בעיה בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בראיה
    ת
    14/11/2011

לפני שנתיים עשיתי בדיקת ראיה ומספר המשקפיים שלי כמובן שונה בעקבותיה.בתקופה האחרונה אני מרגישה הרבה סחרחורות רגעיות כשאני מזיזה את האישונים באופן חד לצד כלשהו (הכל זז לי לי לשניה), אני עייפה וכשאני עם המשקפי שמש שהם גם משקפי ראייה אני מרגישה שהם לא מכוונים היטב ולא "מעודכנים" וזה גורם לי לכאבי ראש עם הרגשת לחץ.כשאני מורידה את המשקפיים כאב הראש עובר לאחר זמן מה.האם זה אומר שהמספר שוב השתנה? אני בת 37.משתמשת במשקפיים רק בזמן נהיגה ובשמש.אני לא רואה טוב מרחוק.אין לי צילינדרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בראיה

הוספת תגובה

• בעיה בראיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    14/11/2011

לא ניתן לענות ללא בדיקה. יש לבדוק גם את מיקוד העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים את מיקוד העיניים איפה וא

ל
    18/11/2011

אצל מי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים את מיקוד העיניים איפה וא - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    19/11/2011

רופא עיניים או אופטומטריסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו