שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ניסים
    29/08/2011

לא מצאתי כל כך חומר באינטרנט אז יכול להיות שתאירו את עיני וגם תכוונו אותי במידת האפשר : האם במיקרופאקיה (מיקרוספרופאקיה ) יש עליה במיופיה בניגוד לסובלוקסציה חלקית או מלאה ששם יש עליה בהיפרופיה ?

תודה
    רפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    30/08/2011

במיקרוספרופאקיה יש עליה בקוצר הראיה.
    (בסובלוקסציה אין עליה בהיפראופיה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

ניסים
    30/08/2011

אני סברתי שבמיקרוספרופאקיה יכולה להיות דיסלוקציה לזגוגית (היפרופיה) או קדמית יותר (מיופיה) , לכן לאו דווקא מיופיה (תלוי לאן העדשה זזה) .

אני מאמין ששנינו נסכים שבאפקיה יש עליה בהיפרופיה . אתה טוען שבסובלוקסתיה אין עליה בהיפרופיה , אך שוב זה תלוי לאן העדשה זזה (קדימה או אחורה) ובהתאם לכך גם הרפרקציה אמורה להשתנות.

תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    01/09/2011

במיקרוספרופאקיה יש מיופיה לנטיקולארית.

דיסלוקציה של העדשה היא סיפור שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו