ראייה מטושטשת בחשיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה מטושטשת בחשיכה
    מיטל
    02/02/2012

לאחרונה שמתי לב לתופעה שמטרידה אותי. הראייה שלי בחושך מטושטשת, אני לא מתכוונת לראייה בתנאי תאורה חלשים אלא ללא אור כלל. אני מרכיבה משקפיים מספר -2 וחצי בכל עין וגם כאשר אני מרכיבה אותן בחושך אני רואה מאוד מטושטש בצורה מעורפלת כאילו יש שלג כזה, תופעה זו חדשה עבורי ותהיתי מה מקורה, בנוסף עצם שאני מסתכלת אליו למרכז (בתנאי חשיכה) לא נראה לי בעוד שכאשר אני מזיזה את העין הצדה אני רואה אותו בשדה הראייה. בבדיקת העיניים האחרונה שנעשתה לפני שבועיים נאמר לי שיש לי יובש בעין והומלץ על דמעות מלאכותיות. האם יש סיבה לבדיקה מעמיקה יותר לצורך אבחנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה מטושטשת בחשיכה

הוספת תגובה

• ראייה מטושטשת בחשיכה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/02/2012

יובש בהחלט יכול לגרום לטשטוש ראיה. אם זו הסיבה הרטבת העיניים עם טיפות אמורה לשפר את הראיה, ולו לזמן קצר.

שינוי במספר המשקפיים יכול גם כן לגרום לקושי גובר בראייה בחושך. כדאי לבדוק.

לגבי הקושי לראות את העצם במרכז השדה, והאפשרות לראותו עם הסטת המבט, דרושה בדיקה. פני לרופא העיניים ודווחי לו על התופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו