דיקת שדה ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקת שדה ראיה
    דני
    30/06/2011

שלום
    עקב תלונות שלי על תחושה לא נוחה בראייה והרגשת קושי לראות לצד, והרגשה כשלהיא לא ברורה לגמרי של קושי כלשהוא בשדה ראייה, וכן הרגשה של עייפות בעיין והרבה עפעופים ומצמוצים פניתי לרופא עיניים.
    ההרגשה הבעייתית היא בעין שמאל שלי.
    בבדיקה כולל הרחבת אישונים הוא לא מצא בעייה כלשהיא.
    (מלבד בעיות קודמות פלוטרז ודלקת עפעפיים כרונית אצלי)
    (אציין גם שאני סוכרתי שמאוזן איכשהוא על ידי דיאטה בלבד אבל לא תמיד מאוזן לגמרי )
    בכל זאת בגלל תלונותי נשלחתי לבדיקת שדה ראייה.
    שאלתי אותו אם יש בעייה בעצב הראייה והא אמר שלפי הבדיקה אין בעייה , אבל בכל זאת ללכת לבדיקת שדה ראייה.
    שאלה: האם כל בעייה בעצב הראייה אפשר לראות בבדיקת עיניים שכוללת הרחבה?
    ומה יכול להיות הסיבה האפשרית לתחושותי?
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקת שדה ראיה

הוספת תגובה

• דיקת שדה ראיה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    30/06/2011

הבעיות יכולות להיות גם יובש בעיניים. יש בעיות שלא נראות בהרחבה. צריך בדיקה להחלטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ תוך עיני

נבו צבי
    19/07/2011

שלום רב, האם גלאוקומה מתבטאת בלחץ תוך עיני בלבד? ו-האם אין מאפיינים אחרים (פקטורים)? תודה, צבי נבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ תוך עיני - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    20/07/2011

לחץ תוך עיני יכול לביות גם בנורמה ויש גלאוקומה. הביטויים האחרים פגיעה בשדה ראייה ופגיעה בעצב ראייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו