היפופלזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפופלזיה
    רותי
    29/07/2011

שלום לכם, רציתי להתיעץ בקשר, לאחותה של כלתי, בת 19, ילידת אוקראיה, בעין אחת היא לא רואה, מלידה, היא אובחנה שם בהיפופלזיה (עיורון מלידה) שאלתי מס' רופאי עיניים, והם הציעו לי שכדאי לה לבוא לארץ להיבדק, אולי בכל זאת, האיבחון פה יהיה שונה, וכן יהיה לה סיכוי לטפל פה בארץ. היא אמורה לבוא לארץ, ב- 24 לאוגוסט, לרגל החתונה של אחותה (כלתי) והזמנו לה ביקור אצל פרפ' וינבגר, לאיבחון, שאלתי היא, לאחר שקראתי את הכתבה שלכם, בקשר לפיתוח שתל זעיר המושתל על הרשתית, ומצליח לשדר למח, צבעים ותמונות, וזה יכול לעזור ואולי להצליח, להחזיר ראיה, לעיורון מלידה, רציתי לדעת אם, יש ניסיון להצלחה בנושא? אפשר לקבל פה בארץ טיפול כזה, או שכל רופא מומחה לעיניים יכול לדעת על הפיתרון שאתם, כתבתם בנושא,ואולי יש רופא, או מרפאה, ששם אפשר להיבדק,ואפילו לטפל, ואז אני אקח אותה, למקום או רופא מסויים שאתם תמלצו, בבקשה תעזרו לי לעזור לבחורה הנ"ל, ואם יש פיתרון, היא תחזור ארצה, לטיפול, ואולי היא תעשה לארץ עליה, אז בבקשה תענו לי במדוייק, במה אתם יכולים לעזור לה. תודה רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפופלזיה

הוספת תגובה

• היפופלזיה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    31/07/2011

אין תשובה לרפואה לעין כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו