דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף
    natali
    24/08/2011

שלום רב,
    אני שוהה בחול במשך תקופה ארוכה והעיניין די דחוף לי.
    לאחרונה מופיעה לי שתף דם בתוך עין ימין בצד ימין. מעבר לעובדה שזה לא ניראה טוב אני מתחילה לדאוג מה פשר השתף הזה והאם ניתן לטפל בזה בתרופה מוכרת?

אני לא משתמשת בעדשות או משקפי רעיה. ואף לא סבלתי מבעיה כלשהי בעיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףף - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/08/2011

אם מדובר בשטף דם חיצוני, בלובן העין, ללא כל הפרעה אחרת, אין לכך חשיבות. אם יש תופעות נוספות עליך לפנות לבדיקה.
    לתשובה מפורטת יותר לגבי הסיבה וטיפול מונע פני לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה לפנות לרופא?

natali
    26/08/2011

האם זה יעבור לבד?
    וכן חוץ מהמראה החיצוני זה מלווה שצריבות קלות בעין שגורמות לאי נעימות וכאבים שמופעים מידי פעם.
    שוב אני ימיין שאני שוהה בחול ועל מנת ללכת לבדיקה זה כרוך בהוצאה כספית לא קטנה ועקב קשיי השפה אנני רוצה שיעבדו עלי. האם אני צריכה לפנות לרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה לפנות לרופא? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/08/2011

אם מדובר בעיקר במראה החיצוני, ובצריבה לעתים, נראה שאין צורך לפנות לרופא. יש סיכוי שטיפות "דמעות מלאכותיות" יקלו.
    בכל מקרה עליך לזכור שאי אפשר לייעץ במדויק ללא בדיקה, ואם הבעיה לא תסתדר יהיה עליך לפנות לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו