מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין עצלהאדי02/08/2011
יש לי עין עצלה בעין ימן מספר ממש גבוה משהו כמו מינוס 15 ובעין שמאל מינוס 5 וחצי ואני רק בן 22 רציתי לדעת איך אפשר לטפל בעין ימין ולראות בה קצת יותר טוב ?
רציתי לדעת עם יכול להיגרם לי פזילה בהמשך השנים בגלל העין עצלה והמספרים הגבוהים שיש לי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין עצלה - תגובה
ד``ר יורם שוחט02/08/2011כשיש פער כל כך גדול בין העיניים, אין אפשרות לגשר עליו במשקפיים, ולכן אינך יכול לממש את פוטנציאל הראיה בעין העצלה. עם עדשת מגע ניתן לגשר על הפער הגדול בין העיניים. אפשר להתאים בעין ימין עדשת מגע למרחק, ואז תצטרך להרכיב עדשות מגע בשתי העיניים. אפשר גם להתאים בעין ימין עדשה המתקנת את קוצר הראיה באופן חלקי בלבד, כך שישאר מספר דומה לזה שבשמאל, ואז להרכיב משקפיים. הכל תלוי בפוטנציאל הראיה של העין העצלה. אם יש לעין פוטנציאל ראיה סביר, בתנאים האופטיים הטובים ביותר, זה עשוי לעזור לך.
בעין שראייתה חלשה, בהחלט תתכן התפתחות פזילה. שיפור הראיה בה (עדשת מגע, כפי שצויין) יפחית את ההסתברות להופעת פזילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?