אישונים-דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישונים-דואגת
    נינה
    26/12/2011

שלום
    בת 22 לפני כחודש היה לי טשטוש בעיין אחת הלכתי לרופא והוא הפנה אותי למיון לעשות שדה ראייה בגלל שהייתה תגובת האישון מוזרה השדה ראייה תקין ואמרו לי שההחלמה תחול מעצמה בגלל שההפרש בין האישונים קטן חזרתי אחרי שבועיים לביקורת והמצב ללא שינוי הטשטוש בא והולך הוא מפריע אך נסבל יש לציין שאין כאב כשאני מזיזה את העיניים והצבעים שאני רואה הם רגילים כמו שתמיד ראיתי אותם קצת נלחצתי שאמרו לי שיש חשד לדלקת עצבית ולפני כמה ימים אחרי הביקור אצל הרופא הבחנתי שהאישון בעין שמאל גם הוא גדל מה שלא מוסיף שקט..יש לציין שהפנו אותי לאמרייט ואני מחכה לאישור ..מה שרציתי לדעת האם עד האמרייט יכול להיות שהראייה שלי תתדרדר??? יש סיכוי להתעוור?? יכול להיות שאין דלקת עצבית והבדיקה היא למטרת מודעות??קראתי באינטרנט שיש סיכוי להתעוור וגידולים ודברים כאלה אני בלחץ היסטירי דוקטור לפעמים באלי לבקות על מה שקורה לי..בבקשה תתייחס לשאלותיי..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישונים-דואגת

הוספת תגובה

• אישונים-דואגת - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    27/12/2011

יש הרבה סיבות לבעייתם צריך בדיקה קלינית ובדיקות נוספות לאבחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

נינה
    27/12/2011

עד עכשיו הראייה שלי מצוינת אבל יש סיכוי לאבד ראייה??? הסיכויים להחלמה הם גדולים או קטנים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו