גרייבס ועיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרייבס ועיניים
    קרן שחמון
    27/10/2011

שלום רב ד"ר!!

אני בת 27 ואני סובלת ממחלת הגרייבס מזה 3 שנים (כרגע אני מאוזנת בעזרת PTU מינון של 40 מ"ג). כתוצאה מהמחלה נהיה לי בלט עין דו צדדי ונפיחות בעפעפיים העליוניים. מזה זמן רב אני במעקב אצל ד"ר מרקוס בבית חולים סורוקה. חוץ ממקרה של תסנין בקרנית בעין ימין שאירע לי לפני שנה- שנרפא בהצלחה אין לי איום ממשי על הראייה כאמור לפי הסיטי ובידקות שדה הראייה שעשיתי. בכל אופן לאחר התייעציות רבות החלטתי כן לנתח את העיינים ולעבור ניתוח דהקומפרסיה ארובתיתמשולב עם ניתוח לכריתת בלוטת התריס עם ד"ר שבתאי בשיתוף עם ד"ר קוזן בתל השומר- לטיפול בבלט, אך הבנתי שיש לבצע סדרת ניתוחים נוספת לנפיחות העפעפיים. ויש לי כמה שאלות:
    האם ניתן לשלב את הניתוח של העפעפיים בניתוח זה?
    נאמר לי שיש סיכון לפזילה, האם הוא גבוה?
    האם אני אוכל לחזור ולהרכיב עדשות מגע לאחר הניותח? או לחילופין לעשות ניוח לייזר להסרת משקפיים?
    תודה רבה על התיחסותך והמשך יום מהנה,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרייבס ועיניים

הוספת תגובה

• גרייבס ועיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/10/2011

את השאלות הנוגעות לניתוח עצמו (דקומפרסיה, עפעפיים) אנא הפני לפורום העוסק בניתוחי עיניים.

לגבי עדשות מגע - אם הנתונים יאפשרו (יובש, תפקוד העפעפיים) אפשר יהיה לשקול חזרה להרכבת עדשות מגע. לגבי ניתוח לייזר להסרת משקפיים - יהיה עליך לעבור בדיקת התאמה שבה נלקחים בחשבון פרמטרים רבים, וגם כאן יובש ותפקוד העפעפיים צריכים להלקח בחשבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו