דלקת עניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עניים
    אלון
    25/01/2012

היי , יש לי דלקת עניים כבר כמה זמן . זה התחיל בדרום אמריקה שם לא היה לי הכלים לטפל בעניין כמו שצריך שחזרתי לארך נפגשתי אם רופאת עניים היא רשמה לי תחריף לעניים לחודשיים ופרסים חמים על העניים פעם ביום . מאז הייתי אצלה כמה פעמים והיא אמרה לי להחליף את הטיפות לטיפות של ג"נטיל ולהמשיך אם הפרסים החמים על העניים פעם ביום. היא אמרה משהוא על זה שנוצר לי לחץ בשסתום כולשהו שגורם לדלקת ושבעצם יש לי דלקת כרונית בעניים (היא לא הייתה ברורה בכלל וכל ניסיון שלי להבין אותה יותר לא עבד) שהטיפול הוא פרסים חמים וג"נטיל . מאז הייתי אצל שני רופאי עניים אחרים שאמרו לי שאין לי כלום בעניים אבל אחרי כל פעם שהפסקתי להעשות פרסים ולהשתמש בג"נטיל אחרי חודש חזרה הדלקת .
    מה עושים ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עניים

הוספת תגובה

• דלקת עניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/01/2012

אפשר לעשות קומפרסים חמים ולהשתמש בתחליפי דמעות לאורך זמן. מעבר לזה לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו