מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבד ראייה פתאומי למספר שניותbar07/08/2011
שלום אני בן 14 וחצי,
ויש לי משהו מטריד מאוד!
לפני כחצי שנה לדעתי זה התחיל, יש לי כמעט כל יום פתאום בזמן שאני פועל טבעי לגמרי מין סחרחורת ואיבוד ראייה לכמה שניות, אני רואה שחור אבל אני בהכרה מלאה ויודע מה קורה לי באותו רגע.
אני מרכיב משקייפ אבל לפני שנה הייתי שם אותם רק בבית ולא בחוץ, הרופא עיניים (מהחנות משקפיים) אמר לי שזה בגלל שאני צריך להרכיב אותם תמיד, עכשיו עבר כבר כשבועיים מאז שאני מרכיב אותם תמיד והיום לפני ממש כמה דקות חוויתי את סחרחורת די ארוכה ואני שם לב שאין שינוי וזה עדיין קורה.
אבל אני בהכרה מלאה כזה קורה, אני פשוט לא רואה לכמה שניות.
זה מאוד מפחיד אותי, חשוב לציין שאם אני זוכר נכון הסחרחורות האלה קורות בדרך כלל רק אחרי שאני על המחשב או צופה בטלוויזיה ואז קם למשל לשתות, כמה שניות אחרי שאני קם יש לי את זה.
מפחידד ביותר ומטריד מאוד!
אני מבקש ממכם תגובה רצינית ומהירה כי זה ממש מפחיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבד ראייה פתאומי למספר שניות - תגובה
ד``ר יורם שוחט07/08/2011ראשית פנה לרופא עיניים (בחנות האופטיקה לא נבדקת על ידי רופא עיניים אלא על ידי אופטומטריסט). כמן כן, יתכן שאין מדובר בבעית עיניים. פנה גם לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?