מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "כתמים" בראייה.Amir08/01/2008
שלום, לפני כמה שנים גילו אצלי תופעה\מחלה שאני לא זוכר את שמה, עד כמה שזכור לי זה נקרא B.E.S.T .בתאור כללי, יש לי "כתמים" על הרישתית (אני חושב שזה על הרישתית) וכתוצאה מכך הראייה שלי ירודה מפני שלהיכן שאני מסתכל "הכתמים" מסתירים לי את שדה הראייה. בשנים האחרונות הבחנתי שראייתי נעשית אפילו קשה יותר. בצעירותי הייתי בריא לחלוטין (קצין בצבא). כיום אני בן 34 ויש לי משקפיים שלפעמים כבר לא עוזרות.
אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על מספר שאלות:
1. האם ידוע לכם השם המדוייק של המחלה\תופעה (שאוכל לחקור עליה קצת באינטרנט)?
2. האם יש כיום ניתוח לטיפול בבעייה? (בעבר אמרו לי שאין פתרון)
3. אני מתגורר בלונדון, האם אתם יכולים להמליץ על מקום כאן שכדאי לי להיבדק בו?
תודה רבה לכם מראש !
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/01/2008אין כיום טיפול טוב למחלה. השם של המחלה כפי שכתבת best syndrom .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
Amir10/01/2008תודה על התשובה.
זאת אומרת שיש טיפול כל שהוא? מהוא הטיפול? איפה בעולם אפשר לטפל בזה?
אודה לך אם תוכל להוסיף פרטים - אני די נואש - ולא יודע כמעט כלום על התופעה.
האם תוכל להפנות אותי ללינקים/מאמרים על התופעה בבקשה?
האם המצב יכול להיתדרדר?
תודה רבה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ13/01/2008לא ידוע לי על טיפול. בדרך כלל מתייצב על ראייה ירודה. חפש באינטרנט עלהמחלה אולי יש חידושים. לפי הידע שלי אין כ זו מחלה של הרשתית עצמה שהיא רקמת עצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?