אישון גדול צללים וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישון גדול צללים וחרדה
    נינה
    07/12/2011

שלום ד"ר
    לפני 4 חודשים הופיעה אצלי נקודה שחורה בעין ימין נכנסתי להיסטיריה עשיתי בדיקות ויצא תקין ורשתית צמודמ עכשיו לפני שלוש שבועות הבחנתי שהאישון בעין ימין גדול מעין שמאל ולפעמים הראיה מטושטשת בעין ימין עשיתי בדיקות והופנתי לבית חולים לעשות שדה ראייה כדי לשלול חסרים עשיתי ויצא תקין והראייה מצויינת ושיחררו אותי הביתה בטענה שזה אמור לעבור מעצמו תוך שבועיים.חזרתי אתמול לרופא עיניים והמצב אותו דבר האישון עדיין לא מגיב כמו שצריך לאור והרופא אמר שנחקה עוד קצת ואם ישאר ככה יעשו לי אמריי מחשש לדלקת בעצב הראייה שאולי בעצם עברה אבל הם רוצים לראות אם יש סימנים..כרגע הבחנתי שאני רואה צללים למשל אם מישהו עובר מולי אני רואה כאילו צל קליל כזה נפרד ממנו מה זה אמור להיות??? .
    דוקטור אני בלחץ היסטרי ואני בתקןפת לימודים כל הזמן אני חושבת על הרע מכל ויש לי נדנודי שינה אני פשוט בסיוטים ואני לא מתפקדת בצורה תקינה. מקווה את עצתך תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישון גדול צללים וחרדה

הוספת תגובה

• אישון גדול צללים וחרדה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    07/12/2011

צריך בירור מקיף יש סבירות לדלקת עצב ראייה . צריך גם לברר את סיבתה. גם אם יש דלקת עצבית ניתן לטפל בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו