דלקת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עפעפיים
    יעל
    01/09/2011

אני בשבוע 23 להריוני והחל מהשבועות הראשונים להריון החלה אצלי דלקת עפעפיים (לפי אבחון הרופא), שחוזרת ומופיעה כשבוע שבועיים לאחר סיום הטיפול (משחה + טיפות, כל פעם סוג אחר).

השאלות שלי:
    1. מה הסבירות שהבעיה החלה בגלל ההריון ותיעלם לאחריו?
    2. אם הטיפול לא עוזר, האם יש לחזור ולקחת וטיפול כל פעם שהדלקת פורצת מחדש או שכבר אפשר להשאיר ללא טיפול? האם עלול להגרם נזק בילתי הפיך אם לא אקח יותר תרופות כשהדלקת מופיעה?
    3. האם זה נכון שאם יש הפרשות מהעייניים בזמן הדלקת - סביר שזו דלקת שונה מדלקת עפעפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עפעפיים

הוספת תגובה

• דלקת עפעפיים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/09/2011

1. יש אפשרות שלאחר ההריון ישתפר המצב, אך לא ניתן לנבא בוודאות.

2. הטיפול מתבסס בעיקר על קומפרסים חמים וניקוי ההפרשות משולי העפעפיים באמצעות תכשירים יעודיים.

3. דלקת עפעפיים יכולה לגרום להפרשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאים הם רושמים לי תרופות

יעל
    04/09/2011

כלומר טיפות ומשחה לעיניים.

האם לאחר 4 מחזורי טיפול תרופתיים (בהפרש של כשבועיים זה מזה) ניתן לבצע טיפול נוסף עם תרופות או שזה יכול להיות מסוכן לקחת תרופות כל הרבה פעמים ברצף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאים הם רושמים לי תרופות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/09/2011

במקרים רבים ניתן להסתפק בקומפרסים חמים ושמירה על היגיינת העפעפיים (ניקוי יסודי של ההפרשות והקשקשים שבבסיס הריסים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין פתרון לבעיה?

יעל
    05/09/2011

רק קומפרסים וניקוי בתכשירים יקרים לכל החיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין פתרון לבעיה? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    06/09/2011

דלקת עפעפיים יכולה להיות כרונית. הטיפול היומי המתואר יכול לשפר את המצב במידה ניכרת. ישנם גם טיפולים תרופתיים, כולל תרופות דרך הפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו