הפרדות רשתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות רשתית
    אנה
    10/01/2008

שלום רב, לפני 10 שנים היתה לי תעונת עבודה ועברתי ניתוח קשה בעין שמאל. לפני שבוע הרגשתי שמשהו לא בסדר עם אותה עין ובבדיקה התברר שיש לי הפרדות רשתית שזה קרוב לוודאי תוצאה מאותה תעונה, כי העין חלשה יותר. אני עברתי הזרקת גז, טיפול בלייזר ועכשיו נמצא בחופש מחלה בלי לדעת האם הטיפול הצליח כי יש לי ביקור לרופא רק ב14.01.08. האם אני יכול לפנות לביטוח לאומי לקבלת פיצוי כי התעונה שהיתה לי הם הכירו. סליחה אם השאלה לא לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות רשתית

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/01/2008

צריך לפנות לרופא לחוות דעת רפואית אם שייך או לא. לפנות לעורך דין ואז נראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדות רשתית- נכות

אנה
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    14/08/2008

יכולה להיות נכות מהיפרדות רשתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכות

לאוניד
    18/08/2008

שלום ד"ר, בהמשך לשאלה הקודמת. בעלי קיבל 18.55% נכות עבור החמרת מצב (הפרדות רשתית אחרי תאונת עבודה). אחרי תקופת חופשת מחלה למשך חודשיים הוא חזר לעבודה מלאה, למרות שהוזהר לא להתאמץ. האם נכות שהוא קיבל היא סבירה או כדאי לפנות לרופא עיניים מומחה (ואם כן אז למי לפנות) לקבלת חוות דעת נוספת לגבי אחוזי נכות ? סליחה אם השאלה לא לעיניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו