובמחיר סביר?
תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רונן פלג24/03/2007כיום יש חומרי הבהרה וניקוי פיגמנטים נטולי אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת!!ליאת22/03/2007
היי, אני מקווה שזהו המקום הנכון שיעזור לי בסופו של דבר... אני בת 18 ויש לי שיער תלתלים לצערי.. וזה לא סתם תלתלים כמו לכולן, אלא תלתלים שקשים מאוד מאוד לסידור. ניסיתי פתיחת תלתלים פעמיים אך זה לא עזר. יום יום אני מרטיבה את השיער ושמה קרם לחות לפני שאני יוצאת מהבית, קרם של my way אך השיער מתייבש ואני חייבת לאסוף אותו... שום דבר לא עוזר לי.
אני מאוד רוצה ללכת עם השיער פזור במשך כל היום ושהוא לא יתנפח לי אלא שישמור על הפרופורציה והלחות.. ג'ל לא כדאי לשים, זה גם לא עוזר לי... מה לעשות....???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאתת
אדו23/03/2007תשמעי רציתי לשאול אותך על פתיחת תלתלים זה עזר לך להוריד קצת מנפח? כמה זה עלה? האם את ממליצה לעשות פתיחת תלתלים??
ובקשר לשאלה שלך אני לא איזו מומחית אבל את יכולה לעשות החלקה יפנית או לקנות מכשיר כזה שמחליק את השיער..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ???שי22/03/2007
אני מנסה להמנע מצבע אבל אני מכורה לשינויים ככה שיצא מצב שהשיער שלי שחור עם איזה 3-4 סנטימטר שורשים בהירים(חום בהיר) האם יש דרך להבהיר את השיער שיהיה אחיד ולא לפגוע בו יותר מידי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
רונן פלג23/03/2007בוודאי שאפשר כיום יש חומרי ניקוי והבהרה נטולי אמוניה שאינם גורמים לנזק ממעותי בכלל
וכמובן שזה תלוי באיך שאת ממשיכה לטפל בשיער לאחר ביצוע הפעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה החלקה קלאסית?אדו22/03/2007
קראתי את הכתבה ששלחת לגבי פתיחת תלתלים ולא הבנתי מה זה החלקה קלאסית ?
השיער הופך להיות חלק? כמה זה עולה? זה גורם נזק לשיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג23/03/2007השיער מתיישר אך הפעולה לא פותרת אותך מביצוע פן למראה חלק מאוד לשם כך פיתחו את ההחלקה היפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערג'ני22/03/2007
שלום! לקראת הקיץ אני רוצה להבהיר את השיער שלי קצת ,כרגע יש לי שיער שטני עם פסים ןאני רוצה לעשות בלונד עדין אך לא יודעת אם זה יתאים לי כי אני מאוד חיוורת אפשר עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער
זאב לוין22/03/2007את יכולה לשלוח את התמונה שלך למייל שלי ואנסה לעזור לך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי....
ג'ני22/03/2007היי זאב שלחתי לך תמונה למייל דרך אגב בקיץ אני תופסת צבע יופי רק בחורף אני נראית שקופה..... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונד
שי22/03/2007מאמי בישראל בלונד זה צבע בעייתי... לנו... הנשים הישראליות יש נטייה לגוון אור צהבהב ואם בלונד הכל מתאד ויוצאת תוצאה של אפרוח מצוי... השאלה היא האם את חיוורת ורדרדה-שבמקרה הזה הבלונד יכול להתאים... או שאת חיוורת לבן נוטה לצהבהבות מסויימת-שאז הבלונד הוא אסור והמקס' זה באמת שטני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםימית22/03/2007
שלום לך
יש לי שיער גלי באורך בינוני ארוך רציתי לשאול אם פתיחת תלתלים לא מזיק לשיער ואם הוא קשה לטיפול לאחר מכן תודה ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקי
רונן פלג22/03/2007אין שום סיבה שיהיה נזק כלשהו אם מעצב השיער עבד לפי חוקי החברה שהם:
1-איבחון מדויק של מצב ואיכות השיער
2-הנחת חומר הגנה לפני הפעולה
3-מריחת החומר הנכון לאותו סוג שיער
4-ניטרול הפעולה בצורה יסודית
5-לתת ללקוחה את המוצרים הנכונים להמשך טיפול בבית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תודה על תגובתך המהירה מעונינת
ימית22/03/2007מעונינת להזמין תור אצלך עדיין לא חזרו אלי
0547-965066* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מראה יהודה לויאמיר22/03/2007
קראתי כמה כתבות שלכן על יהודה לוי... נכון המראה שלו בהחלט תפס בזמן האחרון ויצא לי לא מעט לראות אנשים שמנסים להראות כמוהו.. יצא לי לשאול אנשים מה הם שמים על השיער וכו'... אבל תשובה טובה לא קיבלתי... אמרו שהם שמים חימר על השיער ואחר כך משתמשים בפן ומכל מני אמרו שמשתמשים בווקס...
אשמח אם תסבירו במפורט על העניין במה להשתמש? איך בדיוק מעצבים את השיער בצורה הזאת...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
רונן פלג22/03/20071-ביצוע פן חלק
2-מריחת חימר למטרת הקפצה ומתיחה של הקצוות
*כמובן שהכל תלוי בטכניקה של ביצוע התספורת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירדן21/03/2007
כתבתי הודעה לפני כמה זמן על זה שאני עושה הרבה פנים ושזה הרס לי תשיער..
והצעת לי לעשות החלקה יפנית
אבל השאלה שלי הייתה איך אני מחזירה את השיער למצב שהוא היה קודם..יענו שיער חזק עם ברק..
קיצר אני חוזרת על השאלה שוב,
יש איזה טיפים או משהו שהשיער שלי יחזור להיות במצב נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידיעתך
לירדן06/06/2008יש טונה של גוונים שונים של בלונד-ואחד מהם יכול להתאים לה. אז בבקשה לא לדבר כאילו שאנחנו יודעים הכל אבל אנחנו לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
זאב לוין22/03/2007יש להשתמש במסיכות לשיער וגם בטיפות סיליקון לאחר חפיפה ולגזור קצוות אחת ל3-4 חודשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לשיערגלית21/03/2007
מה ההבדל בין סרום מוס וקרם לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים לשיער
זאב לוין22/03/2007סרום - משקם את השיער
מוס- מעצב את השיער
קרם לחות - מזין את השיער בלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםאדו20/03/2007
הי אני רוצה לעשות פתיחת תלתלים ורציתי לדעת מה ההשלכות האם זה מזיק לשיער האם יש כמה סוגים פתיחת תלתלים ומה הכי טובה ואיפה הכי כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישור לכתבה בנושא
רונן פלג20/03/2007http://www.crazyline.com/Magazine.asp?id=108
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ......צבע שיעררותם20/03/2007
שלום ושבוע טוב......
יש לי שיער מתולתל
היו לי גוונים שמש מדהימים בשיער הספרית שלי לדעתי ממש לא מקצוענית ואומרת שהדרך היחידה לבטל את הגוון הכתמתם שנוצר לפעמים מההבהרה של השורש זה לצבוע את כל השיער בבלונד אפור שבמקומות מפוזרים בשיער זה ממש יוצא אפור חזק......
אני לא אוהבת את הצבע שיש לי בשיער וממש כבר לא יודעת מה לעשות
עזרה!!!
ואולי בבקשה תמליץ לי על ספר טוב שיוכל לתת לשיער שלי גוון של בלונד יפה וחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם
זאב לוין20/03/2007תנסי לשלוח את התמונה למייל שלי כדי שאוכל לתת לך פתרון יותר יעיל, המייל שלי הוא
[email protected]
ספר את יכולה לחפש גם באתר fason.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)