מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשת21/11/2011
לפני שנתיים עשו לי בדיקת ראייה שבעקבותיה החלפתי משקפיים.אני מרבה ללכת עם משקפי שמש.בזמן האחרון כשאני הולכת עם משקפי השמש אני סובלת אחרי חצי שעה מלחץ בראש.כשאני מסירה את משקפי השמש לאחר זמן מה הכאב חולף.משקפי הראייה שלי שהן באותו מספר לא עושות לי את זה.בנוסף, יש לי ברזל מאוד נמוך ואצלי אני מרגישה את זה תמיד בלחץ בראש והראייה מטשטשת.האם הלחץ הזה בראש יכול להגרם כתוצאה משינוי במספר? האם זה יכול להגרם מבעיה בברזל? אני בת 37.האם זה הגיוני שהמספר ישתנה לעיתים קרובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/11/2011רצוי לבדוק את מיקוד העיניים ואת מרכוז עדשות המשקפיים. יש צורך לבדוק גם אם המספר השתנה.
מכיוון שהתופעה חולפת עם הסרת משקפי השמש אין לדעתי קשר לרמת הברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ו...
ת22/11/2011האם חוסר בברזל באופן כרוני וממושך יכול לגרום לנזק בלתי הפיך בראייה על אף שאני לוקחת כדורי ברזל? האם יכול להיות שזה גם גורם לסחרחורות? כשאני מזיזה את העיניים באופן חד מצד לצד אני מרגישה כאילו הכל זז לשניה וזה מוציא אותי קצת מהאיזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ו... - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/11/2011לא ידוע לי על קשר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?