פזילה מדומה או נטיה לפזיל או?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה מדומה או נטיה לפזיל או?
    ממוקדת
    26/12/2011

שלום כנראה שאין לי פזילה אבל בגלל משהו שנספג ,בכל מיני כיוונים האישונים לא מקבילים אחד לשני .1. איך קורים לזה? 2. איזה תיקון אופטי יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פזילה מדומה או נטיה לפזיל או? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    27/12/2011

צריך בדיקה ואז אפשר לטפל
    לפי שאלתך לא ברור מה הבעייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקה צריך?

ממוקדת
    27/12/2011

העיניים שלי זזות בהתאמה אחת לשניה, וזה כנראה אומר שהשרירים מתואמים, אבל בגלל דימום חזק וישן ממכה טראומטית בארובת העין, נספג משהו בעין אחת, וזה מדמה נטיה חלקית של האישון והקשתית. חלק ממסמכים שהיו לי והסבירו את זה זרקתי פעם מאיזושהי סיבה. אין לי בקופת חולים רופא עיניים מטפל מסודר. רק מזמן הלכתי לרופאי עיניים דרך קופת חולים , אבל אז הייתי צריכה ניתוח לפזילה שהיתה לי כתוצאה מהמכה הטראומטית והייתי בת 14 וקטינה ואבא שלי לא הסכים שהרופא ההוא ינתח אותי , ודרך אבא רופא עיניים של חברה הומלץ לנו על מישהו שניתח אותי בפרטי, ומאז הלכתי באופן פרטי. נכון שאני ממוקדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקה צריך? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    31/12/2011

את צריכה לפנותלרופא עיניים לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקה צריך? לא הבנתי

ממוקדת
    31/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו