עין עצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין עצלה
    אדי
    02/08/2011

יש לי עין עצלה בעין ימן מספר ממש גבוה משהו כמו מינוס 15 ובעין שמאל מינוס 5 וחצי ואני רק בן 22 רציתי לדעת איך אפשר לטפל בעין ימין ולראות בה קצת יותר טוב ?

רציתי לדעת עם יכול להיגרם לי פזילה בהמשך השנים בגלל העין עצלה והמספרים הגבוהים שיש לי ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין עצלה

הוספת תגובה

• עין עצלה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/08/2011

כשיש פער כל כך גדול בין העיניים, אין אפשרות לגשר עליו במשקפיים, ולכן אינך יכול לממש את פוטנציאל הראיה בעין העצלה. עם עדשת מגע ניתן לגשר על הפער הגדול בין העיניים. אפשר להתאים בעין ימין עדשת מגע למרחק, ואז תצטרך להרכיב עדשות מגע בשתי העיניים. אפשר גם להתאים בעין ימין עדשה המתקנת את קוצר הראיה באופן חלקי בלבד, כך שישאר מספר דומה לזה שבשמאל, ואז להרכיב משקפיים. הכל תלוי בפוטנציאל הראיה של העין העצלה. אם יש לעין פוטנציאל ראיה סביר, בתנאים האופטיים הטובים ביותר, זה עשוי לעזור לך.

בעין שראייתה חלשה, בהחלט תתכן התפתחות פזילה. שיפור הראיה בה (עדשת מגע, כפי שצויין) יפחית את ההסתברות להופעת פזילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו