טיפות עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות עיניים
    כינוי
    23/10/2011

שלום
    לפני שבועיים חשתי בכאבים בשתי העיניים הלכתי לרופא והוא נתן לי מרשם לטיפות עיניים טיפה אחת בכל עין 3 פעמים ביום לאחר יומיים בערך שמתי את הטיפות לאחר כאבים עזים בלילה ולמחרת ועד היום לא הרגשתי שום כאב זה היה לי קצת מוזר אני חושש שלא הייתי צריך לקחת את הטיפות ואני מפחד שיהיה לי בעיות בעיניים בראייה ובכללי ואני חושב שיש לי תופעות לוואי מה זה אומר?האם אני צריך לפחד?יקר הלי משהו? בבקשה אני צריך עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות עיניים

הוספת תגובה

• עפעפיים

כינוי
    23/10/2011

לפני 3 שבועות בכיתי הרבה משהו כמו שעה והתנפחו לי העפעפיים בצורה בלתי רגילה ועד היום התנתפחות לא ירדה ואני חייב לציין שלקחתי תרופה לעיניים(לא קשורה לעעפעפיים)יכול להיות שהנפיחות לא יורדת בגלל התופעות לוואי של הטיפות תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות עיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/10/2011

לא ניתן לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו