אורות קופצים בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורות קופצים בעין
    נטע
    30/08/2011

שלום!
    אני בת 20, לאחרונה התחילה לי בעיה בעין של מעין "אורות" שקופצים לי לעין (רק לעין אחת)לא משנה אם אני במקום מואר או חשוך, וגם לא בשעת היום או אם אני אחרי פעילות מאומצת של העין..בנוסף קצת אחרי שהתחילו ה"אורות" התחילהגם לכאוב העין קצת..רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע?זה יכול להיות קשור לאיזה מעברי עונות?או משהו אחר?..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורות קופצים בעין

הוספת תגובה

• תגובה

ניסים
    30/08/2011

היה עוזר אם היית מציינת את הרקע האוקולרי/עייני שלך .
    האם בנוסף לאורות יש נקודות שחורות ?

לא לפחד
    רצוי לגשת לבדיקה של רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורות קופצים בעין

נטע
    01/09/2011

אני רואה 6/6 ואף פעם לא היו לי בעיות בעיניים מלבד "שעורה" פעם אחת לפני כמה שנים..ולא, אין נקודות שחורות בעין..הייתי ניגשת לרופא,אבל אני לא נמצאת בארץ בשנה הקרובה, אז אני רק רוצה לדעת אם זה רציני או שזה חולף(אם אפשר לדעת ככה)כדי לדעת מה לעשות..
    בכל מקרה-תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורות קופצים בעין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    01/09/2011

יתכן שמדובר סוג של מיגרנה. בכל מקרה רצוי לפנות לרופא עיניים לבדיקה יסודית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו