סימפטומים ללא שם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים ללא שם.
    אופל אפיקורוס
    22/10/2011

כבר כשלוש שנים שאני סובלת מבעיות בעיניים אך הרופא שלי לא מתייחס לכך ברצינות.

חומרת המצב נעה בין גירוי וגרד קל של העיניים ועד חוסר יכולת לפקוח את העיניים גם בחושך מוחלט.
    העיניים נוטות להוציא נוזלים מרובים (כמובן, יותר ככל שהעין מגורה יותר), אחת נוטה להתנפח, ובשתיהן ישנם "קורי שינה" שלא בשינה (כאשר יכול להיות מצב שזה מכסה חלק ניכר מהעין).
    טיפות עיניים לא עוזרות, ממה שניסיתי עד כה. עושה רושם שאני אלרגית לסינטומצין (משהו שהרופא שלי מתעקש להציע פעם אחר פעם). ובאופן כללי, נמאס לי לקום בעיניים עצומות מכיוון שנוזלי העיניים יתקשו ומונעים מעיניי להפקח.

בעבר גם הייתה טענה ש"חורי הניקוז" של עיניי קטנים מדי. אבל גם אם זה-הוא המצב, אני מאמינה שזה לא הדבר היחיד.

אשמח לחוות דעת, הפניה לחומר, או כל דבר שעלול לשפוך אור על המצב.
    כמובן שמקביל אלך לרופא נוסף, אבל אני מניחה שלא יזיק לכתוב את בעייתי גם פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים ללא שם.

הוספת תגובה

• סימפטומים ללא שם. - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/10/2011

ישנה אפשרות שמדובר באלרגיה או ביובש. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם נניח..

אופל אפיקורוס
    28/10/2011

שזו אכן אלרגיה.
    מה יש לעשות עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם נניח.. - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    28/10/2011

יש תכשירים יעודיים לאלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו