איבד ראייה פתאומי למספר שניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבד ראייה פתאומי למספר שניות
    bar
    07/08/2011

שלום אני בן 14 וחצי,
    ויש לי משהו מטריד מאוד!
    לפני כחצי שנה לדעתי זה התחיל, יש לי כמעט כל יום פתאום בזמן שאני פועל טבעי לגמרי מין סחרחורת ואיבוד ראייה לכמה שניות, אני רואה שחור אבל אני בהכרה מלאה ויודע מה קורה לי באותו רגע.
    אני מרכיב משקייפ אבל לפני שנה הייתי שם אותם רק בבית ולא בחוץ, הרופא עיניים (מהחנות משקפיים) אמר לי שזה בגלל שאני צריך להרכיב אותם תמיד, עכשיו עבר כבר כשבועיים מאז שאני מרכיב אותם תמיד והיום לפני ממש כמה דקות חוויתי את סחרחורת די ארוכה ואני שם לב שאין שינוי וזה עדיין קורה.
    אבל אני בהכרה מלאה כזה קורה, אני פשוט לא רואה לכמה שניות.
    זה מאוד מפחיד אותי, חשוב לציין שאם אני זוכר נכון הסחרחורות האלה קורות בדרך כלל רק אחרי שאני על המחשב או צופה בטלוויזיה ואז קם למשל לשתות, כמה שניות אחרי שאני קם יש לי את זה.
    מפחידד ביותר ומטריד מאוד!
    אני מבקש ממכם תגובה רצינית ומהירה כי זה ממש מפחיד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבד ראייה פתאומי למספר שניות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    07/08/2011

ראשית פנה לרופא עיניים (בחנות האופטיקה לא נבדקת על ידי רופא עיניים אלא על ידי אופטומטריסט). כמן כן, יתכן שאין מדובר בבעית עיניים. פנה גם לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו