מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים אדומות - התייעצות!רועי25/09/2011
שלום רב,
כבר כמה שנים שהעיניים שלי אדומות!
לפני כשנה הלכתי לרופא לבדוק את הבעיה, הרופא בדק וקבע שאין לי דלקת ופשוט העיניים אדומות כי "זה צבע העיניים שלי" והוא אמר שאפשר לקחת טיפות עיניים להורדת אדמומיות (כי כלי הדם שלי בעיניים בולטים כך לדבריו..).
היום הלכתי לרופא עיניים פעם נוספת כי זה מאד מפריע לי.
הרופא בדק את העיניים וקבע שיש לי דלקת!!... אני לא יודע כמה כמה זמן... האם זה חמור?..
הוא הביא לי טיפות לשים במשך 5 ימים לקחת 4 פעמים ביום . ואחרי זה במשך חודש עוד טיפות אחרות.
הוא אמר שיש עכשיו איזה וירוס או משו שמתפשט שזה מביא דלקת עיניים - על מה מדובר?..
לסיכום שאלותיי:
1. האם יכול להיות שיש לי עיניים אדומות תמיד וזה "צבע העיניים שלי" ואי אפשר לטפל בזה??..
2. אפשר פרטים על ה'וירוס' שמתפשט עכשיו או משו כזה..?
3. האם זה חמור שיש דלקת הרבה זמן והיא לא טופלה? (יכול להיות שהיתה גם כמה שנים כי הרופא פעם שעברה לפני שנה אמר שאין לי.. אבל עכשיו פתאום יש למרות שאין שינוי והעיינים תמיד היו אדומות!...)
תודה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים אדומות - התייעצות! - תגובה
ד''ר יובל דומניץ25/09/2011צריך בדיקה קלינית ואז החלטה. נראה כאלרגיה בעיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?