בעיית ראייה מזה שנים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית ראייה מזה שנים ...
    יריב
    12/09/2011

שלום רב.

אני עובד מול מסך מחשב כבר יותר מ- 10 שנים. בשנים האחרונות אני סובל מכאב תמידי בעיניים (ללא גירודים, דמע וכו'). אני קם מהשינה לאחר כ- 7 ש' שינה עם כאבי עיניים. הלכתי כבר אני חושב ל- 4 רופאים אשר איבחנו שיש לי בעית פוקוס. כמו כן יש לי כבר משקפיים מס' שנים עם צילינדר בשתי העיניים. כל הרופאים/האופטומטריסטים ציינו כי המס' במשקפיים תואם את האבחנה שלהם, אך לצערי אני עדיין סובל מכאבים וכבר די מיואש ... אפילו חשבתי לעזוב את המקצוע ...
    טיפות עיניים לא עוזרות לי ...
    לאחרונה הלכתי לאורטופטיסטית ע"מ לבצע תרגילי עיניים, אך העיניים עדיין מאד כואבות ואני מגיע למצב שאני פשוט לא יכול לפקוח אותן כבר.
    בקיצור, לאיזה עוד גורם אפשר ללכת ע"מ לקבל אבחנה קצת שונה ... אולי ישנה בעייה בשרירי העיניים (למרות שהאורטופטיסטית אמרה כי השרירים בסדר גמור) ..
    אודה לכם על כל תגובה שתתקבל בנושא.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית ראייה מזה שנים ...

הוספת תגובה

• בעיית ראייה מזה שנים ... - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/09/2011

לגבי המשקפיים - גם אם המספר תואם את הבדיקה, יתכן שהמשקפיים נעשו בצורה לא מדוייקת (כגון מרכוז העדשה מול האישון). אם מדובר בבעית מיקוד, אפשר גם לעשות נסיון עם פריזמות ולראות אם זה מקל על התחושה. מציע לפנות לאופטומטריסט מהשורה הראשונה.

אם זה לא יביא לפתרון, יש מקום להתייעץ עם נוירו-אופטלמולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו