אישון גדול מהשני בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישון גדול מהשני בלילה
    גיא
    10/01/2012

שלום ד"ר, לפני כחודש וחצי היה לי כאב בעין שמאל במשך שבוע לסירוגין (לפעמים גם במשך יומיים רצוף). בנוסף שמתי לב באותה תקופה שבשעות הערב אישון עין שמאל מתרחב מאוד לעומת עין ימין (הבדל הנראה לעין). באותו הזמן הלכתי לרופא עיניים שאמר שהוא רואה שהעין תקינה והוא חושד שזה סינוסיטיס . עדיין לאחר חודשיים אני שם לב שאישון עין שמאל בערב רחב מאוד לעומת עין ימין .עברתי בעבר ניתוח PRK ויש לי רוחק ראייה (+) גבוה 2 בערך בכל עין כאשר עין שמאל עם מספר יותר גבוה .יש לך הסבר למה האישון מורחב מאוד לעומת עין ימין בשעות החשיכה?...זה יכול להיות קשור לפלוס בעיניים ולראיית לילה?...או שזה לא דבר תקין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישון גדול מהשני בלילה

הוספת תגובה

• הוספה

גיא
    10/01/2012

בנוסף אני בן 22 עברתי את הניתוח לפני כמעט 4 שנים והעיניים תקינות לחלוטין לאחר ניתוח חוץ מרוחק הראייה שנוצר. תודה מראש גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישון גדול מהשני בלילה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    10/01/2012

גודל האישונים אמור להיות שווה בשתי העיניים. הבדל קטן עדיין יכול להחשב תקין.
    ממליץ לפנות שוב לבדיקה. ניתן לבדוק את גודל האישונים בחושך. אם יש אכן הבדל בין האישונים יש מקום להתייעץ גם עם נוירו-אופטלמולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו